Şimdi Ara

Su Soğutmalı CM STACKER by King_Arthur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sesini duymuyorum bile.. şimdiye kadarki en sessiz sistemim oldu bu, zaten sistem açık olmasa bile pompayı açık bırakıyorum devamlı devir daim etsin, sesi gerçekten sıfır pompanın, ayrıca X1900XTX gibi bi kartı suyla soğutmak ses açısından büyük avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 7 Ağustos 2006; 11:06:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

sesini duymuyorum bile.. şimdiye kadarki en sessiz sistemim oldu bu, zaten sistem açık olmasa bile pompayı açık bırakıyorum devamlı devir daim etsin, sesi gerçekten sıfır pompanın

VALLA SÜPER HEM PERFORMANS HEM SESSİZLİK HERKESİN İSTEDİĞİ ŞEY...
  • Öncelıkle yeni stacker hiç hoşuma gitmedi onu belirteyım

Ama sistem gercektende çok hoş...en azından fan sesi gibi bişey yok..üşenmesem bende yapmayı düşünuyorum böyle birşey ama hava soğutma gibi kolay yol varken kasmayı gözüm yemio hiç

Eline sağlık burak güzel sistemin olmuş çok...Güle güle kullan
  • gercekden super olmus iyi gunlerde kullan
  • anladığım kadarı ile boru olarak 10mm silikon kullanmışsın. thermaltake cpu block ile bağlantısını nasıl yaptın peki?
  • kullandığım hortumlar 12-8 silikon hortum.. bazı yerlerde ise 10-8 silikon hortum kullandım

12-8 silikon hortum TT cpu blok a uyuyor. içinden çıkan extra rekorlar ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mhzania

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

hocam pompa,radyatör,blok falan anladık da içerdeki o mavi zımbırtı ne oluyor?
    cahillik işte

mavi zımbırtı dediğin anakartın yanında böyle su borusunun girdiği zımbırtı değil mi ?
    bana su haznesi gibi geldi ama yanlış olabilirim...

o bir su haznesi...
  • Anladım, sen sadece bloğunu satın almışsın, ki onun içinde de extra rekor mevcut, evet. Bir türlü tek başına bulamadım o rekorlardan.

Saolasın.
  • o mavi zımbırtı revoltec marka sıvı tankıdır aluminyum yapısından dolayı soğutucu görevide görmektedir CM nin cross flow fan ı 50×50×336mm ölçülerindedir yani görünce kesin anlarsınız
    http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=STF-B01-E1&other_title=+STF-B01-E1+Cross%20Flow%20Fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 7 Ağustos 2006; 20:53:20 >

• sözü edilan mavi ZIMBIRTI

Su Soğutmalı CM STACKER by King_Arthur
  • eevet budur.. ama ben rekorlarını 12mm lik hortumlara göre değiştirdim zaten üzerinde gelen rekorlar sıkışmıştı dönmüyodu sıkma şeyleri
  • hayırlı olsun
    sistemin gerçekten güzel olmuş kapalı kasa gibisi yok diğer türlü harici su soğutma kullanmak tam bir eziyet
    sana katılıyorum ati vga larında su soğutma kullanmak muhteşem oluyor fan sesi baya yüksek atilerin kasa baya bi sessizleşiyor
  • way be benim söyle bi bilgisayarım olmadı güzel calışma olmuş ellrine sağlık
  • burakçım valla yeni farkettim yaw sende cm stacker olduğunu alışmışım artık tt kasalarına senin bi an şaşkınlıktan sonra daldım topice

nese emeğine sağlık çok güzel olmuş kasan, inşallah elimiz para görmeye başlayınca bu sistemden ediniriz
    saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

burakçım valla yeni farkettim yaw sende cm stacker olduğunu alışmışım artık tt kasalarına senin bi an şaşkınlıktan sonra daldım topice

nese emeğine sağlık çok güzel olmuş kasan, inşallah elimiz para görmeye başlayınca bu sistemden ediniriz
    saygılar....

teşekkür ederim ama benim hiç TT kasam olmadı AOPEN H600B kasalarımdan bahsediyosun sen heralde

• O işlemci kaç derece doğrusu merak ettim.
  • oda sıcaklığım 29C iken işlemci 3GHZ de idle 39-40C ama load durumda fazla fark etmiyor 44C lere fln çıkıyo DUAL CORE kastırırsam 46-47 en fazla
  • radyatörün performansını değerlendirebilirmisin oto kalorifer radyatörlerine göre çok farkı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 8 Ağustos 2006; 20:56:26 >
  • abi süper olmuş bakma sen millete.emeğine sağlık.valla bende yapıcamda işte bu hafta alıom bili bide dandik kasa alıcam baştan aşığı mod yapıcam bakalım işallah olur.dedidiim gibi hava soğutmaların kasa üstünde süper durmuş onuda belirtmeden geçemicem ama kabloları toplasan daha güzel durur su boruları.
  • ya bendede thermaltaje 745 in radyatör var kasanın altına delik açıp takmak istiyorum olur dimi 12 cm lik le deldin kasanın üstünü

yaknda bende ekliyecem fotoları
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.