Şimdi Ara

'şu TMciye bi yardim eder misiniz?' konulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar meraba, sinava boyle az sure kala ister istemez ygs-lys kisminda takilip duruyorum hep, kendi durumumu sormak istiyorum nedir nolur cok mu beter bi haldeyim diye, ben puanlardan katsayilardan siralamardan falan biraz bihaberim, o yuzden size danisiyorum:)

tmciyim, ygs 5te 35bin, ygs6da 38binlerde falanim, ygsde 26 tane falan fen netim var, ama sosyalim cok kotu 15 yanlis, mat6 turkce5 yanlis, cok daha iyi bi sonuc beklerken yapamadim heyecandan ama oldu bitti artik, isletme istiyodum bogazici, ama ilk bine girmem suan biraz zor, ayrica lys matima hep daha cok guvenirdim ama surekli cok yanlisim cikiyor, geometri apayri bi olay bi gun fule yakin yapip bi gun 15-20nette geziniyorum

sormak istedigim sey, ne kadar ne yaparsam nerelerde olurum onumde suan ne kadar sayisalci vardir, suan durumum cok mu cok kotu :) ygs fenimin normal tmcilere gore biraz yuksek olmasi bana bi yarar saglar mi falan, yardimci olursaniz sevincem kafa rahatlar belki biraz:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elaycep

arkadaslar meraba, sinava boyle az sure kala ister istemez ygs-lys kisminda takilip duruyorum hep, kendi durumumu sormak istiyorum nedir nolur cok mu beter bi haldeyim diye, ben puanlardan katsayilardan siralamardan falan biraz bihaberim, o yuzden size danisiyorum:)

tmciyim, ygs 5te 35bin, ygs6da 38binlerde falanim, ygsde 26 tane falan fen netim var, ama sosyalim cok kotu 15 yanlis, mat6 turkce5 yanlis, cok daha iyi bi sonuc beklerken yapamadim heyecandan ama oldu bitti artik, isletme istiyodum bogazici, ama ilk bine girmem suan biraz zor, ayrica lys matima hep daha cok guvenirdim ama surekli cok yanlisim cikiyor, geometri apayri bi olay bi gun fule yakin yapip bi gun 15-20nette geziniyorum

sormak istedigim sey, ne kadar ne yaparsam nerelerde olurum onumde suan ne kadar sayisalci vardir, suan durumum cok mu cok kotu :) ygs fenimin normal tmcilere gore biraz yuksek olmasi bana bi yarar saglar mi falan, yardimci olursaniz sevincem kafa rahatlar belki biraz:)

benim de 22 netim vardı fenden.. sosyal 6 y.. mat 31 net türkçe 7 y vardı.. beni de türkçe batırdı :D 27bin deyim ygs 5 boğaziçi psikoloji istiyordum.. olmayacak gibi ama bakalım.. bizim hocalar senin önünde max 5 bin tm vardır diyor bu durumda sende en kötü ihtimal 6bindesindir... bende lys kalıp sorulara pek takılmadım.. biraz yorum geliştirdim riskli bir iş ama bakalım tutarsa çok fazla çalışmadan iyi bi net çıkarabilirim.. inş :)

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 16 Temmuz 2012; 11:42:16 >
  • Amin :)
  • Ben de 22bin deyim. Tm2de hamda 2000 e girsem yeter. Ayni şey ben de de var. Mat birgün 45 birgün 37 falan geliyor. Geometri daha çok 23 cıvari seyrediyor. Su lys1 den 40 mat 23 geometri yapsam ilk 2000 umudum devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insallah girersin ya, insallah ben de girerim :) ygsde kendime guveniyodum cuvalladim lysde guvenmiyorum belki ters teper cuvallamam :p

-peki su soru puanlama olayi ne onu da bugun duydum, geometri bi puan matematik uc puan olaylari falan?
    -bidee isletme secerken ygs6 agirlikli bi hesaplama mi yapiliyor? yoksa fen tirt mi olcak?
    -bide yil sonu ortalamalarim 90kusur, 54 puan geliyomus yani yeni sistemde, ileri geri atma durumlarinda nolur acep?

tamam sustum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.