Şimdi Ara

Şu yabancı sınırı vs.. diye konuşanlar gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her seferinde yabancı sınırı yabancı sınırı diyip duruyorsunuz ama bakıyorum takımlara 5 tane üst düzey takımı sırtlayacak adam yok

Gs de melo ve sınejder var muslera var diğer 2 adam messi gibimide yabancı sınırı var diyorsunuz madem öyle 5 adamıda messi gibi adam alın sonra konuşun aynı durum bizim ve diğer takımlar içinde geçerli önce 5 tane ciddi anlamda üst düzey topçu alırsın sonra konuşmaya hakkın olur bana saçma geliyor. Sen sol bekinde mottayı oynat yabancı sınırı diye ahkam kes cidden saçma

• Messi gibi 1 adam olsa yabancı sınırına laf edeni öpsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Messi gibi 1 adam olsa yabancı sınırına laf edeni öpsünler

messi örnek ti
  • Bak şimdi şuan yabancı sınırı olmasa biz Tarığa 5 vermek yerine Eboue ile devam edeceğiz yedek için Yasine o kadar para vermek yerine Amrabatı takımda tutacağız. Hal böyle olunca bunlardan artan bütçeyle eksik mevkilere adam gibi transfer yapabilecektik ama olmuyor işte. Bu Selçuk böyle yatamayacak yabancı sınırı olmasa çünkü yeri garanti olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Bak şimdi şuan yabancı sınırı olmasa biz Tarığa 5 vermek yerine Eboue ile devam edeceğiz yedek için Yasine o kadar para vermek yerine Amrabatı takımda tutacağız. Hal böyle olunca bunlardan artan bütçeyle eksik mevkilere adam gibi transfer yapabilecektik ama olmuyor işte. Bu Selçuk böyle yatamayacak yabancı sınırı olmasa çünkü yeri garanti olmayacak.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bak şimdi şuan yabancı sınırı olmasa biz Tarığa 5 vermek yerine Eboue ile devam edeceğiz yedek için Yasine o kadar para vermek yerine Amrabatı takımda tutacağız. Hal böyle olunca bunlardan artan bütçeyle eksik mevkilere adam gibi transfer yapabilecektik ama olmuyor işte. Bu Selçuk böyle yatamayacak yabancı sınırı olmasa çünkü yeri garanti olmayacak.

buna benzer şeyler söyleyecektim bende
  • Bu memlekette yabancı sınırı kalkamaz. Ancak yabancı sayısı tartışılabilir. Komple kalkarsa, alt yapimiz yetersiz olduğu için anadolu takimlari Afrika ve balkanlardan getirdiği 3-5 kuruşa oynayan adamları doldurur takima. Ligde bir suru ukepuke chuwkuelar ve ....iç ....ov lar olur. Oncelikle altyapimizi guclendirmeliyiz. Altyapidan yetisen oyuncularimiz ustduzey olana kadar yabanci kurali kalir.aksi taktirde gurbetcilerden milli takim kurariz. Su anda bile öyle nerdeyse.

5yerine 6 yabanci olmasıda uçurum olusturmaz zaten sayi 7-8 olmadigi surece suanki kurali suçlamak çok mantikli değil. En fazla ebue yerine tarihi almaniza ve 2.5m ye alabileceğiniz tarihi 5 e almaniza yol acmistir. Bu farkta sizi ne öldürür ne surundurur.

• quote:

bende diyorum ki zamanında eboue yi alana kadar neden üst düzey topçu almadın anlatamıyorum herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

bende diyorum ki zamanında eboue yi alana kadar neden üst düzey topçu almadın anlatamıyorum herhalde

Üst düzey topçu dediğin adam 35inde geliyor işte.
  • potur kullanıcısına yanıt
    Kimi alacaktık acaba Eboue'den iyi f/p açısından en iyi ve uygun transfer oymuş o zaman o geldi. Gidip Dani Alves'i alamazdık ya şimdi diyorsan Alvesi alamıyoruz diye Sabriyi oynatalım,izleyelim zaten fazla söze gerek yok.
  • quote:

quote:

messi örnek ti

Borcu Messi'nin bonservis bedeli kadar olan takıma Messi ornegi mi verilir allasen

• quote:

quote:

quote:

messi örnek ti

Borcu Messi'nin bonservis bedeli kadar olan takıma Messi ornegi mi verilir allasen

askerliğimi getiriyorsun aklıma hep

• Saçma olmuş

• her şey iyi hoş da bu yabancı sınırını en çok savunan ve planlarını 5+0+3 e göre yapmış beşiktaş 5+3+1 e rağmen eneramoyu serbest bırakmak zorunda kalıyor. ve o da yarım milyon euro para kaybediyor. belki de o parayla sağ bek alacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

her şey iyi hoş da bu yabancı sınırını en çok savunan ve planlarını 5+0+3 e göre yapmış beşiktaş 5+3+1 e rağmen eneramoyu serbest bırakmak zorunda kalıyor. ve o da yarım milyon euro para kaybediyor. belki de o parayla sağ bek alacaktı.

Buna katılıyorum ek olarak da Linnes midir nedir o adamı sırf direk 11 oynayacak 6 yabancısı olmasın diye almadı bence F. Orman. Öyle olsaydı o kadar destek verdiniz 5+3'e şimdi o yüzden adam oynatamıyorsunuz durumu olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

her şey iyi hoş da bu yabancı sınırını en çok savunan ve planlarını 5+0+3 e göre yapmış beşiktaş 5+3+1 e rağmen eneramoyu serbest bırakmak zorunda kalıyor. ve o da yarım milyon euro para kaybediyor. belki de o parayla sağ bek alacaktı.

Buna katılıyorum ek olarak da Linnes midir nedir o adamı sırf direk 11 oynayacak 6 yabancısı olmasın diye almadı bence F. Orman. Öyle olsaydı o kadar destek verdiniz 5+3'e şimdi o yüzden adam oynatamıyorsunuz durumu olacaktı.

ne güzel. hem fikirlerimiz hem avatarlarımız uyumlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.