Şimdi Ara

Sualtı çekim yapabilen fotograf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1000 TL'ye kadar sualtı çekim yupabilen fotograf makinesi arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı ?

• Pentax'in su gecirmez modelleri var
    Gecenlerde birisi balik tutmustu o makineyle video kaydini acip.
    Aklima ilk o geldi benim, fakat model ismi olarak hatirlamiyorum
  • << Canon'un kompakt modelleri için su altında kullanılmak üzere satılan özel (belli basınca kadar sızdırmazlık sağlayan) kılıflarının GG'de satıldığını görmüştüm. Makina + kılıf alınarak kullanımı düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Pentax'in su gecirmez modelleri var
    Gecenlerde birisi balik tutmustu o makineyle video kaydini acip.
    Aklima ilk o geldi benim, fakat model ismi olarak hatirlamiyorum

Pentax Optio WS80 olabilir mi?

Casio Exilim EX-G1 var ki oldukça hoşuma giden bir model. Yaza doğru almayı planlıyorum.

Olympus MJU-550WP

Olympus MJU-8000 (Oldukça başırılı model bu da ama biraz pahallı)

Canon Powershot D10 IS (Biraz inceleme fırsatım oldu, Pek tatmin etmedi çekimler.)

Fujifilm FinePix Z33

Ricoh G600

Bu modeller içinde Z33 ve MJU-550 en ucuz olanları. Su altı çekimleri vasat elbette. (Ortam koşulları nedeniyle aslında oldukça zordur sualtı çekimleri zaten) Özellikle yüzeyden aşağı indikçe...

Tabi bu cihazların limitleri belli. baygünay ın dediği gibi çeşitli kılıflarla (Soft diye tabir edilen daha çok su sızdırmaması amaçlı olanlar) ya da marka ve modellere uygun daha profesyonel çözümler olabiliyor. Tabi bunların kapasiteleri fazla olmakla birlikte daha pahallılar.

http://zipkinci.com/kameralar-ve-sualti-kaplari-housing/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 14 Şubat 2010; 15:25:49 >

• canon d10... gg de 600 tl altında satıldığını hatırlıyorum..sanırım bizamerikadayız satıcısıydı..
  • olympusun modellerine bakmanı öneririm hocam..
  • Su altı derken 3-5 metre mi, ekipmanlı dalış için mi kullanılcak? Housingler genelde 40mt'ye kadar dayanıklı üretilir. Canon A serisi + housing o paraya rahat bulunur diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Drone Çekimi Fiyat
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sony cybershot tx5 3 metreye derinliğe kadar su geçirmezlik özelliği var. ben sipariş verdim kullandıktan sonra izlenimlerimi yazarım.
  • google gir seçenekleri gör ,belki daha kolay tercih yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.