Şimdi Ara

Şuan 30 terörist ölü ele geçirildi.200 tanesi kıskaç altında !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Madao

Leşlerin hepsinin alnına silinmeyecek şekilde numaralandırılıp fotoğraflarla yayınlayacaklar belki inanırım o zaman.

önceden internette videoları oluyordu leşlerin. daha 10 ay önce operasyon düzenlendi başbakan bu sefer bitireceğiz diyordu ne oldu daha 5 günönce pkk silah bıraksın apo için ev hapsi görüşebiliriz diyen hayinler biraz susarlar sonra birdaha bide yaz geldi bolca şehit haberi duyarız.
    pkk kamplarına Atatürk fotoları,cdleri koysak,parasız eğitim pankartları atsak,yumurtalar koysak,..belki o zaman 'terörist'sayılırlar.
  • la bi f16 bombası kaç milyon dolar habarınız vardı, gidin kafalarına barettayla sıkın gelin bomba atacak kadar para etmez o leş sürüleri
  • cool story bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün hürriyette gördüm 4000 asker 300 teröristi kuşatmış her saldırı sonra aynı hikaye hatta yorumda yazdım böyle ama yayınlamadılar herzamanki gibi işine gelmedikleri için

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

bu f 16 gelmiş geçmşi en dandik uçak herhalde yıllardır vur vur bitiremedi.

vurdukça anında çoğalıyorlar onların özelliği o
  • First rule in this world baby, never pay attention to anything you see on the news - Kanye West

• normal şartlarda pkk nın ülkeye girip çıkması zor iştir yardım yataklık edenler vardırki adamlar girip çıkıyor
    zaten yakalanan pkk lı kadın büyük saldırı olacak demiş devlet büyükleri önlem almamış iş zaten belli haberde izledim
    puzzel gibi parçaları oluşturunca apodan gibi bir adam daha ortaya çıkıyor
  • Bu haber ile insanları serinletip ertesi gün kürtaj vol2'den devam edecekler. Sence yer mi millet? Her türlü yer.
  • Ne zaman uyanıcağız acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

la bi f16 bombası kaç milyon dolar habarınız vardı, gidin kafalarına barettayla sıkın gelin bomba atacak kadar para etmez o leş sürüleri

f16 bir kaç milyon bir bomba mşilyonlarca dolar olurmu :D daha ucuz tabikide :D yani ucuzdur bi f16 bile kaç para
  • BU SEFER KAÇAMAYACAKLAR ANALARINI BELLİCEZ ONLARIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Leşleri Görmeden İnanmam..

git gör o zaman sıkıyosa
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

normal şartlarda pkk nın ülkeye girip çıkması zor iştir yardım yataklık edenler vardırki adamlar girip çıkıyor
    zaten yakalanan pkk lı kadın büyük saldırı olacak demiş devlet büyükleri önlem almamış iş zaten belli haberde izledim
    puzzel gibi parçaları oluşturunca apodan gibi bir adam daha ortaya çıkıyor

yardım yataklık eden 30 kişiyi öldürdüler üzerine tazminat verildi sen neden bahsediyorsun hatay kaçak elekronik eşyadan geçilmiyor nasıl girip çıkıyorlar zannediyorsun bizim içimizde hain kaynıyor asıl bunları gebertmek lazım
  • bazı arkadaşlar yok bir vuramadılar, yok vur vur bitiremediler türünden bir sürü laf etmiş

uzun uzadıya yazdıydım sildim. bilip bilmeden yorum atmayın bari.

fakat her seferinde şehit verdikten sonra bizim karşı tepki vermemiz can sıkıcı. fakat haydi git operasyon yapalım desek su anki olayların geçtiği yerlere yürüme olayı imkansız gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

hiçbir zaman ne ölen terörist sayısı ne de şehitlerimizin sayısı doğru olarak basına yansımaz

ben bu lafa hastayım ya.terörist sayısı konusunda haklı olabilirsin bir şey diyemem,belki fazla söyleniyordur ya da bdp'den çekinildiği için az söyleniyordur.ancak bizim şehit sayımızı nasıl yalan olarak söyleyebilirler?bugün 8 tanesi şehit olmuş,mesela çıkıp 9. bir aile "benim oğlum da şehit oldu basına yansımadı." diye bir konuşsa başbakan bile klasik saçma sapan konularıyla gündemi değiştiremez.tamam basın gereğinden fazla iktidarın elinde kabul ama o kadar da değil.
  • İlk görev yerim olan Sinop'ta bir arkadaşım vardı şimdi yine buluştuk, (yanlış anlaşılmasın komşu olduk) o askerliğini ULUDERE'de yapmıştı.Sakın inanmayın Şehit ve Terörist ölü sayısına arkadaşlar, Şehit 15 tane verildiyse basına 10,7 yansır. ve Arkadaşımın anlattıklarına göre Teröristlerin bazılarını öldürüp gömerlermiş birkaç tanesini karakola götürürlermiş (DEVLETIMIZ SAĞOLSUN AFFEDIYOR YA) tabiki bu basına yansımaz..
  • Önce şehit verilsin hemde 8 tane gencecik çocuk,ondan sonra göz boyama için operasyona çıkılsın,her şehit haberi aynı şey,hepsinde!
    Allah sizi bildiği gibi yapsın,inşallah o şehitler öbür tarafta yakanıza yapışırlar!
  • Dünya'nın bütün ülkeleri toplumsal ayrışmayı önlemek ve insanlara güven yaymak amacıyla psikolojik bir harp yürütür.
    Çoğumuz biliyoruz ki ne ölen,öldürülen militan sayısı ne de asker sayısı hiç bir zaman tam olarak verilmez.
    Aksi durum devlet için,hükümet için intihardır.
    Örneğin geçenlerde CHP'li vekil Gürsel TEKİN şöyle bir açıklama yapmıştı:
    http://www.tuzlucakoyu.org.tr/chp-li-vekil3-ayda-150-asker-olduruldu.html
    Fakat son 3 ayda haberlere yansıyan çok az şehit haberi vardır.

Örnek 2 : İran PJAK ile olan savaşında sadece 10 pastarın hayatını kaybettiğini belirtmişti.
    Fakat aşağıdaki video'da sadece 12 cenaze var.
    http://www.liveleak.com/view?i=0cd_1315573253

Öyle bir hal aldık ki üzülme derecemiz,oranımız sanki haytını kaybedenlerin çokluğu ile doğu orantılı oldu.
    Sonuçta hayatını kaybeden 1 de olsa 8 de olsa; giden bir can vardır, bir hayat vardır.
    İnsani yaklaşmak lazım meseleye...

Neyse İşin detayına fazla inmemek lazım.
    Yoksa bu ülkede kendinizi bir anda içerde görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Leşleri Görmeden İnanmam..

git gör o zaman sıkıyosa

Acik hava muzesiya istedigimiz zaman gorebiliyorduk..
    Onca terorist oldurduk diyorsan , en azindan 2 fotograf yayinlayacaksin arkadasim.. Yoksa buradada gordugun gibi kimse sana inanmaz..

Malum , siradan gunlerde sunca terorist oldurduk demiyor kimse..
    Ne zaman sehit var o zaman les var..
    Bir gariplikte var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.