Şimdi Ara

Şuan 30 terörist ölü ele geçirildi.200 tanesi kıskaç altında !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim anlamadığım arkadaş ağır bombardıman uçağı denen birşey var, bunların yerleride belli, nası iştir bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

benim anlamadığım arkadaş ağır bombardıman uçağı denen birşey var, bunların yerleride belli, nası iştir bu ya

Türkiyede ağır bombardıman uçağı yok. Çok amaçlı uçaklar var F-16 ve F-4 Phantom gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

benim anlamadığım arkadaş ağır bombardıman uçağı denen birşey var, bunların yerleride belli, nası iştir bu ya

Türkiyede ağır bombardıman uçağı yok. Çok amaçlı uçaklar var F-16 ve F-4 Phantom gibi.

alsınlar bir tane ağır bombardıman ucağı alayına bomba yağdırsın terör sorunu bitti gitti daha ne uzatılıyor, yerleri beli değil falan deme gazeteciler bile karayılanla röportaja gidebiliyor hepsinin yeri belli, ama bunu yapabilecek yürekli adam lazım rte de o yürek yok

• oooooo 30 tane geberdiyse yüregime su serpildi diyemiyorum malesef 1 askerimin ayagı taşa takilacagına pekaka ya pekeke diyen(şahsi gözlemlerime dayanarak)herkesi degişirim
  • inanmıyorum dağı taşı bombalıyorlar.sonra bilmem şu kadar terörist öldürüldü v.s v.s
  • Daga cikip da tek tek terorist aviyla cozulecek is degil, malesef.
    Bagimsizlik fikri bir kere ortaya atildi. Bugun teror orgutu uyelerinin hepsi oldurulse dahi, bu fikir ortada olacak ve baska cahil insanlar bu fikrin atesli savunuculari olacaklar.
    Daga cikip da tek tek kursun sikarak bitmez bu mesele, olay ortaya atilan fikirde bitiyor ve malum V'nin de soyledigi gibi, fikirlere kursun islemiyor, malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

hiçbir zaman ne ölen terörist sayısı ne de şehitlerimizin sayısı doğru olarak basına yansımaz

ben bu lafa hastayım ya.terörist sayısı konusunda haklı olabilirsin bir şey diyemem,belki fazla söyleniyordur ya da bdp'den çekinildiği için az söyleniyordur.ancak bizim şehit sayımızı nasıl yalan olarak söyleyebilirler?bugün 8 tanesi şehit olmuş,mesela çıkıp 9. bir aile "benim oğlum da şehit oldu basına yansımadı." diye bir konuşsa başbakan bile klasik saçma sapan konularıyla gündemi değiştiremez.tamam basın gereğinden fazla iktidarın elinde kabul ama o kadar da değil.

dostum herkes diyor da benim laflarımın kaynağı sağlam öyle işkembeden sallamıyorum,diyelim 15 şehit oldu 7 diyorlar diğerleri tabi benimde oğlumda şehit oldu der ama basına baskı yapıyorlar basın yayınlamadıkdan sonra kimin haberi olur olanlardan.zaten bu durumlarda yabancı basınla türk basını arasındaki sayılar bile farklı oluyor.göründüğü gibi değil olaylar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

hiçbir zaman ne ölen terörist sayısı ne de şehitlerimizin sayısı doğru olarak basına yansımaz

ben bu lafa hastayım ya.terörist sayısı konusunda haklı olabilirsin bir şey diyemem,belki fazla söyleniyordur ya da bdp'den çekinildiği için az söyleniyordur.ancak bizim şehit sayımızı nasıl yalan olarak söyleyebilirler?bugün 8 tanesi şehit olmuş,mesela çıkıp 9. bir aile "benim oğlum da şehit oldu basına yansımadı." diye bir konuşsa başbakan bile klasik saçma sapan konularıyla gündemi değiştiremez.tamam basın gereğinden fazla iktidarın elinde kabul ama o kadar da değil.

dostum herkes diyor da benim laflarımın kaynağı sağlam öyle işkembeden sallamıyorum,diyelim 15 şehit oldu 7 diyorlar diğerleri tabi benimde oğlumda şehit oldu der ama basına baskı yapıyorlar basın yayınlamadıkdan sonra kimin haberi olur olanlardan.zaten bu durumlarda yabancı basınla türk basını arasındaki sayılar bile farklı oluyor.göründüğü gibi değil olaylar.

demek ki basın tahmin ettiğimden daha fazla iktidarın elinde.

• Ben anlamıyorum bu milleti ya. Haberlerde çıkar 1 şehit en fazla 2 şehit 3 şehit yazar kimse umursanamaz neredeyse haberleri bile olmaz milletin. Ama 8 tane şehit haberi çıkınca herkes ayaklanıyor klavyeden vatan kurtarıyor. Milletin bu davranış hiç samimi gelmiyor bana. Orada şehit olan 1 kişinin canını patlıcan da 8 kişinin canı mı çok büyük. [Tabii ki yanlış anlaşılmasın şehitlerimiz her zaman başımızın üstünde her zaman.] Burada milleti havaya kaldıran sadece bir sayı. Ayıp be ayıp.
  • Giden dönmüyor

• zerre inanmıyorum 4000 bin komando 300 pekekeliyi şıkıştıracakta 30 tanesini öldürecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne iştir ki her şehit haberinden sonra 100-200-300 PKK'lı terorist kıskaç altına alınıyor ama yine ne iştir ki hiç birisi ölmüyor..

Herşeyi geçtim,siz hiç seçim zamanı şehit haberi duydunuz mu? Hayır.. Teşekkürler
  • KAÇAN PKK'LILARIN TELSİZ KONUŞLAMALARI BURADA !!!!!

PKK BITIYOR MU !!!

PKK ICINDEKI KARISIKLIGIN ISPATI, PKK BIRBIRINE MI DUSTU !!

HEPSI BURADA >>>> TIKLA

• sanki teroristler 300 spartali öldüremiyoruz

• Çok mu zor şöyle bir video çekip koymak?

http://www.liveleak.com/view?i=947_1340062970
    (ölü Suriyeli terörist içerir)
  • Bana artık bunlar inandırıcı gelmiyor.O kadar çok gaz alındı ki bu milletten gerçek bile olsa insan görmeden inanamıyor.
  • sineklerle uğraşalım anasını satim. milleti uyutmakta üstlerine yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

hep bu 200 terorist kıskaç altına alınıyor sonra kaçıyorlar nasıl oluyorsa 200 tane adam lan 1-2 değil ki bomba yağdır oraya uçaklarla gebert

Valla bu kadar kolay oldugunu bilmiyordum.Kısa bi maille anlatabilirsin herşeyi genelkurmaya senin gibi biri forumlarda çürüyor.Mw3 teki gibi AC-130 lardan bomba atmak gibi bir şey sanıyorsun heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sps1991

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Terörist avlamak için şehit vermeyi bekliyoruz.

valla bunu yazacaktım operasyon yapmak için şehit olmasını bekliyorlar

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.