Arkadaşlar şuan bir teknede bir kamarada oturuyorum ve sabah olana kadar dışarı çıkamıyorum herkes uyuyor ve uykum kaçtı ne yapabilirim
quote:Orijinalden alıntı: Hegemon1990çok güzel bir tekne ama sıkıcı geliyor bana ne yapayımAlıntıları Göster suya attır.sonrada denizde abdest al
quote:Orijinalden alıntı: //GTR-Somegle'a takıl ...ama terörist maskesi giyme http://forum.donanimhaber.com/m_42633946/tm.htmtekneyi yan yatır
quote:Orijinalden alıntı: Hegemon1990 quote:Orijinalden alıntı: lawli@ tekneyi yan yatır nsl yapayım yukarı çıkamıyorum gazı kökle belli bi hıza ulaşınca el frenini çekerken aynı zamanda dümeni sağa kır.
quote:Orijinalden alıntı: lawli@ quote:Orijinalden alıntı: Hegemon1990 quote:Orijinalden alıntı: lawli@ tekneyi yan yatır nsl yapayım yukarı çıkamıyorum gazı kökle belli bi hıza ulaşınca el frenini çekerken aynı zamanda dümeni sağa kır. YAHU BEN AŞAĞIDAYIM
quote:Orijinalden alıntı: Hegemon1990quote:Orijinalden alıntı: lawli@ quote:Orijinalden alıntı: Hegemon1990 quote:Orijinalden alıntı: lawli@ tekneyi yan yatır nsl yapayım yukarı çıkamıyorum gazı kökle belli bi hıza ulaşınca el frenini çekerken aynı zamanda dümeni sağa kır. YAHU BEN AŞAĞIDAYIMAlıntıları Göster çavuşu tokatla
quote:Orijinalden alıntı: sugarboyçavuşu tokatlaAlıntıları Göster De bakalım. Bir de ben deyim; Tekne.
quote:Orijinalden alıntı: Hegemon1990 Arkadaşlar şuan bir teknede bir kamarada oturuyorum ve sabah olana kadar dışarı çıkamıyorum herkes uyuyor ve uykum kaçtı ne yapabilirim niye dışarı çıkamıyosun rehin misin?
quote:Orijinalden alıntı: officer_quote:Orijinalden alıntı: Ömer De bakalım. Bir de ben deyim; Tekne. Alıntıları Göster Teknede internet bağlantısı mevcutmu_? Ve nasıl acaba merak ettim gece gece
quote:Orijinalden alıntı: GsliKahraman Teknede internet bağlantısı mevcutmu_? Ve nasıl acaba merak ettim gece gece vınn var arkadaş
quote:Orijinalden alıntı: inonu88 quote:Orijinalden alıntı: Hegemon1990 Arkadaşlar şuan bir teknede bir kamarada oturuyorum ve sabah olana kadar dışarı çıkamıyorum herkes uyuyor ve uykum kaçtı ne yapabilirim niye dışarı çıkamıyosun rehin misin? ona benzer birşey ne yapmam gerek ama aslında öle değilimde rehin gibi hissediyorum
quote:Orijinalden alıntı: Ömer De bakalım. Bir de ben deyim; Tekne. Vur dedik öldürdü adam.Tamam beyler çıkalım dışarı
quote:Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace quote:Orijinalden alıntı: Ömer De bakalım. Bir de ben deyim; Tekne. Vur dedik öldürdü adam.Tamam beyler çıkalım dışarı
quote:Orijinalden alıntı: milyoner quote:Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace quote:Orijinalden alıntı: Ömer De bakalım. Bir de ben deyim; Tekne. Vur dedik öldürdü adam.Tamam beyler çıkalım dışarı