Şimdi Ara

Şuan Lg G2 Almalımıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türkiyedeki vergiler yuzunden bu kadar pahaliya aliyoruz bu yuzden cogu telefonda radyo yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Kuzenime sordum mediamarkta çalışıyor o. Aynı senin dediğini söyledi. İyi bari rahat rahat öderim alırsam. Teşekkürler yardım için

• bence g3 ü bekle kesinlikle g2 alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

bence g3 ü bekle kesinlikle g2 alınmaz

Neden alınmasın ? Belki adam o kadar çok para vermek istemiyor ? Anlamıyorum sizdeki şu zihniyeti...
    G3 çıksa gidip aldı diyelim 2000 liradan , 2-3 ay sonra fiyatı inecek 1700-1800 e morali bozulacak adamin belki ?

G3 çıktı diyelim adam fiyatını baya bir düşmesini bekleyecek , bu sefer G4 gündeme gelecek ?

Bu boyle surer gider , kisacasi herkes parasinin yettiği kadar , istedigi cihazi alir kullanir paşa paşa.

• fatih2163 F kullanıcısına yanıt
    hocam elimde çok temiz lg g4 var, g3'ün çıkmasını bekleme, geleceği şimdiden yaşa g4'ün en önemli özelliği, yazınızdaki tüm imlaları otomatik olarak düzeltecek olması

sana burda 300 galaksi dinarından bırakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Türkiyedeki vergiler yuzunden bu kadar pahaliya aliyoruz bu yuzden cogu telefonda radyo yoktur.

Hala vergi diyen var. G2 1600 tl iken diğerleri 2200 tl idi. Sony compact modelini 2000 tlden çıkardı, z2yi 2500den çıkaracak ama discoveryde olan görüntülü konuşma bile yok!
    Madem vergi ben nasıl 1000 tlye lg g2 aldım? İnsaflı lg türkiye bile 1300den aşağı g2 buldurmuyor, paralel alınca hop 300 tl düşüyor.

300 dolardan yukarıda olan telefonlar için vergi diye ağlamak enayi tesellisinden başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 8 Mayıs 2014; 17:51:14 >
  • G2 şuan teknosa satış fiyatı 1600 tl eğer g3 geldiği zaman 2000 tl altında kalırsa g3 almak daha mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih2163 F kullanıcısına yanıt
    baktıgın zaman 3 gb ram pek bir işe de yaramaz. Sen zaten 2 gb ustunde sıstem belllegini dolduramayacagın ıcın pek fark etmez. Buyuk ihtımale g3 2000 altında geldıgınde gpro ve g2 nin fiyatında dusus yasanacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.