Şimdi Ara

Şuan MuOnline Oynayan Arkadaşlar ! Neredesiniz, Tavsiyeleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle 3 yıldır oynamıyorumdum oyunu. Şuan Sunshinemu'yu download ediyorum bakalım nostalji olarak hatırlamak açısından.
    2007 yılında alliancemu ile cafede 3-5 abinin oynamasıyla başladım. Gayet saran bi oyun az grafik ile soul kasmak 2. nesil kanat için tüy düşürmek vs. gayet güzel günlerdi.

Alliance kapandı galiba ve şuanda hangi serverda oynuyorsunuz ?
    Önerebileceğiniz uzun zamandır açık, dürüst bir server var mı? Soullar drop olabilir, satıcıda satılabilir farketmez. Tek isteğim Reset'in olması ve 30-40dkda bir reset alabilmek gibi exp'nin iyi olması.

Evet neredesiniz ne oynuyorsunuz ? Bir arkadaşımı daha başlatabilirim oyuna tekrardan.
    Dediğim gibi serverın uzun zamandır açık olması ve güvenli dürüst bir server olması gerekli.

Hadi uyanın artık eski Mu'cu tekrar oynamak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boqe -- 9 Mart 2010; 10:09:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemem

Öncelikle 3 yıldır oynamıyorumdum oyunu. Şuan Sunshinemu'yu download ediyorum bakalım nostalji olarak hatırlamak açısından.
    2007 yılında alliancemu ile cafede 3-5 abinin oynamasıyla başladım. Gayet saran bi oyun az grafik ile soul kasmak 2. nesil kanat için tüy düşürmek vs. gayet güzel günlerdi.

Alliance kapandı galiba ve şuanda hangi serverda oynuyorsunuz ?
    Önerebileceğiniz uzun zamandır açık, dürüst bir server var mı? Soullar drop olabilir, satıcıda satılabilir farketmez. Tek isteğim Reset'in olması ve 30-40dkda bir reset alabilmek gibi exp'nin iyi olması.

Evet neredesiniz ne oynuyorsunuz ? Bir arkadaşımı daha başlatabilirim oyuna tekrardan.
    Dediğim gibi serverın uzun zamandır açık olması ve güvenli dürüst bir server olması gerekli.

Hadi uyanın artık eski Mu'cu tekrar oynamak istiyor

Oynayan oyuncu sayısı gittikçe azalmaktadır. Nedeni ise yeni nesil oyun türlerinin ortaya çıkması.. Oynayan oyuncular hala bulunmaktadır. Ancak oynayan türklerin nerede oynadığını pek bilmiyorum. Sanırım çoğunluğu official ve yabancı private sunucularda oynamaktadır.

Önerebileceğim tek bir tür sunucu var oda sunucu listesinde online olan sunucular. Onun dışında yabancı toplist sitelerinden istediğin bir yabancı private sunucuda seçebilirsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• http://tr-saruhan.sytes.net/ yeni acildi eglencenin adresi bence
  • Türk Serverları uzun süreli kalmaz. sen en iyisi yabancı private sunucularında oyna :)
  • Gir private bi serverda oyna bence en iyisi
  • ben 2002 yılından bu yana oynuyorum, doğrusunu söylemek gerekirse yeni sürümleri beğenmiyorum, benim MuOnline tarzım 97d
    suan halen arıyorum ama yok, aradıgım ozellik reset sınırı olan,
    bi tane var Yunan serverı, MuLeria, Turk guildi gordum indirdim, 25reset sınırı var statlar kalıcı, zen in değeri yuksek, 20 civarı ç.içi oyuncusu var, kalıcı mı derseniz kalıcı gibi, çünkü bir oyun sunucusunun server i, birçok oyunu barındırıyor, boyle bir server kolay kapanmaz, gelirseniz sevinirim, Turk guildindeki oyunculara rastlamadım simdiye kadar
    bu arada exp 50. lag da yok sitesihttp://mu.thexgaming.com, başlamayı düşünen olursa yazarsanız sevinirim

• Projemiz Devam etmekte

Reset Sınırlamasi isteyen Player cok fazla 10 Reset Sistemi Rankings Gorunmicek
    exp 10- 50 arasinda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @egemen

oynama kardeşim boşver boşuna vakit kaybı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanliDestek

Projemiz Devam etmekte

exp 10- 50 arasinda

statlar kalıcı olacak değil mi ? zen in değeri olacak değil mi? bunlarla o dediklerin olursa ozaman sonunda bizimkilerden bu işi yapan adamlar cıktı derim
    yalnız reset sınırı 10 az 30 normal, öyle ya o kadar kasmanın karşılıgında max rese ulasıp 3-5 k vurmak istemez kimse (:
  • Evet stadlar kalici
    Zen DegerLi evt

10- 50 Reset Arasinda Farkli dusunceleri alip Uygulanabilir beniM Projem bu tabikide bu proje ben bulmadim genelde yabancilar bunu yapiyor bizim tr olsun digerlerin hosuna gidiyor bir potansiyel yakalamk
    sart o oyunculari bulmak sart ama ileri donuk simdi herkez ilen msn iletisini aliyorum su anda 300 tane rahat devamli mu kasan oyuncu mevcut

Sadece Zaman gerek bana zamani geldiginde bu sistemde devam edecem daha geniş anlatacam size
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMuTaN-61

ben 2002 yılından bu yana oynuyorum, doğrusunu söylemek gerekirse yeni sürümleri beğenmiyorum, benim MuOnline tarzım 97d
    suan halen arıyorum ama yok, aradıgım ozellik reset sınırı olan,
    bi tane var Yunan serverı, MuLeria, Turk guildi gordum indirdim, 25reset sınırı var statlar kalıcı, zen in değeri yuksek, 20 civarı ç.içi oyuncusu var, kalıcı mı derseniz kalıcı gibi, çünkü bir oyun sunucusunun server i, birçok oyunu barındırıyor, boyle bir server kolay kapanmaz, gelirseniz sevinirim, Turk guildindeki oyunculara rastlamadım simdiye kadar
    bu arada exp 50. lag da yok sitesihttp://mu.thexgaming.com, başlamayı düşünen olursa yazarsanız sevinirim

ben guildi 4 rr vardi mpouklasla tartisyim charimi sildiler İsmim MACLOLm_x Dİ HALA ACİQ AMA 0 STATU ama oyunda istedigin yardimi yapabilirim sadece ozelden yazman ve aksam 10 beklemen yeter

• Ben su an oyunu yanigamixe geri donuyorum Beni Bul Ben MalcolM_X
  • quote:

Evet stadlar kalici
    Zen DegerLi evt

10- 50 Reset Arasinda Farkli dusunceleri alip Uygulanabilir beniM Projem bu tabikide bu proje ben bulmadim genelde yabancilar bunu yapiyor bizim tr olsun digerlerin hosuna gidiyor bir potansiyel yakalamk
    sart o oyunculari bulmak sart ama ileri donuk simdi herkez ilen msn iletisini aliyorum su anda 300 tane rahat devamli mu kasan oyuncu mevcut

Sadece Zaman gerek bana zamani geldiginde bu sistemde devam edecem daha geniş anlatacam size

dostum bu konuda kendı sahsı fıkrımm;
    arkadasıma katılmıyorum 3 5 k vurmak mesele deıll ısın zevkı orda sahsen statlar fazlalastıkca poınt cogalacagından gucsuz ınsan bulmak zor olucak kımse poınt kıymetını bılmıcek bence Max res 15 i gecmemeli ayrıca statlar sılınmelı exp 40 50 yı gecmemelı(bence 50de cok)
    eger bole bı server bulursan ve her turlu onlemı alır bır kac kısının lafındanda etkılenmezsen benden sana hazır 10 15 player var geriside gelir kesinlikle ...

ins olur bol sans.

• quote:

Orijinalden alıntı: AD@N!S

quote:

Evet stadlar kalici
    Zen DegerLi evt

dostum bu konuda kendı sahsı fıkrımm;
    arkadasıma katılmıyorum 3 5 k vurmak mesele deıll ısın zevkı orda sahsen statlar fazlalastıkca poınt cogalacagından gucsuz ınsan bulmak zor olucak kımse poınt kıymetını bılmıcek bence Max res 15 i gecmemeli ayrıca statlar sılınmelı exp 40 50 yı gecmemelı(bence 50de cok)
    eger bole bı server bulursan ve her turlu onlemı alır bır kac kısının lafındanda etkılenmezsen benden sana hazır 10 15 player var geriside gelir kesinlikle ...

ins olur bol sans.

Y allaha askina bosverin 2 gunluk server bunlar gecin globale veya saglam server Bulun:D

• quote:

Orijinalden alıntı: KoMuTaN-61

quote:

Projemiz Devam etmekte

exp 10- 50 arasinda

statlar kalıcı olacak değil mi ? zen in değeri olacak değil mi? bunlarla o dediklerin olursa ozaman sonunda bizimkilerden bu işi yapan adamlar cıktı derim
    yalnız reset sınırı 10 az 30 normal, öyle ya o kadar kasmanın karşılıgında max rese ulasıp 3-5 k vurmak istemez kimse (:

srevere basladim 2 rr li oldum 3 cuyude atarim:D

• @-MalcolM-X-
    ----------------------------------
    Katılım zamanı: 15 Ocak 2010;

Bir dediğin bir dediğini tutmuyor bir mesajında oynanmaz bu 2 gunluk serverda diyip başkalarına akıl verirken bi kaç saat sonra post kasma amacıylamıdır nedir kimse sana sormazken hem flood yapmış oluyorsun hemde boş bir mesaj atıyorsun..Kötülediğin serverda neden oynuyorsan tutarsızmısın onuda anlamış değilim.
    Neyse yorum yapmadan ya 2 kere düşün yorum yap yada hiç yapma arkadaşım..

* Son olarak fazla post kasma bolumde butun son mesajlarda -MalcolM-X- nicki var bölüm zaten gittikçe geriliyor sende gereksiz mesajlarla doldurup taşırıyorsun bölümü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 4 Nisan 2010; 2:10:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox`

@-MalcolM-X-

Bir dediğin bir dediğini tutmuyor bir mesajında oynanmaz bu 2 gunluk serverda diyip başkalarına akıl verirken bi kaç saat sonra post kasma amacıylamıdır nedir kimse sana sormazken hem flood yapmış oluyorsun hemde boş bir mesaj atıyorsun..Kötülediğin serverda neden oynuyorsan tutarsızmısın onuda anlamış değilim.

* Son olarak fazla post kasma bolumde butun son mesajlarda -MalcolM-X- nicki var bölüm zaten gittikçe geriliyor sende gereksiz mesajlarla doldurup taşırıyorsun bölümü..

ne oldu kuruguna mı dokundu

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox`

@-MalcolM-X-

ii guzelde kimsenin tam m olarak gorusunu belirtmisdegil + coq cansiz form bende diyorum ki biraz ortaligi kaynatalim haraket olsun anladigim konulari konusuyorum neden bu kadar ego yapiosun onuda anlamis degilim:D

• malcolm-X kardes Torpilli adamlarla dalaşmaya girme sonra senide oyuna getirir banlatırlar dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

malcolm-X kardes Torpilli adamlarla dalaşmaya girme sonra senide oyuna getirir banlatırlar dostum.

ya bu ne ki kendikendine tavir yapior osmanlida admin serverini 2 3 sey soledik zorlarina gitti bosver ayipsin ha adamim bu kimki ben kimlerle ugrasmisim zamininda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.