Şimdi Ara

Şuan Oynuyorum, Görüşlerim ... (PS4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
3
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan oynadığınız oyun(lar) neler ve bizlere de fikir olması için bilgilendirici niteliğinde görüşlerinizi almak isterim.

Amaç spoiler vermek değil, kelimelerle bir fragman oluşturalım, teşekkürler

Oynadığım Oyunun Adı: Death Stranding
    Görüşüm: Oyunu çıkmadan önce de takip ediyordum ve çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyordum. Kısa bir zaman önce satın aldım, günde 2-3 saat zaman ayırıp oynuyorum. Bir oyunu film atmosferiyle oynamak, ya da yaşamak. Senaryo, atmosfer, koku, tad, oynanış sanat eseri gibi ilmek ilmek veriyor kullanıcıya oynanabilirliğini. Şaheser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryrlky -- 19 Nisan 2020; 9:14:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Güzel aslında.

Bioshock Collection
    Biliyorum, bir çok kişi için eskimiş olabilir oyun. Ama ben henüz oynamaya başladım. İlk oyunun sanırım 5 saati falan "noluyor olum burada" diye oynadım. Hatta şöyle söyleyeyim, rdr2 dünyasında sakin sakin ortalıkta gezerken, random görevleri yaparken, bi anda bioshock dünyasına girince afalladım, başıma ağrılar girdi. Sonra haa bu oluyormuş, böyleymiş derken, notlara tekrar bakınca, tamam dedim, oyun güzel. Müzikleri ayrı bir güzel. Bence ingilizce olmadan yarım kalır oyun. 2. oyunu bitirmek üzereyim ve hala 'olum çok iyi' diyorum kendime. Beğendim yani. Ama ilk 5 saat ölüm bence.

Öneri; spoiler yemekten korkan bir çok kişi konuya girmeyecektir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerim eksik kalmış, spoiler olacak şeyleri buton için alınmasını yazar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bu baş ağrıma durumuna ben de maruz kaldım. 1-2’yi atlayıp, direk Infinite’yi bitirdim. O da yorucu oldu ama, uzun soluklu muhteşem bir oyundu. Görsel olarak daha iyi olması da bitirmem için itici bir güç oldu tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWheelBarrow -- 19 Nisan 2020; 0:33:33 >
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, aslında spoiler vermek değil de görüş bildirmek, örneğin; oynanış, grafik, dünya, ilerleyiş, vb gibi bir nevi kelimelerle fragman yaratmak. Bu arada oynadığınız oyun ve görüşlerinizi beğendim, red dead redemption 2 gibi bir oyundan bu oyuna geçiş yapıp beğenmek, denemek lazım..

• @Muratgs_735
    İnat ettim, çok inat ettim hocam
    Her geçen dakika, oyun daha da yükseliyor gözümde.. Çok net.

@omeryrlky
    Biliyorum hocam, ben anladım. Ama konuda spoiler olduğunu düşünenler olabilir diye söyledim. Çok kullanıcı yorumları üzerine kurulu bir düşünce, güzel. Bi de, rdr2'yi hemen bitmesin diye ağır ağır usul usul oynuyorum
    Bioshock serisine de zaten rdr'ye ara olsun diye başladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an oynadıklarım;

Spiderman: (PS4)
    Efsane Efsane Efsane (Filmi yaşıyorsun adeta)

Control: (PS4)
    Grafikler aimasyonlar güzel hikaye merak uyandırıcı ama oyun bazen tekrar ediyor kendini.

SoT-Tomb Rider: (PS4)
    Hikaye güzel ilerliyor. Zamanında Uncharted esinlenmişti şimdi tam tersi olmuş baya uncharted oynar gibiyim ama çakmasını tabi.

Ori and the Will of the Wisps:(PC)
    Oyunun ilk serisini de yarıda sıkılıp bıraktım bununda sonu aynı gibi olacak. Oyun bir yerden sonra aşırı tekrar ediyor kendini. Gereksiz zorluklar ile bu sıkılmayı kendini tekrarı gideririz demişler ama olmamış. (SONY ve Microsoft) oyunlarının arasındaki klas farkı tamda burada kendini belli ediyor. Microsoft oyunlarında hep bir şeyler eksik oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Playstation5 P kullanıcısına yanıt
    Spiderman bende de var, başladım bir kaç bölüm oynadım gerçekten keyifli, Death Stranding’i bitirdiğimde ona devam ederim büyük ihtimalle

• omeryrlky O kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • Şu an Prey oynuyorum 12. saatim olması lazım. Doğruya doğru başlarda çok orijinal geldi zevk alıyordum da artık boşu boşuna uzadığını düşünüyorum. Normal seviyede de oyunun bu kadar zor olması ayrı sinirimi bozuyor. Oyun sürekli yeni yeni karşımıza çıkan yaratıklarla kendini taze tutuyordu fakat artık her şey tekrara girer oldu. Hikayeden de bir halt anlayamıyorum şu an. Bakalım bitirince alıntılayıp görüşümü tazelerim.

Edit: Oyunu Ps Now ile oynuyorum. Aslında Bioshock 1 ve Uncharted Lost Legacy'i de oynadığımı söyleyebilirim fakat Lost Legacy Ps Now'dan kalktığı için diğer oyunlara kaldım. Bioshock 1'den sonra pek çok oyun girdi açıkçası o da sürekli adam vur adam vura geldiği için sıkmaya başladı kaldı öyle. Lost Legacy'i bayağı zevkle oynuyordum bu arada hele ki grafikleri leş televizyonumda bile muazzam duruyordu. Hevesim kursağımda kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadiusz Milik -- 19 Nisan 2020; 14:4:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.