Şimdi Ara

ŞUANA KADAR ALDIĞINIZ EN İYİ TTNET İKNA KAMPANYALARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.041
Cevap
78
Favori
215.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24mb 75 akk 55tl istiyor lar bendende taahhüt bitiyor ay sonu. Çıkıca m ttnet den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül 24 mb 35 akk 59

Aralık 24 mb 75 akk 68

Haziran 35 mb 75 akk 72

Ağustos ayında abone olmuştum

• benimde temmuz 15 gibi günüm doluyor,şu anda 24 mb 75 gb 24 ay taahhüt,72 tl olarak kullanıyorum,turknet 50 mb 150 gb 1000 dk konuşma(aslında konuşmaya ihtiyacım yok)taahhüt yok 60 tl bu pakete istiyor,bu hafta içinde türk telekom a gideceğim,sizce bana nasıl bir paket verirlerse ikna olmalıyım?
  • ağustos 26 taahhüt bitiyor internet adsl 52,tl + telefon 24 küsür (biraz önce arandılar zam gelmiş önceden 18 küsürdü) en son teklif alanlar paylaşırsa sevinirim

Hattım adsl 16 Mbp ama vdsl 80 Mbp destekliyor
  • Taahhüdün bitmesine yaklaşık 3 ay kalmıştı aradılar bugün 35 Mbit 50 GB pakete 68.90 TL'dan geçtim. Önemli olan 16 Mbit sınırsız kullanmak gece 2 sabah 8 arası da 35 Mbit sınırsız bonusu olmuş oldu. Geçmeden önce bakmıştım yeni müşterilere 64.90 TL'dan sunuyorlarmış bunu ama ısrar etmeme rağmen onu alamadım maalesef.
  • Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Çok para vermişsiniz. Şu anda kaç TL ödüyorsunuz?
  • burak190591 kullanıcısına yanıt
    Zenyxia ;35 Mbit 50 GB pakete 68.90 TL'dan geçtim.
    Telefon dahil değil sanırım ?

burak190591
    Sizin aldığınız teklif nedir?(Çok para vermişsiniz.)
  • Fiyat bence gayet iyi Türk Telekom olduğunu düşünürsek. Temmuz da fiyatlar da zamlanacakmış diye duydum taahhütsüz yalın erişim ücreti 18 TL'dan 24 TL'a çıkmış bile. Bulunduğum yerde Türk Telekom başka firmalara sorun çıkarıyor yoksa onlara geçerdim ama kafam rahat etsin diye uğraşmadım. Yalın veya alo dahil toplam fiyatı bu. Ha 50 GB almışım ha 75-100 GB çok fark etmezdi benim için 200 GB olmadıktan sonra. 200 GB da fazla pahalı 24 Mbit için 81.90 TL 35 Mbit için 96.90 TL. Bu pakette AKK düşük ama sonrası 16 Mbit çok iyi. Amacım da oydu zaten 16 Mbit interneti tepe tepe sınırlar olmadan kullanabilmek. Önceden 16 Mbit sınırsız taahhütlü fiyatı 159 TL mıydı neydi düşünün. O zamanlar 109 TL'a 8 Mbit de olsa en azından sınırsız kullansam diyordum. Tam f/p olmuş bu paket Türk Telekom tarafında. Dediğim gibi aylık 4 TL indirimle 64.90 TL'a yeni müşterilere sunuluyor ısrar ederseniz belki size de sunabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 29 Haziran 2017; 2:2:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

24mb 75 akk 55tl istiyor lar bendende taahhüt bitiyor ay sonu. Çıkıca m ttnet den

size çok iyi fiyat vermişler,24mb 75 akk 2 yıl taahhütlü 67 tl fiyat verdiler,size verilen fiyat 2 yıllık taahütlümüydü?
  • Evet

• 24mb 50gb akk 52 TL olarak taahhüt verdim. 75gb için 6 TL fark istediler. Denemek amaçlı 50 GB aldım. Fazla kullanmıyorum zaten. Yetmez ise yükseltirim daha sonra. Diğer iss ler arasında çok fazla fark yok tu. Modemi ıvır zıvır tekrar kablo çekmesi uğraşmak istemedim. Modem vs çok daha masraflı olacaktı. Türknet port yok dedi salladı tok lar sanırım kablonet modem veriyor onuda eklersek oda masraf, superonline zaten fiber vermiyor binaya. Mevcut hattım da stabil olduğu için vdsl olarak alıyorum. başka iss ye geçmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeBoy -- 1 Temmuz 2017; 11:25:39 >
  • 16 mbit 50 gb akn limitsiz internet + ttnet alo 250 dk 49,50 TL ödüyorduk. Geçen hafta aynı paketi 56 TLye devam ettirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ednsmn -- 17 Temmuz 2017; 15:29:28 >
  • 16mb kadar adsl. 100 gb kota. 2 sene taahhüt. 55 tl uzattım.

• 50 mbit 200 gb akn + ttnet alo 250dk bedava 2 yıl taahhütlü 89 TL aldım 2 gün önce.
  • 26 ağustos taahhüt bitiyor , varmı son zamanlarda teklif alan ?
  • cagataytr C kullanıcısına yanıt
    benim de aynı gün bitecek

müşteri hizmetlerini arayın yada bayiye gidin diye e-posta geldi

türknete geçmeyi düşünüyorum. ttneti ararsam ikna edecekler diye korkuyorum

52 TL + 25 TL ev telefonu = 77 Lira her ay para. Ev telefonu hiç kullanılmıyor

1 Temmuz'da zam geldi. 52+14 TL = 66 TL ADSL için çok pahalı

Türknet'e başvuracağım 60 TL inşallah memnun kalırım
  • phorever kullanıcısına yanıt
    aynı tarifedeyiz

16mb 50gb akk 52tl , ev telefonu 24,5 yeni zam gelmiş

bizde ev telefonu kullanmıyoruz hiç internet için açık sadece

bakalım teklif bekliyoruz
  • Benim de 26 sında bitecek. 20mbit 75 adil kotalı 58 ödüyorum

• 16 mb kadar 100 gb 65 tl 2 yil taahhut .Bitmesine yakin daha cuzi baglananlari goruyorum.Sozlesme bitis tarihini nerden ogreniyoruz bilen var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • entel84 E kullanıcısına yanıt
    webden online işlemler -> abonelik işlemleri -> kampanya aboneliklerim

veya

4440375 arayarak öğrenebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.