Şimdi Ara

Şuana kadar sorduğum en zor ogameciler için soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar nasılsınız.Beni sorularımla tanırsınız şimdi söylüyorum.Bilimsel araştırma labatoarı yaparken araştırma yapamıyoduk.Peki araştırmaya keldim yeşil gözüküyodu bastım kriler uçtuuu gitti Bu giden kriler puan olarak geri dönermi yoksa çöpemi gitti

• quote:

Orjinalden alıntı: baloniya

Evet arkadaşlar nasılsınız.Beni sorularımla tanırsınız şimdi söylüyorum.Bilimsel araştırma labatoarı yaparken araştırma yapamıyoduk.Peki araştırmaya keldim yeşil gözüküyodu bastım kriler uçtuuu gitti Bu giden kriler puan olarak geri dönermi yoksa çöpemi gitti

bilimsel araştırma labın inşaası bitince otomatik olarak bastığın bilimsel araştırmayı yapmaya başlayacak. Yani endişe yok sana puan olarak dönecek o kricikler...

• döner yav sen giden krilere mutlu ol giden her dalga puan olur
  • quote:

Evet arkadaşlar nasılsınız.Beni sorularımla tanırsınız şimdi söylüyorum.Bilimsel araştırma labatoarı yaparken araştırma yapamıyoduk.Peki araştırmaya keldim yeşil gözüküyodu bastım kriler uçtuuu gitti Bu giden kriler puan olarak geri dönermi yoksa çöpemi gitti

bu bir bugtur

malesef krilerin uçtu

bunu önlemek için hammaddeyi guncellemelisin

• quote:

Orjinalden alıntı: kkkkariman

quote:

bu bir bugtur

malesef krilerin uçtu

bunu önlemek için hammaddeyi guncellemelisin

bu deildir donecek kesin o sırada bilimsel kasıryordun maden yetince yesil yanar basarsın gider verdigin komut sırada bekler bilimse bitince tıkladıgın görev e baslar ;)

• bu olay bende de oldu ve madenler daha sonra geri gelmemisti
    bi baska zaman yine dalginlikla oldu sirf madenler gitmesin diye arastirmayi iptal etmek zorunda kalmistim(16 gun sonunda)
  • gelmez arkadaşlar 2 ay öncede cevap yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 23 Ağustos 2007; 17:13:11 >
  • bug olmuş kardeş kriciklerin üstüne bir bardak su iç
  • quote:

Orjinalden alıntı: terminator22

bug olmuş kardeş kriciklerin üstüne bir bardak su iç

Emin ol o suyu 1 ay önce içmiştir
  • evet bana da öyle bişey olmuştu ben yanmalıyı 10 a bastım sömde sonra birden madenler uçtu gitti ama kademe artmadı 1-2 gün geçti baktım yanmalı 10 olmuş ben de anlamaım valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.