Şimdi Ara

Şuana kadarki hayatınızı olabildiğince anlatır mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yıldan fazla süredir foruma üyeyim şuan eskisi kadar takip etmesem de hayatımı kısaca anlatmak istiyorum. isterseniz siz de anlatabilirsiniz. 9. sınıfta foruma üye oldum her gün girip konuları okurdum hayatımı nasıl yönlendirebileceğim hakkında tavsiye alırdım eğlenceli konuları okurdum arkadaslarım da vardı ama genelde aksama kadar forum ve counter strike ile geçerdi vaktim. böyle bir süre devam etti 10. sınıfa geldim hoşlandığım birisi oldu bir şekilde arkadaş oldum sonra bu kız başkasıyla sevgili oldu şuan umrumda degil ancak o ara baya ciddi travma yaşamıştım. 10. sınıfın yazına dogru alkolluyken arkadaşım olan başka bir kızla öpüştüm ilkti, bunla sevgili olduk bu kız da oyun oynamayı vs severdi çok fazla ortak noktamız vardı. buluşurduk coop oyunlar oynardık vs ama bir şey eksikti ve ben hiç evlilik kafasına ben giremedim o istiyordu ancak sonrasında üniversiteye geçince aramız iyice açıldı bir süre daha devam ettik ve çok kolay yalan söyleyebilen birisiydi ben artık güvenmiyordum benim de güvenmediğim için yanlışlarım oldu ve ayrıldık. ortalama üstü bir üniversitede müh kazanmıştım mutluydum ama berbat bir üniversite hayatı geçireceimi bilmiyormuşum. hazırlık tam bir sıkıntıydı boşuna bi yere gidip geliyormuşum gibi hissediyordum. bölüme başladım ufak tefek arkadaslarım oldu ancak lisedeki o samimiyeti hissedemedim. uzun süredir hayalim araba almaktı üniversite 2. sınıfın başında eski bir araba almıştım şuan hala forum avatarımda. 5-6 kişilik kızlı erkekli kanka grubum olmuştu benim arabamla geziyorduk egleniyorduk ama kanka kanka da bir yere kadar öyle boş boş gezdik eğlendik. 3. sınıfta saçma sapan bir kızla kısa sürelik takıldık sonrasında covid belası vardı evlere kapandık alttan derslerim de birikmişti. aşırı stresliydim tek derdim alttan dersleri halledip mezun olmaktı. eski sevgilim de evlenmiş buna bir şaşırdım. bu arada 9. sınıftan beri her gün düzeni olarak foruma girmeye devam ediyorum. sonra sürekli ders vs iyice bunalmış bir şekilde dersleri verdim ve mezun oldum.. üzerimden büyük bir yük kalktı. ortalama maaşla bir işe girdim çalışmaya basladım. ancak eskiden zevk aldığım hicbir şeyden zevk almıyordum film izlemek oyun oynamak yemek yapmak, sadece araba sürmek kafamı biraz dağıtıyordu. forum da eskisi kadar aktif degildi ben de yavas yavas uzaklastım ama illaki giriyordum. iş, arkadaslarla bulusma ev vs bir süre devam etti. sonrasında 2023 ün martına geldik, instagramdan bir kaç kıza mesaj yazmıstım bir tanesi döndü ve aynı gün içinde buluştuk. sevgili olduk baya beğenmiştim evlilik kafasına girmiştik. daha önce ciddi ilişkisi olmamıştı onlayken çok mutluydum. 2 ay sonra ben bunun da çok büyük yalanlarını yakaladım ayrıldım ancak hala bulusuyor daha ilişkinin başlarında o hatayı yaptığı için tekrar güvenmek istiyordum. ayrıyken beni çok sevdiğini söylüyordu sonra daha büyük yanlış yaptı ve beni bırakmıştın ayrıydık dedi. tabi artık ben bunları kaldıramadım ve bu kızı hayatım boyunca da anlayamayacağım, olayları tam detaylı anlatmadım çok garip birisiydi. ayrıldık baya keyifsizdim mutsuzdum sonrasında hayatımın en sıkıntılı olayını yaşadım ve birisiyle davalık oldum. karşılıklı şikayetciydik karşı taraf psikopattı.. bu süreç 3-4 hafta sürdü ve hayatım zehir oldu kafamı yastığa hiç rahat koyamıyordum arada da bu kız kendini affettirmeye çalışıyordu vs. halbuki kız neler çektiğimi bilmiyor... 25 yıllık hayatımın en kötü dönemi bitti karşılıklı olarak şikayetten vazgeçtik ve tekrar huzura kavuştum. şuan da o kadar mutlu değilim ancak en azından huzurluyum. yattığınızda kafanızı yastığa rahat rahat koyabiliyorsanız başınız belada değilse bazı şeyleri bence çok da dert etmeyi bırakın.

• hocam benden sana tavsiye paragraf kullanmaya başla

bu şekilde kimse okumaz bu metni

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Hocam napalım durumu olan okur artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vendetta1.6 kullanıcısına yanıt

• okumadım...

• 2018 de kayıt olmuşum foruma 9. Sınıfta anadolu lisesine giderken.

Lise ye kadar aşağı yukarı aynı arkadaşlarım ile gezdim tozdum kola çekirdek yaptım aileme işte yardım ettim evde yattım show tv izledim lisede zorla anadolu lisesine gittim şişirme notlar ile ama yeterince zeki olmadığım için meslek lisesine geçiş yaptım

10. Sınıfta corona da full evde yattım aileme yardım ettim işlerinde bisiklet ile gezdim forumda takıldım annemden aldığım 2700 tl ile altın alıp ufaktan yatırım yapmaya başladım corona döneminde üst evimiz vardı orada yaşamaya başladım para biriktirip yatırım yaptım (bayağı kilo aldım)

Altın-gümüş yatırımları o sene iyi kazandırdı bende sürekli ekledim böyle böyle geldim. 11. Sınıfa bu zaman zarfında yarım dönem daha evde yattım corona dan sonra okula gitmemiz gerekti virüs bitti. Bu senem baya iyi geçti çünki hicbir derdim yoktu atölye de parça işliyorduk evde pc den oyun oynuyordum hafta sonu dışarı çıkıyordum aileme yardım ediyordum kalma sorunu yoktu mükemmel bir sene idi.

yaz gelince bol bol bisiklete bindim çevre illere gittim gezdim tek başıma arkadaşım ile mezar temizleme işi kurduk kart bastırdık facebook sitesi kurduk ufak işler almaya başladık daha sonra belediye bizi ya işi kapatın ya da size ceza keseriz dedi bizde kapatmak zorunda kaldık (hala arayan var mezarlar hala çok bakımsız bizden sonra birşeyler yapmaya başladılar) onun dışında hep gezdik yürüdük işsizlikten yaşadığım yeri her gün hatim ettik sohbet ede ede.

12. Sınıf başladı staj geldi ailem bir yer buldu sanayide atölye oraya gittim fakat şartlar baya ağırdı ancak patron dahil insanlar çok iyi idi o yüzden katlanabildim patron dahil 6 kişi çalışıyorduk ustam baya iyi biri idi ancak o kadar fazla iş vardı ki bana iş öğretmediler (patron yüzünden) sanayi de yemekler ve molalar çok iyi idi 1 saat mola yapıyorduk ama uzatabiliyorduk muhabbet güzeldi 6 ay çalıştım kalan 2 ayı naylon yaptım. (Aileme yardım ettim ve yattım)

Okul bitti yaz geldi dananın kuyruğu koptu artık okul yoktu bende yatırımda olan paralarımı euro yaptım 3.4 k euro biraz da ailem destek verdi Almanya ya geldim geleli 3-4 hafta oluyor şu an temizlik işinde çalışıyorum dil okuluna yazılmayı düşünüyorum dil öğrenince ausbildung ile lojistik ya da dış ticaret frimaların da çalışmayı düşünüyorum normalde yazmaz idim ama biraz daraldım tek olduğum için buraya yazıyorum

Not:daha yazmadığım çok fazla iyi-kötü şey var ama ama çok uzar diye özet yazdım biliyorum ki bu yazıyı belki 1-2 kişi okur ancak okuyanlara selam.

• okumadım

ama bitik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DR.erbatan kullanıcısına yanıt
    Almanca olmadan nasıl gittin hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaşadığım yerde herkes ingilizce konuştuğu icin ingilizce ile bütün işlerimi halledebiliyorum hatta şansıma girdiğim her yerde türk çalışan çıkıyor iş yerinde de %90 türk (bu sebepten çıkıp daha az türk ün olduğu bir yere geçmek istiyorum dil öğrenmek amacı ile )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.erbatan -- 24 Temmuz 2023; 13:35:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.