Şimdi Ara

Şuanda en uygun sınızsız internet hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetin taahhüt bu ay bitiyo ttnet 8 mbps e kadar sınızsız kullanıyoduk. ttnt yeni kampanyası ilk 2 ay bedava 10 ay 44 sonra 63 müş bunda daha iyi bi kampanya varmı şuanda önerebilceniz

• Telekom ofisine gidin orda her türlü uygun şekilde ayarlıyorlar. Tabiki tahahhüt ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Telekom ofisine gidin orda her türlü uygun şekilde ayarlıyorlar. Tabiki tahahhüt ile.
    İptal fişi alın ilk önce sonra gelsin kampanyalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

İptal fişi alın ilk önce sonra gelsin kampanyalar.

Alıntıları Göster
    Aynen iptal talebinde bulunduğunuz anda uygun tarifelere geçirirler.
  • quote:

Aynen iptal talebinde bulunduğunuz anda uygun tarifelere geçirirler.

Alıntıları Göster
    3lü tarife vardı herkes çok beğeniyor onu ona geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Ben beğenmiyorum..
  • quote:

quote:

Ben beğenmiyorum..

Alıntıları Göster
    Bende beğenmiyorum abi Büyük ilgi görüyor ama demek ki insanlar tahattüt imzalamayı çok seviyor.

• quote:

Bende beğenmiyorum abi Büyük ilgi görüyor ama demek ki insanlar tahattüt imzalamayı çok seviyor.

12 Ay tahahhüt çok uzun geliyor bana
  • quote:

quote:

12 Ay tahahhüt çok uzun geliyor bana

Alıntıları Göster
    12 olsa gene iyi , artık çoğu sözleşme 24 ay

• quote:

12 olsa gene iyi , artık çoğu sözleşme 24 ay

Alıntıları Göster
    3 lü tarife falan bana uymaz tv izlemediğim için almam.

Taahhüd olayıda hep 12 ay olarak en uygun fiyatdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

3 lü tarife falan bana uymaz tv izlemediğim için almam.

Taahhüd olayıda hep 12 ay olarak en uygun fiyatdan.

Alıntıları Göster
    iptal fişi al ayda 45 liraya 12 ay taahhütlü limitsiz internet senin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Alıntıları Göster
    Evimdeki 55 Liraya çıkan limitsiz TTNET ADSL aboneliğimi kapattırdım. 2 yıl sözleşmeli aylık 35 liraya limitsiz Superonline ADSL aldım, eskisinden daha memnunum diyebilirim... ayda en az 20 lira avantajım olduğu gibi TTNET son zamanlarda 60 civarlarında fatura göndermeye başlamıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 22 Nisan 2013; 6:28:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

Evimdeki 55 Liraya çıkan limitsiz TTNET ADSL aboneliğimi kapattırdım. 2 yıl sözleşmeli aylık 35 liraya limitsiz Superonline ADSL aldım, eskisinden daha memnunum diyebilirim... ayda en az 20 lira avantajım olduğu gibi TTNET son zamanlarda 60 civarlarında fatura göndermeye başlamıştı...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benimde bu ayın 29' un da taahhütüm bitiyor. Sınırsız + Telefon için : 80 tl. civarında ödüyorum.

-Süperonline sürekli arayıp duruyor.

-Sınırsız internet + D Smart tv için 39 tl. diyor. Telefonunuzuda bize geçireceksiniz. (10 gb. dan sonra hızım 3 mbit' e düşecekmiş)

Kararsız kaldım. Daha uygunu varmı. TTNet kapattıracağımı duyunca güzel bir teklif sunarmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

iptal fişini al derken kapatıp tekar kampanyalardn mı yararlanalım açtırırken. ttnet anneme ayın 25 inde taahhüt ünüz bitiyo o tarihte gelin yeni kampanyalardan yararlanın demiş yoksa 63 ten devam eder demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanı -- 24 Nisan 2013; 20:30:56 >
  • quote:

quote:

Ben beğenmiyorum..

Niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @d.t.s. @mc_fosil TTNET'le Tam İsabet Kampanyası ile NETLİMİTSİZ (8 Mbps'e kadar sınırsız internet) 12 ay taahhütlü ayda 44₺; beraberinde varsa TT sabit hattı da 12 ay taahhütle TTNET Alo'ya taşıyın ve sabit hatta 12 ay sabit ücret ödemeyin, dolayısıyla 12 ay 44₺'ye sınırsız internet ve telefonunuz olsun.

Kapatıp tekrar açtırmak değil, taahhütlü kampanya alımı.

NOT: Taahhütsüz mevcut abonelere ve yalnızca TT müdürlükleri İPTAL bölümünde...

• quote:

Niye? İnternete kaç lira ödüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Niye? İnternete kaç lira ödüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Tahattüt gerektiren paketleri sevmiyorum kısaca. :)

• quote:

Tahattüt gerektiren paketleri sevmiyorum kısaca. :)

Alıntıları Göster
    taahhüt iyi bir şeydir, ben hep taahhütlü kullandım yıllardır, hiçbir zararınıda görmedim.d smart sözünde durur bu ay sonu interneti kapatırsa ne yapacağım bilmiyorum.en kötü ihtimalle ttnet'den 4 gb mobil internet alacağım 19 liraya, artık onunla idare etmeye çalışacağım 1 ay boyunca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

taahhüt iyi bir şeydir, ben hep taahhütlü kullandım yıllardır, hiçbir zararınıda görmedim.d smart sözünde durur bu ay sonu interneti kapatırsa ne yapacağım bilmiyorum.en kötü ihtimalle ttnet'den 4 gb mobil internet alacağım 19 liraya, artık onunla idare etmeye çalışacağım 1 ay boyunca...

Alıntıları Göster
    taahütsüz netlimitsiz 8mbps kullanıcısıydım 60 küsür lira veriyordum, bir gün aradılar ve 24 ay taahüt ile indirim vaat ettiler, 24 ay uzun dedim ve 12 ay taahüt ile 40 küsür liraya düşürdüler aynı paketimi. sanırım 50 gb da akk koydular. şimdi araştırıp gördüm ki yine taahüt ile 44 yerine 47 lira verip ULTRANET LİMİTSİZ 16 Mbps'ye geçsem mi acaba? 3 tl fazla verip bu pakete geçmek sizce iyi olur mu? 8 mbps oldukça stabil zaman zaman 16 mbps sorun oluyor diyenler var,
    merak ettiğim bir başka konu da, taahütlü olduğum için sanırım paket düşürme işleminde bulunamıyorum ama daha üst bir pakede geçebilirim sanırım? bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.