Şimdi Ara

Şuanda klon hala yapılıyormu yapılmıyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok uzun süredir foruma giremedim internetten dolayı gerçekten şuanda klon hala varmı yokmu lütfen bilgilendiriniz(konu çok olduğundan bakamadım ondan dolayı böyle yaptım:D)

• hyr yok olmasında zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho_1

hyr yok olmasında zaten
    Forumda illegal içerikli paylaşımlar yasaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

Forumda illegal içerikli paylaşımlar yasaktır

Alıntıları Göster
    Bilenler Var Ama Sölemiolar Kim Bilio Acaba ... Ama Ben Bilmiom Ama Yapmak İçin Napıldığını anlar gibiyim ama çok zor hack girio işin içine Ben Bulsam Arasıra Koreye girip klon yapıp korelilerle sevaşırım zevkli oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 21 Ekim 2008; 19:13:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

Bilenler Var Ama Sölemiolar Kim Bilio Acaba ... Ama Ben Bilmiom Ama Yapmak İçin Napıldığını anlar gibiyim ama çok zor hack girio işin içine Ben Bulsam Arasıra Koreye girip klon yapıp korelilerle sevaşırım zevkli oluo

Alıntıları Göster
    yok artık olmazda

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

yok artık olmazda

Alıntıları Göster
    yılmaz partner changer yapılıo dio
  • quote:

Orijinalden alıntı: matt.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: matt.

Trade hilesi kalkmadı mı yani? Sanmıyorum kalkmayacağını. Kesin kalkmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orjinalden alıntı: matt.

Trade hilesi kalkmadı mı yani? Sanmıyorum kalkmayacağını. Kesin kalkmıştır.

Alıntıları Göster
    klon yapılmıyor diyenler desin dursunlar ben hala partner change+bütün itemler ve cardları klonlayabiliyorum biliyorsunuz türklerin ilk kloncusu benim

• quote:

Orijinalden alıntı: metalgarurumon

klon yapılmıyor diyenler desin dursunlar ben hala partner change+bütün itemler ve cardları klonlayabiliyorum biliyorsunuz türklerin ilk kloncusu benim

Alıntıları Göster
    Peki Nasıl Yapıyorsun Sölesene Ben sadece Klonu Kore için istiom Global Sunucu Yani K.A gelene kadar Daha fazla güçletip Korelielrle Oynamak istiom hep yenmek onları çok eğlenceli oluo o yğzden yenilince kendinde daha güçlüsüyle party yapıp gelioalr felan çok eğlenceli oluo Bu yüzden Klonu sadece ben Korede Yapmak İçin istiom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 28 Ekim 2008; 12:15:40 >

• quote:

Peki Nasıl Yapıyorsun Sölesene Ben sadece Klonu Kore için istiom Global Sunucu Yani K.A gelene kadar Daha fazla güçletip Korelielrle Oynamak istiom hep yenmek onları çok eğlenceli oluo o yğzden yenilince kendinde daha güçlüsüyle party yapıp gelioalr felan çok eğlenceli oluo Bu yüzden Klonu sadece ben Korede Yapmak İçin istiom

Alıntıları Göster
    nba01 sen zaten bilmiyormuydun?

• quote:

Orijinalden alıntı: GodBlessYou

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GodBlessYou

biliodum ama sadece 2. klonu oda kalktı bazı şeler yapıolar brave delan kopyalıolar benden onu öğrenmek istiom

• quote:

quote:

biliodum ama sadece 2. klonu oda kalktı bazı şeler yapıolar brave delan kopyalıolar benden onu öğrenmek istiom

Alıntıları Göster
    ehh artık örenirsen bizede sölersin heralde

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bilmem hele bi öğrennim

• quote:

quote:

bilmem hele bi öğrennim

Alıntıları Göster
    şimdi oyundan çıktım bir çinliyle uzun bir konuşma yaptım klon yapmayı bilio ama sölemiyo

• quote:

şimdi oyundan çıktım bir çinliyle uzun bir konuşma yaptım klon yapmayı bilio ama sölemiyo

Alıntıları Göster
    quote:

şansına küs

• quote:

quote:

şansına küs

Alıntıları Göster
    Klon yapmayı bilmeyen mi kaldı ya? Klâvyedeki Print Screen tuşuna basıyorsun, Paint'i açıp yapıştır diyorsun sonra istediğin itemi seçip sağ tıklıyorsun kopyala diye bir tuş çıkacak çıkarsa şanslı kişisin tıklayıp tekrar sağ tıklıyorsun ve yapıştır diyorsun itemi boş bir yere koyuyorsun ve item kopyalanmış oluyor. Kopyala tuşu çıkmazsa şansına küs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Klon yapmayı bilmeyen mi kaldı ya? Klâvyedeki Print Screen tuşuna basıyorsun, Paint'i açıp yapıştır diyorsun sonra istediğin itemi seçip sağ tıklıyorsun kopyala diye bir tuş çıkacak çıkarsa şanslı kişisin tıklayıp tekrar sağ tıklıyorsun ve yapıştır diyorsun itemi boş bir yere koyuyorsun ve item kopyalanmış oluyor. Kopyala tuşu çıkmazsa şansına küs...

Alıntıları Göster
    Burak gizli yöntemimizi söylemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Burak gizli yöntemimizi söylemişsin.

Alıntıları Göster
    Biz bütün digileri klonla kastık ya o yüzden onlar da kassın istedim Klon çağı gençleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Biz bütün digileri klonla kastık ya o yüzden onlar da kassın istedim Klon çağı gençleri

Alıntıları Göster
    Yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Yapılıyor.

Alıntıları Göster
    yöntemini söylermisin yılmaz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.