herkese selamlar, sub class için horn gerekiyormuş ama şu anda Dragon serverında 38 D. coinden satılıyor bende deil 38, 8 coin alcak kadar bile para yok. bunun haricinde questler varmış.Nette 2 quest buldum mimirs elixir ve fates whisper diye. bunların ikisini de mi yapmak gerek? ayrıca fates whisperı nasıl napıcaz bi sürü rb kesmek gerekiyo. bide en son vuran kişiye geliyomuş... bu konularda bilginiz varsa veya questleri yaptıysanız lütfen bildiklerinizi paylaşın.. teşekkürler..
Sen pek araştırma canlısı birisi değilsin galiba. Bir sürü konu kaynak var.www.l2turkiye.com
görevler zor degil. ama sabır istiyor. öncelikle lv75 olmalisin. orene gidip oren disindaki maestro reorin ile konuşup görevi almalısın. ilk raid boss cabrio. cemetary de. Bu raid oldukten sonra sandik cikiyor. senin raide bile dokunmana grek yok. sandikla konus 1 item cepte. daha sonra reorine geri git itemi ver sana 3 item daha getir diecek. toi3 hallate (sandikla konus)- toi8 kernon (sandikla konus) - toi11 golkonda (sandikla konus). Bu raidleri hallettikten sonra reorine geri ver itemleri. 2-3 git gelden sonra sana biçak verecek. Bu biçak ile baiuma bi tikliyacan. sonrabiçak kanlanacak. biçak i geri verene götür. top B ve 900 küsür b cry i de hallettikten sonra fates wisper bitecektir. arkasindan mimir elixir i yapıp sub class kasmaya başlayabilirsin. sub class 75 olduğundan noblesse görevlerini de bitirip (60 larda göreve başlayabilirsin) raid barakiel son vuruş party sinde bulunup noblesse olabilirsin. uzun soluklu zor bir görev. dragonda para ile yapılabiliyorsa para kasıp yapmanı tavsiye ederim.
çok saol bilgiler için.. peki bu sandıkları benden başka birileri alırsa?
Kardeşim sen bence sandıgı mandıgı Hornu Falan geç 4 Senedir L2 Oynuyorum ve Bi cucenın Water spell yapması kadar SAÇMA birşey yok. Subclassı Yaratan o insan Evladını Her defasında şiddetle Kınamışımdır , Halada Kınıyorum. Charımın Çift Cinsiyetli olmasını istemem kısacası diyorum ben
yoo çift cinsiyetli falan olmıycak Dark elf BD var bende yine darkelf classı olan Phantom ranger subu basıcam Sub güzel bişey. böylece diğer classlarıda oynamış oluyosun oyun eğlenceli hale geliyo. Farklı skiller alıcam sanki yeni bi char açmış gibi.Bence harika bi fikir kim bulduysa teşekkürler
sandik ile limitsiz kişi konuşabilir.Sub class sistemi l2 nin en güzel taraflarından. İsteyene ayni isimde 3-4 classi oynayıp oyunun sürekliligini devam ettirebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme