Şimdi Ara

Sub tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nickelx

bide inmeside önenli değil önemli olan yüksek desibel verebilecekmi kim ne derse desin 20 hz inen ve yüksek decibel veren subbaslar çok para 700-800 ytl den başlıyo.

magnat motion sub300a var 16hz ne kadar doğru bilmem eski bir model ve 500ytl altı,ama watt değeri rms 90, max 160.
    magnat quantum sublar da çok güçlü görünüyor, tabii ki pahalı ve nerde bulunur?
  • SUBWOOFERI BEN KENDİM YAPTIM PIONEER IN 30 CM LİK BİR SUBU VAR 22 HERTZ'E İNEBİLİYOR AMFİDE MONO 35,450 HZ ARASI AYARI VAR BEN EN DÜŞÜKTE TUTUYORUM SUB TAN SESİ ÇEYREK AÇIYORUM JVC DEN DE 0 YAPIYORUM APARTMAN SALLANIYO VALLA
  • anfiyi nere koydun araba anfis dimi bide power nerden alıyosun pc powerımı eski.
  • EWT ARABA AMFİSİ MONO CROSSOWERLI LOW PASS, HIGH PASS,BASS BOOST AYARLARI VAR ÜZERİNDE 300WATT 15 AMPERLİK Bİ TRAFOM VAR ÖTTÜRÜYO VALLA
  • ama genede sana tavsiyem belki psikolojik araba işini eve karıştırma trafo anfi baya bi fazlalık onu arabaya bağla kendine ev için bi bas al çünkü görüntüde önemli nacizane fikrim sadece
  • 50CM GENİŞLİK 50 CM YÜKSEKLİK 60 CM DERİNLİK MDF DEN KASA YATIRDIM ARKAYA KADAR UZANAN BİDE SOBA BORUSU GİBİ HAVA PORTU VAR AKILLARA ZARAR SES VERİYO BEN ÇOK MEMNUNUM JBL İN 1250 YTL LİK BİR SUBUNU DİNLEDİM BENİMKİYLE NERDEYSE AYNI SESTİ GÖRÜNTÜDE PROBLEM YOK TRAFOYUDA ARKAYA SAKLADIM GAYET İİ BÖYLE SES ALABİLMEM İÇİN EN AZ 1, 1,5 MİLYARLIK SUB ALMAK LAZIM BEN ÇOK MEMNUNUM SADECE WOOFER I DEĞİŞTİRCEM AMFİ SİERRA YİNE SİERRANIN KEVLAR SUBU VAR HARİ Bİ SESİ VAR HERALDE ONDAN TAKICAM
  • ama ev baslarında adamlar herşeyi ölçüp yapıyo ekstradan nekadar kutuda yapsan ölçmeden yaparsan ses kayıpları olabilir.herşeyin orjinali iyidir bunu unutma bendede jbl 1000 wat subbas vardı kutulu hayvan gib bide kutusu vardı elimde anfide var frekanslı ama ben gene ev için ayrı bas aldım.belki onu alsam evi yıkardı ama işte orjinal aktif bass ın yeri ayrı..
  • BU ZEVK MESELESİ Bİ TON ACTİVE SUBWOOFER DİNLEDİM ÇOĞU MARKALARDAN İSTEDİĞİM SESİ VERMİYO ŞÖYLE KOLTUĞU SALLAYIP ÇATIRDATMASI LAZIM SİNEMADAKİ GİBİ BUDA ÇOK YÜKSEK DÜZEYDEKİ SUBLARDA MEVCUT 30 VE 38 CM LERDE HERKES KULAK ZEVKİNE GÖRE YAPIYO BUNLARI BEN ÇOK MEMNUNUM
  • snoopdogg yazdıklarını sakin kafayla okudum müsteri vardı sabah detaylı inceleyemedim eksik bilgilerimi tamamladım sayende teşekkür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

benim subda ayar yok sadece high ve low var ozaman low yapıp anfiden 40 yapıcam anfi 40 ın altını suba göndercek ayar olmaması dah iyi uygun ayarada gerek yok anfiden ayarlarım.

sanırım sendeki subın high low anahtarı bir nevi crossover ayarı yapıyor.pdfsinde bu anahtarın sub ve frontlar arasındaki ton balansini ayarladığını yazıyor.amfi crossover ve sub high/low ayarları arasında değişik varyasyonlar yapıp dinle,hangisi iyiyse onu seçersin.
  • ozaman bu yamaha sub güzel bi cihazmış o tarz varyasyonlar deniyim akşam .bu high low ayarını tam anlamadım zaten ..
  • Bende biraz daha farklı gelişiyor hadise şöyleki.Denox sub.'ta frekans ayarı var ve 60hz 'e ayarlı fakat technics 950 avr. 'de crossover ayarı 100-150-200 olarak var daha aşağıya inmiyor malesef.Ben front-center-surround çıkışları large yaptım ayrıca filter ayarınıda 100 hz. olarak ayarladım.Bu şekilde kullanıyorum ama topikten anladığım kadarıyla sub. ayarı olan 60hz. ile front ayarı olan 100hz. arasındaki frekanslar malesef yok oluyor .Malesef avr.'nin ayarlanabilirliği biraz kısıtlı kalıyor burada ama bu cihazla yapabileceğim başka birşey yok malesef.
  • sub ayarını 100 üzerine getirin
  • iyide 100 ve üzeri hz lerine ayarlarsak bu sefer subwoofer a fronta gitmesi gereken baslar gidicek ve hoş bir ses olmuycak kanısındayım yüksek hertz leri verip bozucak sesi sub yanlışmıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

iyide 100 ve üzeri hz lerine ayarlarsak bu sefer subwoofer a fronta gitmesi gereken baslar gidicek ve hoş bir ses olmuycak kanısındayım yüksek hertz leri verip bozucak sesi sub yanlışmıyım

arkadaşın amfisi min 100hzye ayarlandığı için dedim,sonuçta sub 200hz ye ayarlansa bile amfisi 100hz ve altını sub a yollayacak,sub ı 60hzde ayarlıyken arada frekans kaybı olmaması için böyle dedim,top gear arkadaşın bir önceki mesajına istinaden.
  • peki hz ayarı olmayan amfiler subwoofer a kaç hz ye kadar yolluyo üst sınır nr oluyo bu tip amfilerde
  • tam olarak bilmiyorum ama 100hz altı olabilir
  • small large seçimine göre de sub a göndereceği frekans üst sınırı değişebilir eğer amfinin crossover ayarı yoksa.
  • Technics sub. yoksa small sub. varsa large ve 100 hz. ayarla diyor.Ama sub. crossover ayarı için bir açıklama veya tavsiye yok.Yanlız sub. varsa ve ön hop.'lar ufak raf tipiyse 150 veya 200 'e ayarlamayı tavsiye ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.