Şimdi Ara

Subap kapağından uzanan yağ buharı hortumunu kesip dışarı vermem ne gibi sonuçlar doğurabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi günler. 86 mercedes w124 200Diesel kullanıyorum. Subap kapağından uzanıp emme manifolduna yönlendirilen yağ buharı hortumunu kesip dışarıya verdim. Manifolda giden hortumu da hava girmeyecek şekilde bantladım. Hem bu sayede manifolda giden sıcak yağ buharı ortamı ısıtıp gazların genleşmesini sağlamaz ve soğuk ortama daha fazla hava girip daha kaliteli bir yanma gerçekleşir diye düşündüm. Sizce başka sonuçlar doğurabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sıkıntıya yol açmaz. Bu işlem emisyon kurallarından dolayı bu şekilde yapılıyor. Hortumu kesmek yerine oil catch can de kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Bir sıkıntıya yol açmaz. Bu işlem emisyon kurallarından dolayı bu şekilde yapılıyor. Hortumu kesmek yerine oil catch can de kullanabilirsiniz.

Çok mantıklı konuştun usta. Muayeneden geçmez o zaman.yakın zamanda düzeltmek lazım ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeZoPa

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Bir sıkıntıya yol açmaz. Bu işlem emisyon kurallarından dolayı bu şekilde yapılıyor. Hortumu kesmek yerine oil catch can de kullanabilirsiniz.

Çok mantıklı konuştun usta. Muayeneden geçmez o zaman.yakın zamanda düzeltmek lazım ya.

Muayeneden geçer, o kadar detay anlayacak muayene görevlisimi var ki. Ama çevreye daha az zarar vermek adına oil catch can tak derim. Zaten çok ucuzları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.