Şimdi Ara

SUBARU FORESTER 2.0D ELEGANCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
21.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Engelli indirimiyle subaru forester 2.0d elegance alacağız. Sizce nasıl araba. 194 bin tl fiyatı var. Bize 96 bin tlye gelecek ötv indirimiyle.

• Geçende subaru konusu açılmıştı kullanıcısı olarak oraya yazmıştım burayada alıntılıyorum belki yardımım dokunur.

Son kasa forester kullancısıyız aracı geçen sene sıfır aldık. İlk aldığımız zaman aracı denemek için aralık ayında Bolu Gölcük’e çıkarttım ve gerçekten mercedeslerin bmwlerin pati çekerken sizin dört çekerle hız kesmeden ilerlemeniz iyi hissettiriyor arazisi mükemmel yol olmayan yerde kaputa kadar gelen karlarda yolu aça aça gittiğimizde oldu araçtan camdan indim kar belime geliyordu biz arabaya aşık olmuştuk. Aracı almadan önce araştırdık carviser da makyajsız kasanın incelemesi var. Rüzgar sesi içeri alıyor deniliyor ama bu araçta 160’a kadar rahatsız olabilecek bir insan tanımıyorum. Bizdeki boxer dizel 2.0 150 beygiylik versiyonu. Aracın hızlanması mükemmel biz çok memnunuz. Arkadaşlarla bu araca 9 kişi bindiğimizde oldu. Eğer minyon kız arkadaşlarınız varsa bagaja 3 kız sığabiliyor :) sürüş dinamiklerine gelirsek virajda kesinlikle savurmaz. Yakıt tüketimimiz bizim karma şehiriçi 8.0 litre uzun yolda yazın tatile bodruma gitmiştik o zaman sıkıştırmadık 6.5 litre yaktı sıkıştırınca 9 yakıyor. Çift haneli rakam hiç görmedik biz. Servis ücretlerine gelirse ben izmitte oturuyorum izmitte subaru bayisi bir tane var sahipleri dünya tatlısı insanlar. Araç 15 binde bir bakıma giriyor ilk bakımımız 800 lira tuttu ikinci bakımımız 1500 lira. Her 30 binde ağır bakıma giriyor ağır bakımı 1500 liraydı.
    1000 km içiin söylüyorum
    yol tutuşu müthiş özellikle viraj performansı yere çok yakın insignia passat ile aynı aynı virajlarda test ettim karşılaştırmalarım sonucu coğu araçtan daha iyi olduğu kanaatine vardım
    yakıt benim çok basmadiğim için şu an ODO(KULLANMA KLAVUZUDA HAYAT BOYU YAKIT TÜKETİMİ DİYOR ) 7,7 İLE 8,0 ARASI GİDİP GELİYOR
    Ben araca karar vermeden önce suv kategorisinde 3008 kadiaq tugian ve crv ile kıyaslayarak aldim
    aynı paraya 90 100 arası sadece baz modeller alınabiliyor
    tavsiyem aklınızdaki diğer modelleride bunuda test sürüşü yapmadan almayn
    şekil olrak 3008 i tutacak araba yok lakin boş donaımlısı bile tiguan orta pakete eşit
    en boşu ben aldiğim sürede 100k a geliyordu forester 4 k daha uygun bu size sigorta ve kasko fiyatını karşilar ama en boş foresterda kocaman sunrof var 3008 cam tavan ve sunrof yok
    iç görünüm ve dış görünümde 3008 ağır basiyor sürüşte hissttirdiği ivmelenme ve perfrmans fena değil ama subaruyu test edin veridği güven duygusu arasında uçurum var
    tiguan boş paket çok çelimsiz ve kalitesiz geldi bana
    kadiaq devasa boyutları satş temsilcisinin 10litre benzini gözden cıkarın demesi ve en boşunun cok boş olması üzerinde hic düşünmemem için etkili oldu
    crv almak için gittim ama arabaya binince içime sinmedi otomatiği ve boyutları foresterdan hoş geldi ama koltuklar cok beğenmedim beni boğdu size nasil gelir bilmem

forester tüm bu araçlardan duruşundaki ağırlık verdiği kalite hissi direksiyon bAşında verdiği güvenlik duygusu

BİR ARACI ALIRKEN YAKITINA İKİNCİ ELİNE Mİ BAKARSINIZ YOKSA SAÇMA SAPAN DUYGUSUNA MI DİYECEK CEVRENİZDEKİ HİC SUBARU BİNMEYEN nissan ve vw hayranları o paraya bu mu alinir diyecek ama sizin ne aldiğinizi bilmeyecekler ki kesinlikle ve kesinlikle duygusuna bakmak lazım
    bu ayakkabı kot pantolan değil beğenmezseniz köşeye kaldirin olayı olmuyor her gün her an anahtara dokunduğunuz her an içinize sinip sinmemesi size verdiği haz duygusu ile yaşayacaksınız sizin iş arkadaşınız olacak ailenizden bir parça olacak araç anneniz cocuğunuz eşiniz bu araca emanet olacak

birde sizin ihtiyacınız ne sedan hb suv ona göre karar vermenizi tavsiye ederim

kısacası araç kıyaslamadan almayın ben aklımdaki araçlarla kıyasladım hepsini sürdüm subaru da karar kıldım ve engelli raporu ile benimle aynı yaşta olan crv 2016 kuga 2017 qashqai 2016 2017 2018 sahipleri passat 2016 2017 sahiplerinin : subaru almışşın o nerenin malı bir deneyek bakalım bu paraya niye bunu almadin demeleri sonucu yaptikları test sonucu keşke alsaydik ama biz alırken 2,0 alamıyorduk demeleri araç müthişmiş bizimkiler ayrı kategori demeleri asla eksik olmuyor
    Yapay Zekanın Yanıtı

Subaru Forester 2.0D Elegance: Bilgilendirici Metin

Subaru Forester 2.0D Elegance, Japon otomobil üreticisi Subaru'nun SUV serisindeki popüler bir modeldir. Forester, dayanıklılığı, güvenilirliği ve dört tekerlekten çekiş yetenekleriyle tanınır.

Motor ve Performans

Forester 2.0D Elegance, 147 beygir gücü ve 350 Nm tork üreten 2.0 litrelik bir dizel motora sahiptir. Bu motor, sorunsuz ve güçlü bir sürüş deneyimi sunar. 6 ileri manuel veya otomatik şanzıman seçenekleriyle sunulur.

İç Mekan ve Özellikler

Forester 2.0D Elegance, geniş ve konforlu bir iç mekana sahiptir. Yumuşak dokunuşlu malzemeler ve yüksek kaliteli döşemeler, lüks bir his yaratır. Standart özellikler arasında ısıtmalı ön koltuklar, otomatik klima kontrolü ve 8 inçlik bir dokunmatik ekran bilgi-eğlence sistemi bulunur.

Güvenlik ve Teknoloji

Forester 2.0D Elegance, Subaru'nun EyeSight güvenlik paketiyle donatılmıştır. Bu sistem, çarpışma uyarısı, otomatik acil frenleme ve adaptif hız sabitleyici gibi gelişmiş güvenlik özellikleri sunar. Ayrıca, kör nokta izleme ve şeritten ayrılma uyarısı gibi ek güvenlik özellikleri de mevcuttur.

Hangi Modeli Almalısın?

Subaru Forester'ın çeşitli donanım seviyeleri mevcuttur. Elegance, orta seviye bir donanım seviyesidir ve ideal bir denge sunar. Forester'ın diğer donanım seviyeleri arasında Comfort, Premium ve Sport yer alır.

Kronik Sorunlar

Tüm araçlar gibi, Subaru Forester 2.0D Elegance'ın da bazı kronik sorunları vardır. Yaygın olarak bildirilen sorunlar arasında yakıt pompası arızaları, EGR valfi sorunları ve partikül filtresi tıkanmaları yer alır.

Sonuç

Subaru Forester 2.0D Elegance, dayanıklılığı, güvenilirliği ve dört tekerlekten çekiş yetenekleriyle öne çıkan sağlam ve güvenilir bir SUV'dur. Geniş iç mekanı, çok sayıda güvenlik özelliği ve güçlü motoruyla, macera dolu yaşam tarzlarına sahip sürücüler için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bildiğim kadarıyla engelli indiriminde 1.6 motor üstü araç alınmıyor.
  • Hocam 1.6 motor mevzusu kalktı. Vergiler dahil 200 bini aşmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kaçırma peki 194 bin son fiyat dediler dimi. Iyi söylemişler 200den asagi veren yoktu. Ya 4x4 dizel otomatik. Dünyada en cok satan subaruymus 4 x4 araclarda. bende cok şaşırmıştım bunu duyunca.

• Gecen hafta 2.0 dizel outback aldik. Yakacagi karisik kullanimda minimum 8,5-9 litre bunu aklinizdan cikarmayin. He agresif kullanirsanizda maksimum 9,5 litre. Ama az yakmiyor yani. Guzel araclar. Ben outbacki biraz zorladim yol tutus vb cok cok iyi. Gayet eglenceli ve dengeli araclar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçende subaru konusu açılmıştı kullanıcısı olarak oraya yazmıştım burayada alıntılıyorum belki yardımım dokunur.

Son kasa forester kullancısıyız aracı geçen sene sıfır aldık. İlk aldığımız zaman aracı denemek için aralık ayında Bolu Gölcük’e çıkarttım ve gerçekten mercedeslerin bmwlerin pati çekerken sizin dört çekerle hız kesmeden ilerlemeniz iyi hissettiriyor arazisi mükemmel yol olmayan yerde kaputa kadar gelen karlarda yolu aça aça gittiğimizde oldu araçtan camdan indim kar belime geliyordu biz arabaya aşık olmuştuk. Aracı almadan önce araştırdık carviser da makyajsız kasanın incelemesi var. Rüzgar sesi içeri alıyor deniliyor ama bu araçta 160’a kadar rahatsız olabilecek bir insan tanımıyorum. Bizdeki boxer dizel 2.0 150 beygiylik versiyonu. Aracın hızlanması mükemmel biz çok memnunuz. Arkadaşlarla bu araca 9 kişi bindiğimizde oldu. Eğer minyon kız arkadaşlarınız varsa bagaja 3 kız sığabiliyor :) sürüş dinamiklerine gelirsek virajda kesinlikle savurmaz. Yakıt tüketimimiz bizim karma şehiriçi 8.0 litre uzun yolda yazın tatile bodruma gitmiştik o zaman sıkıştırmadık 6.5 litre yaktı sıkıştırınca 9 yakıyor. Çift haneli rakam hiç görmedik biz. Servis ücretlerine gelirse ben izmitte oturuyorum izmitte subaru bayisi bir tane var sahipleri dünya tatlısı insanlar. Araç 15 binde bir bakıma giriyor ilk bakımımız 800 lira tuttu ikinci bakımımız 1500 lira. Her 30 binde ağır bakıma giriyor ağır bakımı 1500 liraydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nisanda elimizde olur inş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 1.6 THP 156hp Exclusive BVA
    14 yıl önce açıldı
    Golf- BMW 1.16d- A180d seçimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb19052

Abi kaçırma peki 194 bin son fiyat dediler dimi. Iyi söylemişler 200den asagi veren yoktu. Ya 4x4 dizel otomatik. Dünyada en cok satan subaruymus 4 x4 araclarda. bende cok şaşırmıştım bunu duyunca.

aslında tr de de öyle ama insanlarımız kıyaslarken fiat egea yada nissan qasqai ile kıyaslıyor
    tiguanla kıyasliyor
    aynı dönem bazında ğlkemizde en cok tutulan tdi motorlu 2,0 tdi tiguan kaç tane satildi veya qashqai 2,0 dci neden artik gelmiyor bunları sorgulayan yok aynen xtrail ve ccrv de stamayınca 1,6 ya düşmeleri gibi
    bende engelli indirimi ile subaru frester aldim
    almadan önce 3008 KADİAQ TİGUAN ATECA A4 BMW 316İ CRV KOLEOS HEPSİNİNTEST SÜRÜŞÜNÜ YAPTIM
    HA ŞEKİL DERSEK 3008 İ TUTACAK ARAÇ YOK AMA SÜRÜŞ ZEVKİ bambaşka
    en önemlisi 196 binlik en ful 3008 i alamiyorsun elagance paket aldiğimizi düşünelim indirimle bize 124 bine gelcek 196 k lik subaru 96k gelecek aradaki fark burada benim ortalamam şu an 7,7 daha da düşecek gibi 3008 qashqai ful şehir içi 6 yaksa forsster 8,5 yaksa bile aradaki indirim farkini hesaplasak subaru hala daha ucuza gelecek

• 124'e 3008 aldığınız yerde 96'ya forester alabiliyorsanız saniye düşünmeye gerek yok bence.İsterse 4 litre fazla yaksın.
  • Ne biçim bir vergi sistemimiz var arkadaş, şu güzelim araçları devlet bize haram kıldı resmen.

Bence alın hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: aresGTi

quote:

Abi kaçırma peki 194 bin son fiyat dediler dimi. Iyi söylemişler 200den asagi veren yoktu. Ya 4x4 dizel otomatik. Dünyada en cok satan subaruymus 4 x4 araclarda. bende cok şaşırmıştım bunu duyunca.

aslında tr de de öyle ama insanlarımız kıyaslarken fiat egea yada nissan qasqai ile kıyaslıyor
    tiguanla kıyasliyor
    aynı dönem bazında ğlkemizde en cok tutulan tdi motorlu 2,0 tdi tiguan kaç tane satildi veya qashqai 2,0 dci neden artik gelmiyor bunları sorgulayan yok aynen xtrail ve ccrv de stamayınca 1,6 ya düşmeleri gibi
    almadan önce 3008 KADİAQ TİGUAN ATECA A4 BMW 316İ CRV KOLEOS HEPSİNİNTEST SÜRÜŞÜNÜ YAPTIM
    en önemlisi 196 binlik en ful 3008 i alamiyorsun elagance paket aldiğimizi düşünelim indirimle bize 124 bine gelcek 196 k lik subaru 96k gelecek aradaki fark burada benim ortalamam şu an 7,7 daha da düşecek gibi 3008 qashqai ful şehir içi 6 yaksa forsster 8,5 yaksa bile aradaki indirim farkini hesaplasak subaru hala daha ucuza gelecek

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Bakırköy arası için konuşmak gerekirse trafikte gördüğüm yeni kasa Tiguan'ların %30'u 2.0 TDI. Zannıca hiç de fena bir oran değil.

• Muhteşem ya bu resmen sıcak fırsatlarda yazılmalı muazzam bir açık var devlet bunu da engellemeden değerlendirmek lazım. İnşallah araç gelene kadar bayi zam yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: damdanakar

quote:

quote:

tiguanla kıyasliyor

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Bakırköy arası için konuşmak gerekirse trafikte gördüğüm yeni kasa Tiguan'ların %30'u 2.0 TDI. Zannıca hiç de fena bir oran değil.

muhtemelen tdi yazanlar 2,0 değil artik tiguanlar 1,6 manuel tdi modeli satiliyor ondan tdi yazıyordur ha 4motion yazıyordur 1şey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresGTi -- 6 Şubat 2018; 11:23:4 >

• gralcan kullanıcısına yanıt
    öyle yaptım :D
  • quote:

öyle yaptım :D

Araç nasıl

• laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    1000 km içiin söylüyorum
    yol tutuşu müthiş özellikle viraj performansı yere çok yakın insignia passat ile aynı aynı virajlarda test ettim karşılaştırmalarım sonucu coğu araçtan daha iyi olduğu kanaatine vardım
    yakıt benim çok basmadiğim için şu an ODO(KULLANMA KLAVUZUDA HAYAT BOYU YAKIT TÜKETİMİ DİYOR ) 7,7 İLE 8,0 ARASI GİDİP GELİYOR
    Ben araca karar vermeden önce suv kategorisinde 3008 kadiaq tugian ve crv ile kıyaslayarak aldim
    şekil olrak 3008 i tutacak araba yok lakin boş donaımlısı bile tiguan orta pakete eşit
    en boşu ben aldiğim sürede 100k a geliyordu forester 4 k daha uygun bu size sigorta ve kasko fiyatını karşilar ama en boş foresterda kocaman sunrof var 3008 cam tavan ve sunrof yok
    iç görünüm ve dış görünümde 3008 ağır basiyor sürüşte hissttirdiği ivmelenme ve perfrmans fena değil ama subaruyu test edin veridği güven duygusu arasında uçurum var
    kadiaq devasa boyutları satş temsilcisinin 10litre benzini gözden cıkarın demesi ve en boşunun cok boş olması üzerinde hic düşünmemem için etkili oldu
    crv almak için gittim ama arabaya binince içime sinmedi otomatiği ve boyutları foresterdan hoş geldi ama koltuklar cok beğenmedim beni boğdu size nasil gelir bilmem

forester tüm bu araçlardan duruşundaki ağırlık verdiği kalite hissi direksiyon bAşında verdiği güvenlik duygusu

BİR ARACI ALIRKEN YAKITINA İKİNCİ ELİNE Mİ BAKARSINIZ YOKSA SAÇMA SAPAN DUYGUSUNA MI DİYECEK CEVRENİZDEKİ HİC SUBARU BİNMEYEN nissan ve vw hayranları o paraya bu mu alinir diyecek ama sizin ne aldiğinizi bilmeyecekler ki kesinlikle ve kesinlikle duygusuna bakmak lazım
    bu ayakkabı kot pantolan değil beğenmezseniz köşeye kaldirin olayı olmuyor her gün her an anahtara dokunduğunuz her an içinize sinip sinmemesi size verdiği haz duygusu ile yaşayacaksınız sizin iş arkadaşınız olacak ailenizden bir parça olacak araç anneniz cocuğunuz eşiniz bu araca emanet olacak

kısacası araç kıyaslamadan almayın ben aklımdaki araçlarla kıyasladım hepsini sürdüm subaru da karar kıldım ve engelli raporu ile benimle aynı yaşta olan crv 2016 kuga 2017 qashqai 2016 2017 2018 sahipleri passat 2016 2017 sahiplerinin : subaru almışşın o nerenin malı bir deneyek bakalım bu paraya niye bunu almadin demeleri sonucu yaptikları test sonucu keşke alsaydik ama biz alırken 2,0 alamıyorduk demeleri araç müthişmiş bizimkiler ayrı kategori demeleri asla eksik olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: damdanakar

quote:

quote:

tiguanla kıyasliyor

muhtemelen tdi yazanlar 2,0 değil artik tiguanlar 1,6 manuel tdi modeli satiliyor ondan tdi yazıyordur ha 4motion yazıyordur 1şey diyemem

• quote:

1000 km içiin söylüyorum

Sağol hocam

• aresGTi kullanıcısına yanıt
    Hayır, bu bahsettiğim oran 2.0 TDI'lar için geçerli. 1.6 TDI'dan daha çok 2.0 TDI Tiguan görüyorum.
  • Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bi Hondacı olarak ben bile crv nin içini çok beğenmemiştim. Subaru da çok sevdiğim markalardandır. Wrc araçları sınıfından sevdiğimiz evo ve impreza dan gönlüm subarudan yana olmuştur çoğu zaman. Ama tasarım konusunda Toyota ile subaru Honda ve mazda seviyesini bulamadı. Sağlamlık ve yol kabiliyetleri açısından ise benzersiz bi marka. Tasarım işine biraz daha önem verseler eminim çok daha iyi rakamlara ulaşırlar.

Aracın satışına meraklılar kendileri araç alırken ona bakarlar. Onların zihniyetleri sevdiği aracı almak isteyenleri bağlamaz.

Tekrar hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 6 Şubat 2018; 16:53:41 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.