Şimdi Ara

Subaru forester kullananlar.. (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
66
Favori
433.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: remziadnan

quote:

Orijinalden alıntı: PHARM

İyi akşamlar,uzun bir araştırma & kıyaslama sonucu bende bügün 2017 Beyaz renk 2.0 D SPORT ASP'li Forester aracımı İzmir Bayraktar otomotivden almış bulunuyorum .Aracı daha 50 km. kullandım ve şu an garajda ,ama çok beyendimi söylemeliyim ..
    Allah herkesin gönlüğüne göre versin inşallah ..
    Benim sormak istediğim sizlere , araç üzerinde bridgestone 4 mevsim M+S lastik var ama ( karlı tepe resmi yok),ve her sene Bulgaristan'a kayak yapmaya gidiyoruz. Onun için bu lastiklere ne kadar güvenebilirim acaba her nekadar satış temsilcisi arkadaş kış lastiğine gerek yok desede , ,,ben bu araca kış lastiği almalımıyım ?? sizce.
    Kış lastiği olarak da nokıan WR SUV 3 düşünüyorum.
    Teşekkürler ..

Hayırlı uğurlu olsun aracınız, güle güle kullanın 😊

Çok teşekkür ederim ..

• quote:

İyi akşamlar,uzun bir araştırma & kıyaslama sonucu bende bügün 2017 Beyaz renk 2.0 D SPORT ASP'li Forester aracımı İzmir Bayraktar otomotivden almış bulunuyorum .Aracı daha 50 km. kullandım ve şu an garajda ,ama çok beyendimi söylemeliyim ..
    Benim sormak istediğim sizlere , araç üzerinde bridgestone 4 mevsim M+S lastik var ama ( karlı tepe resmi yok),ve her sene Bulgaristan'a kayak yapmaya gidiyoruz. Onun için bu lastiklere ne kadar güvenebilirim acaba her nekadar satış temsilcisi arkadaş kış lastiğine gerek yok desede , ,,ben bu araca kış lastiği almalımıyım ?? sizce.
    Teşekkürler ..

Kışlık olarak Goodyear ultra grip performance gen 1 lastiklerini kullanıyorum geçen sene çok memnun kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzferby -- 5 Aralık 2017; 18:17:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nzferby

quote:

Teşekkürler ..

Kışlık olarak Goodyear ultra grip performance gen 1 lastiklerini kullanıyorum geçen sene çok memnun kalmıştım.

Merhaba ,bende nokıan WR SUV3 lastikleri ile ilgilendim fakat temin edemedim ,ondan sonra İzmir Bölasko Bornova bayısınden ^^ UltraGrip Performance SUV Gen-1^^ dediğiniz laskleri hafta sonu sipariş verdim ,sanırım dışarıdan bir yerden gelecekti lastikler bir hafta müddet istedi bayi,çok ilgiliydiler, aramalarını bekliyorum ,bu hafta sonu bir sorun çıkmazsa taktırmayı düşünüyorum...Teşekkürler . Subaru forester kullananlar..

• PHARM P kullanıcısına yanıt
    Bu lastiklerin yakıt ekonomiside gayet iyi . Yazlık lastik ne yaktırıyorsa aynısını yaktırıyor.Şimdiden Hayırlı olsun.
  • Herkese merhaba ben de Ankara Bayraktar'dan 2015 forester xt aldim. İnsallah kazasız belasız bineriz. arabaya daha alışamadım çok büyük geldi c segmenti binek arabadan sonra. Avmlerde girerken manevra yaparken biraz alışmam gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız hayırlı olsun. Unutmayınki kullandığınız aracın dönüş çapı 10.5 metredir. Bukadar keskin dönüş yeteneği olan c sınıf araç yok gibi. Yani sizin eski aracınızla dönemeyeceğiniz yerleri bu araçla tek seferde döneceksiniz. Örneğin fiesta ve polonun bile dönüş çapı 11 metre gerisini siz düşünün.

• İyi akşamlar, yaklaşık 25 gün önce sizlerle de paylaştım Forester aracım için 225/55/r18 ölçülerdeki goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1 kış lastiği sipariş vermiştim İzmir'de , fakat pazartesi günü bayi ile temasa geçtiğimde lastiklerin yurt dışından geliş tarihinin 5,6 ocak'a ertelendiğini ama o da kesin olmadığını öğrendiğimde hafif bir şok yaşadım. Zamanım çok daralmıştı hafta sonu noel için Bursa'daki ailem ve uludağ planlarım suya düşmemeliydi, salı sabahı aynı bayi araştırma listemde 1. sırada olan NOKIAN WR SUV3 kış lastiklerini hemen sipariş etti ve 1 günde getirtip İstanbul'dan aracıma dün taktılar...Şimdilik bir problem göremedim . Umarım pişman olmam ... Subaru forester kullananlar..

• canibeyaz C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• selamlar, 1998-2000 arası forester S turbo aracı nasıl bilirsiniz.. 25-30 bin arası alınır mı? parçaları pahalı mıdır ? ustası var mıdır ?
  • 2017 Model subaru forester 2.0i Premium Plus EyeSight benzinli modelini almayı düşünüyorum acaba forumda bu aracı kullanan varmı performası ve yakıt tüketimi ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er2535 -- 9 Ocak 2018; 19:53:8 >
  • er2535 E kullanıcısına yanıt
    8.0 lt civarında olduğunu okumuştum.
  • Forester 8 litreden fazla yakar. XV bile 10 litre yakıyor. Levorg la ben 12 -15 litre arasında yakıyorum. Yakıt önemliyse dizel modellere bakmakta fayda var.

Forester için hazırladığımız ses yalıtım paketini uygulamak için gönüllü arıyoruz. İlk gelene 30% indirim veriyoruz. Yerimizi bulmak çok kolay. Google haritalarda '' Subigarage '' diye aratınca hemen çıkıyor. Gelmeden önce 05384397811 nolu telefondan bana ulaşırsanız sevinirim , bazen dışarda oluyorum.

Bol karlı bir kış dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calledman -- 11 Ocak 2018; 13:3:55 >
  • 2010 model foresterlar için nasıl bir multimedya teybi önerirsiniz? Full dokunmatik (iyi dokunmatik tabi) android bir şeyler arıyorum ama hem aracın konsoluna uyar mı bilemiyorum hem de çok farklı fiyatlara ürünler olduğu için kafam karışıyor.
  • Ben Android teypleri önermiyorum , hem ucuz malzemelerden yapıldıkları hemde düzgün çalışmadıkları için. Android auto ve Apple car play destekleyen Pioneer cihazları öneririm. Montajını kablo kesip biçmeden ve tüm kumanda tuşları, geri görüş kamerası vs. donanımlarıyla uyumlu biçimde yapabiliriz.

05384397811 nolu telefondan bana ulaşırsanız daha detaylı bilgi verebilirim.
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130817457 xv 1.6 motor biraz düşük geliyor o araca forester 2.0 motor olduğundan xv den daha az yakması lazım diye düşünüyorum teşekürler cevap için.
    2009 var bende şehirlerarası 8-9 şehir içi 11-13 litre/100 km
  • Ben bir kaç haftadır forester xt 2015 kullanıyorum bir kaç hafta oldu. Ankara şehiriçi 10,5 ortalamam. Güzergah ayrancı_ Eskişehir yolu sabah trafiği akşam Eskişehir yolu ayrancı hafta içi her gün gidiyorum geliyorum. Bazı zaman aynı güzergahi 7.7 gittim bazen de 12.3 falan. Şu kesin ki sabah trafiğinde motor ısınmadan kısa mesafe gidince 20 ortalama bile yazdığı oluyor. Yakıt olayı tamamen kişi ve trafiğe bağlı. Ben gaza dokunmaya korka korka sakin Eco modda kullanıyorum 10.5 ortalamam şehir içinde 500_600 km olmuş. İstanbul'a uzun yol gittim geldim 130 km ortalama hızla genelde hız sabitleyici ile 8 civari ortalama oldu. Atmosferik foresterin fabrika değerleri daha düşük kağıt üzerinde ama gerçekte nasıl bilmiyorum benim modelde şehir içi 11.2 diyor ben şu anda 10.5 gecmedim. Ama hızlan fren yap sert kullansam 13_15 görürüm herhalde.

• samsaka S kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim genelde sakin kullanırım çok yoğun bir trafikte yok olduğum yerde o yüzden 8 ile 8.5 arası tuttururum diye düşünüyorum
    2016 model subaru forester 2.0i Premium Plus EyeSight kullanan arkadaşlardanda yorumlarını yazarlarsa çok memnun olurum.teşekkür ederim şimdiden
  • Ankara şehir içi 5000 km ortalamam 11.2 (2.0 XT). Cvt şanzıman sayesinde bence bu araç az yakıyor çünkü dikmendeki yokuşları bile 2000 devir altında çıkabiliyor.Aynı güzergah 2. aracım 1.4 dizel aurisin bile ortalaması 8-9 litre civarı.Not: Aracı tempolu kullanırım ne yaktı diye bakmam bir depoyla full şehir içi 400 km civarı yol gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.