Şimdi Ara

Subaru forester kullananlar.. (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.721
Cevap
66
Favori
432.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sahibinden mi galeriden mi aldınız? 2015 model 135bin ise 2016'nın hakkı en çok 155bindir, kazıklanmadan beklemek lazım bu durumda
  • bkoca78 B kullanıcısına yanıt
    2018 gelmeyecek ama 2019 sonu gibi çünkü nette yada japonya sitede herhangi bir paylaşim yok
    en azindan nette fuarlardan bir haber olabilirdi oda yok
  • Nisanın başında 2018 foresterlar gelecek.
  • escofly E kullanıcısına yanıt
    Ankara bayraktar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aresGTi kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Aldığım bilgiye göre,yeni forester 2019 kasım gibi Türkiye de olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARMANi -- 5 Mart 2018; 20:43:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escofly

merhaba, yanıtınız için çok teşekkürler, benim için biraz hayal kırıklığı oldu. bu durumda beğendiğim aracı satın alırken fiyatını kırmam gerekecek ya da biraz bekleyip satıcının fiyat düşürmesini bekleyeceğim. bahsettiğinize göre kısa vadeli alıcısı olma ve satılma ihtimali zayıf :) piyasasının ne kadar altına vermiştiniz galeriye? öte yandan tabi bir de galeriye vermişsiniz, galeri karının haricinde olarak mı piyasanın altına gitti araç? bir de bu 2016'dan sonraki kasaların epey bir tuttuğunu söylüyorlar

Yanlış hatırlamıyorsam, piyasası 110-115 bin bandında iken 96 bin gibi bir fiyata vermiştim.

• escofly E kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci elde fiyat net ve sabit değil takdir edersiniz ki. Bayraktar 142500 yazmıştı ilana ama pazarlıkla 135'e indik daha doğrusu kendi aracımı takasa verdim ki 25'e saydilar üstüne 110 bin verdim. Tesadüf ki dün bir petrolde outback kullanan biri benim arabaya bakıyor selamlaştık adam eski sahibiymis. Kaça verdin takasa dedim xt yerine sıfır outback almis. 133 falandi herhalde dedi. Bir hafta içinde takasa aldıkları arabayı ben aldım. nasip işte. 2013 xtye akyurt otonomide 139 yazan da vardi kaç ay ilanda kaldı belki hala ilandadir. Atmosferik de hızlı gidiyor desek de bunun 2014 model atmosferigine bakmistim, üç ay ilanda kalan arabayı adam iş çıkışına getirdi kullandık vs. en son ben almadım iki gün sonra Subarucu birine satmış. Tabi bunda 118 yazıp en son 107 den satmasının da etkisi var. Aksesuar falan vardı arabada kmsi azdı, ama yinede ilana biraz yukarıdan koymuşlardı. Bu benim ikinci subarum ilkine tabiki burda değil ABD'de binmistim iki sene kadar markayla da orda yakından tanışmıştım. Burda deniyor ki subaruya alıyorsan binici ol ikinci eldeki değer kaybına katlan. Şimdi bunu aldım ama tekrar yurtdışına gitme durumum var, arabayı satayım desem öldürürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CARMANi

Merhaba
    Aldığım bilgiye göre,yeni forester 2019 kasım gibi Türkiye de olacakmış.

çok km yapmasam üzerini tamamlar yıl sonra alabilrdim lakin ayda 4000 5 yıl içinde 200k yapr :D üste ck isterler

• Yeni forester

• Dizel kullanlar yakıtı hangi akaryakıt istasyonundan alıyorsunuz?
    selamlar.
  • forsa kullanıcısına yanıt
    Ben Shell i tercih ediyorum.
  • arkadaşlar merhaba,

ötv muafiyetinden yararlanıp 2.0 dizel otomatik elegance forester almayı düşünüyorum. deneyimli kullanan arkadaşlar araçın + ve - lerini kısaca paylaşabilir misiniz.
    bir de yakıt olayı nasıl.
    ilk gün den beri opetten aldım çok nadir shell de aliyorum açıkçasi bayi şeçiyorum opet ve shll tercih ediyorum genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: farstone

arkadaşlar merhaba,

ötv muafiyetinden yararlanıp 2.0 dizel otomatik elegance forester almayı düşünüyorum. deneyimli kullanan arkadaşlar araçın + ve - lerini kısaca paylaşabilir misiniz.
    bir de yakıt olayı nasıl.

elgance donanim değil ama motor aynı kotor
    jantlar sizinki ile aynı
    metalik renk farkı yok
    bassanız bile 7,5 ortalama geçmessiniz zira ben 3800km 3000km şehir içi yaptim genelde aracı denemek için, merak edenlere göstermek için, ilk defa subaru binenlerin yorumlarını almak için vs vs.. uzun yolda elbistan urfa diyarbakır ve geri dönüş yolu genelde dümdüz harran ovası viraj yok 150 düşmedim yine 7,4 yaktı
    virajlarda araç inanilmaz güzel
    kalkışlarda ve yokuşlarda sizi üzmez
    otomatik sarsinti hiç hissettirmiyor

• farstone kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bende engeliyim kapora vedim. 15 nisanda araçlar geliyor diye söylendi. Bağzı bayiler çakal dikkat et.
    aresGTI nikli arkadaşım ne diyor ise dinle altına imzamı atarım.
    Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 14 Mart 2018; 22:51:46 >
    2.0 benzinli motoruda düşündünüz mü? Dizel benzinli fiyat farkı normalde 30 bin lira. Ben şahsen 5 yılda 60 bin km yaptım, kabaca dizel-benzin farkını kendim için şehir içi hesaplayınca (28.100-22.700=)5,400 TL farkediyor 5 yılda. Ortalama tüketimden hesaplarsan 3,500 TL fark var 5 yılda. Dizelin bakım masrafıda daha fazla. Ekonomik mi , tartışılır?

Benzinli deki premium donanım ve eyesight, körnokta ve geri manevra uyarısı da hediyesi. 5 bin lira daha ucuz hemde. Şahsen olsaydı elegance benzinli bile düşünebilirdim.
    Zaten 2 sinden birini seçebilirsiniz. Deneyimli değilim ama birkaç aydır inceliyorum ve bilenlere danışıyorum. Kafam hala bulanık, bende sizin gibi geri dönüşleri bekliyorum
    2018 Benzinliler bayide bu arada.

• aresGTi kullanıcısına yanıt
    cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

ben kocaeli bayisini aradım nisanda gelecek dedi. liste fiyatı 2.0d Elegance 202.507 TL olarak gözüküyor. adama dedim ötv den yararlanıyormuyuz tabiki onun için getiriyoruz zaten dedi ne alakaysa.. araçla ilgili bir bilgisi olduğunuda pek zannetmiyorum. dedim ne kadara geliyor indirimli hali 90 binlere geliyor dedi sonra yanındakinden teyit ediyor... 90 binlerdeydi dimi 100 felan dedi tamam dedim kapattık :)

bu aracın liste fiyatı neydi ve kaça aldınız ? 202k lık arac ötv ye girmiyor diye biliyorum yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farstone

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

ben kocaeli bayisini aradım nisanda gelecek dedi. liste fiyatı 2.0d Elegance 202.507 TL olarak gözüküyor. adama dedim ötv den yararlanıyormuyuz tabiki onun için getiriyoruz zaten dedi ne alakaysa.. araçla ilgili bir bilgisi olduğunuda pek zannetmiyorum. dedim ne kadara geliyor indirimli hali 90 binlere geliyor dedi sonra yanındakinden teyit ediyor... 90 binlerdeydi dimi 100 felan dedi tamam dedim kapattık :)

bu aracın liste fiyatı neydi ve kaça aldınız ? 202k lık arac ötv ye girmiyor diye biliyorum yanılıyor muyum?

Aracın liste fiyatından genellikle % 3-5 gibi indirim yapılır oda 200 tl altı olduğu için ötv indirimli alabilirsiniz selamlar.
    gaziantep bayi subaru adım erdal bey ilşe görüşün
    hem araç hakkında hemde fiyat konusnda çokd aha fazla bilgi alabirsiniz cep no da verebilirim özelden
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.