Şimdi Ara

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
29.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yıldızyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: UGUR YUMAK

Öncelikle hayırlı olsun.
    Adım Uğur Yumak, google yazarsanız Subaru ile ilgili gerekli referansı bulabilirsiniz.
    Aracın dolu olduğunu söylüyorsunuz, fakat Subarunun dolu olması demek sizin yazdığınız özelliklerin yanında motor ve yürüyen aksamla ilgilidir asıl olarak.
    18G turbo olduğunu yazmışsınız. İntercolerınız FMIC'mi TMIC'mi ?
    ECU'nuz, enjektörünüz nedir ? Oem olmaması gerekir bu turbo ile. Oem ECU ile yazılım söz konusu olamayacağından mutlaka replace veya yazılıma açık bir ECU olmalı.

Dişliler değişmiş , %99 ihtimal ile 18G takıldıktan sonra kırılmışlardır, ve WRX dişlisi sizi aldatmasın GC dişlisinden çok daha dayanıklı değildir. 18G ile yürüdüğünüzden tek bir vites kaçırmanız halinde parçlarsınız ?

Frenleri OEM ise kesinlikle güvenmeyin DURMAZ!!!!
    Yeni hevesle sıfırdan doldurup kalkmayın. Mutlaka Castrol 10/60 EDGE ile yağ değişimi yapın ( veya Motul da olabilir ) , diğer yağlar Subaru da çok başarı göstermezler.
    Üst devir aracı değildir, kesiciye çok yaklaşmayın. El freni çekerek arabayı kaydırmak vizkos'U kırabilir, çok zorlamayın.
    Geri vitese geçerken muhtemelen cırtlıyordur, kroniktir korkmayın.

CHECK ENGİNE ışığı yanarsa sakın yürümeyin, bu arıza ışığını sanayide yağ veya akü lambasına bağlarlar. Bunun amacı arıza ışığı yanmasın ve satarken sorun yaşamayalım diye sanayi çakalları yapar.
    Aracın motoru kime yaptırılmıştır ve ne marka ekipmanlar kullanılmıştır !!!!???????
    Motor içi forged ise bile kesinlikle 30 bin etmez.

Son olarak yukarıda sadece klavye kullanabildiği için yorum yapan ukelalara kulak asmayın. Subaru sağlamlığı ve Simetrik 4 çekeri ile başka hiç bir arabaya benzemez.
    Aklınıza takılan bir soru olursa burdan cevaplamaya çalışırım.

Kazasız belasız sürüşler.

SELAMLAR yorumunuzu okurken önce şöyle yaptım sonra şöyle yaptım derken sonunda bi kaç kişiyi haşlamışsınız böyle düşündüm ve bilgilerinize saygı duyarak diyorum saygılar

Teşekkür ederim :)

• Arkadaşlar bu ülkede yaşıyorsanız Subaru almayın !!!
    bunu neden söylüyorum, eğer benim gibi Subaru hayranı ve meraklısı değilseniz bu marka ile uğraşamazsınız. Özellikle turbo ve eski modelleri ile.
    Ekonominiz izin veriyorsa alın ve kullanın ayrı mesele , lakin bu markanın sadece 1 tane far'ını servis 3500 ( üç bin beş yüz ) satıyor.
    garanti kapsamındaki aracınız bozuldugunda ilgilenmemek için elinden geleni yapıyor yetkili servisler.
    Fakat şunu da belirtmek lazım , bütün Subaru kullanıcılarının bana kayılacağı bir ortak noktadır ki , 97/98 model 20/25 bin TL ye alacağınız bir GC8 Impreza da , başka hiçbir 20/25 bin TL lik araçta sahip olmayan güç ve çok sağlam, güvenli bir otomobile sahip oluyorsunuz.
    Bu yüzden hayatımın sonuna kadar sanayilerde zaman geçirmeyi göze alarak Subaru kalitesini yaşayacağım.
    Keşke Subaruyu TR ye Sabancı grubu getirseydi. O zaman sokaklarda Corolla sayısı kadar Impreza olurdu (1600cc ).
    Siz kaç kez haberlerde Subarunun karıştığı ölümlü kaza gördünüz ? hemde bu kadar güçlü ve hızlı kullanan kişi varken ???

• quote:

Arkadaşlar bu ülkede yaşıyorsanız Subaru almayın !!!
    bunu neden söylüyorum, eğer benim gibi Subaru hayranı ve meraklısı değilseniz bu marka ile uğraşamazsınız. Özellikle turbo ve eski modelleri ile.
    Ekonominiz izin veriyorsa alın ve kullanın ayrı mesele , lakin bu markanın sadece 1 tane far'ını servis 3500 ( üç bin beş yüz ) satıyor.
    garanti kapsamındaki aracınız bozuldugunda ilgilenmemek için elinden geleni yapıyor yetkili servisler.
    Fakat şunu da belirtmek lazım , bütün Subaru kullanıcılarının bana kayılacağı bir ortak noktadır ki , 97/98 model 20/25 bin TL ye alacağınız bir GC8 Impreza da , başka hiçbir 20/25 bin TL lik araçta sahip olmayan güç ve çok sağlam, güvenli bir otomobile sahip oluyorsunuz.
    Bu yüzden hayatımın sonuna kadar sanayilerde zaman geçirmeyi göze alarak Subaru kalitesini yaşayacağım.
    Keşke Subaruyu TR ye Sabancı grubu getirseydi. O zaman sokaklarda Corolla sayısı kadar Impreza olurdu (1600cc ).
    Siz kaç kez haberlerde Subarunun karıştığı ölümlü kaza gördünüz ? hemde bu kadar güçlü ve hızlı kullanan kişi varken ???

Sayin Ugur bey bilgi ve deneyimlerinizden yararlanarak kafamdaki soru isaretlerini gidermenizi istiyorum. Bende impreza asigi oldum. Bu arabadan baska bir araba almayi dusunmuyorum artik.

Sorularima gelince ise; 2.0 gt modeli ile 2.0r modelinin yakit tuketim degerleri nedir? İkisinin yakit tuketiminin hemen hemen ayni oldugunu soyluyorlar.2.0 r icin hem turbo gibi yakiyor hem de performansi dusuk deniliyor.Aractan beklentim, cocukca bir haz olacak ama, isiklarda araclari tokatlayabilecegim, kar, camur demeden zorlu yollarda bana guven vermesi, yolda birakmamasi v.s..2.0 r bu isleri yapabilir mi? 2007 model 26.000 tl civari 2.0 rler var. Gonlum turbo istiyor ama onlarda bayagi yasli ve gt icin sanayiden cikmazsiniz diyorsunuz bu nedenle subarudan biraz sogudum.Ama Subaru sahibi olmak istiyorum. Bu arac beni kendime cekiyor.

Maddi durumum, aydan aya maasini alan, maasindan baska bir geliri olmayan bekar bir devlet memuruyum, bakmakla yukumlu oldugum kimse yok. Sizce 2.0 gt subaru alsam zorlanirmiyim? Yasadigim yer Mardin. Servis acisindan sikinti ceker miyim?

Sonuc olarak, Bu arabanin cazibesine kapilmis durumdayim. 2007 model 2.0r performansi nasildir? Ayni segmentteki diger araclari tokatlayabilir mi? Yoksa 96-99 model bir 2.0 gt mi alayim?

Saygilarimla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everlast7

quote:

Arkadaşlar bu ülkede yaşıyorsanız Subaru almayın !!!

Sayin Ugur bey bilgi ve deneyimlerinizden yararlanarak kafamdaki soru isaretlerini gidermenizi istiyorum. Bende impreza asigi oldum. Bu arabadan baska bir araba almayi dusunmuyorum artik.

Sorularima gelince ise; 2.0 gt modeli ile 2.0r modelinin yakit tuketim degerleri nedir? İkisinin yakit tuketiminin hemen hemen ayni oldugunu soyluyorlar.2.0 r icin hem turbo gibi yakiyor hem de performansi dusuk deniliyor.Aractan beklentim, cocukca bir haz olacak ama, isiklarda araclari tokatlayabilecegim, kar, camur demeden zorlu yollarda bana guven vermesi, yolda birakmamasi v.s..2.0 r bu isleri yapabilir mi? 2007 model 26.000 tl civari 2.0 rler var. Gonlum turbo istiyor ama onlarda bayagi yasli ve gt icin sanayiden cikmazsiniz diyorsunuz bu nedenle subarudan biraz sogudum.Ama Subaru sahibi olmak istiyorum. Bu arac beni kendime cekiyor.

Maddi durumum, aydan aya maasini alan, maasindan baska bir geliri olmayan bekar bir devlet memuruyum, bakmakla yukumlu oldugum kimse yok. Sizce 2.0 gt subaru alsam zorlanirmiyim? Yasadigim yer Mardin. Servis acisindan sikinti ceker miyim?

Sonuc olarak, Bu arabanin cazibesine kapilmis durumdayim. 2007 model 2.0r performansi nasildir? Ayni segmentteki diger araclari tokatlayabilir mi? Yoksa 96-99 model bir 2.0 gt mi alayim?

Saygilarimla..

Valla o paraya gt turbo al derım bende kullanıyorum. Eğer temız ve duzgun yapılmışını bulursan sanayıye zevk veya gezmek için gidersin yukarda benım aracın lınkını koymustum gır yapılanları oku. Subaruların bakımlarıda 12.500 km de 1 kere yapıldığından bu biraz şanslı oldugunuzun yada oldugumuzun kanıtıdır. En nıhayetınde japon aracı ve motor kalıtesıyle 2006 da ödül almıştır. Boxer sesi ayrı bişey hacım yaşamadan bilemezsin. Ben aldıgımdan berı gezmek için gidiyorum sanayıye. Haa ama şu var oyle ışıklardan sert kalkışlar falan aklından geçirme 4x2 araç değil sonuçta bu patinaj atıp aşırı yuku boşaltma şansı yok her tekerden yükü yere verdıgınden şanzımana felaket bır kuvvet bınıyor ve kırılıyor zaten subaruların tek korkulan noktası şanzımanıdır. Direk kırarsın sadece açılıp kapanması 2.000 tl tutar yok kırılmasın dersende şanzımanı sti şanzımanı yada dogbox tarzı guclendırılmıs sanzımanlardan takıcaksın ozaman ki onlarda ciddi paralar 8-10 bin arası değişir 600-700 hatta 1000 hp lere kadar destekleyıp kaldırabılıyor. Nazık kullanırım dersen orjınal haliylede bınersin kafanda rahat olur. Şuan aracım orjınal motor içi komple forget dolu yanı guclendırıldı 600 hp lere kadar kaldırabılcek durumda buyuk turbo ıntercooler ve 4-1 headersımla 350-400 hp lere çıkarabılırım aracımı ama kutuda beklıyorlar çunku şanzımanım orjınal nezaman stı a çevırebılırsem ozaman gazlamanın dıbıne vurucam şuan stok olmasına rağmen bıle korkuyorum ani kalkışlardan.

• Kazasız belasız sürüşler dilerim :)
    Hayırlı Olsun Mükemmel alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuTuKoLaCI

quote:

Orijinalden alıntı: paganra

dolusuda GMG garajın var Ankara'da, 70 bin civarı felan da dolusunu soran mı oldu?

madem akıl veriyorsunuz bari tam verin. dolumu değil mi diye soran mı var? ulan şu türk muhabbetinden bıktık be ''pehhhh oda birşey mi'' diye başlamayın lan birşeye de.

hey allahım yorumlara ben ayar oldum... sor bakalım ömürlerinde değil 280lik 180 beygirlik kaç defa araç kullanmışlar.

neyse kardeş sen salla onları boş ver wv, mw, bmwyi felan ama GC8 günlük binilecek araba değil!

...ha araba mükemmel mi? mükemmel ötesi (nokta) ama benzin, şu bu olayına giriyorsan ve evden işe evden işe bir araç düşünüyorsan o zaman 2.0R lara bak derim. açık hava filtresi + egzoz ile turbonunki kadar olmasa da o impreza'ya has mükemmel sesi alabilirsin ve aydan aya değil günden güne binersiniz...

GMG deki Her Ay Krom Kaplama Rengi Değişen 2.5 WRX STi Olan, Plakası da 06GMG26 Olan Mustafa Abinin Aracından Bahsediyorsanız Araç 140.000 TL.

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı

Fotoğraf Geçen Seneye Ait. Bu Senenin Başında Krom Kırmızıydı. Geçtiğimiz Ay Krom Mavi Yapılıyorken Gördüm :)

Hocam Ankara'da nerede bu yer ve araç. Canlı görmek isteriz.

• On numero!
  • Kazasız belasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arabayı aldınız bizi unuttunuz araba hakkında son durum ve bilgi veririmisiniz
  • Hayırlı olsun güzel araç. Bende bir gün honda prelude alacam inşallah.
  • kardeşim helal olsun en iyisini yapmışsın gönlündeki arabayı almışsın sormaya bile değmez subaru sonuçta burda çamur atanları uzun yolda kısa yolda her türlü maymuna çevirirsin o beğenmeyenler yok boş bilmem ne diyenle hayatında hiç subaruya binmiş mi gönlün rahat olsun çuflaya çuflaya gez
  • Semih kardeşim sen biliyorsun subaruyu :) onun çufu bile yeter :))) benim bu araçtaki kazancım aracın yarışa vs girmemiş olmasıydı.

arkadaşlar teşekkür ederim. unuttuğumdan değil, işlerimin yoğunluğu ve Kaş daki hava muhalefetiyle ne arabayı doüru düzgün temizleyebildim ne de resim ve video çekebildim. buna ek olarak talihsiz bir ufak bir kaza yaptım. 3-4 gün önce arabayı özel bakım malzemeleri ile yıkadım 2 gün sonra yağmurlar başladı tekrar :)) maalesef kapalı garajım da yok. en çok buna üzülüyorum.

kazaya gelince, aracın arka tamponunu geri geri giderken yavaş bir şekilde vurdum. Allah korudu sadece tampona boya ihtiyacı var. Bu da nazar olsun :) maalesef yapılan her konuşma subaru ile başlıyor, her söze ekleniyordu. gözlerden uzak tutayım diyorum olmuyor. sesi duyan zaten kafayı çeviriyor :D Allah razı olsun aldığım arkadaş her türlü yardımı yaparım dedi. böyleleri zor bulunur. arabayı sattıktan bile sonra her aradığımda sorgusuz sualsiz cevap verir, yardımcı olmak ister.

son olarak aracın performansı inanılmaz güzel. yola yapışıyor resmen.
    çok yakında egsoz, motor vs video ve resimlerini ekleyeceğim. şu havalar bi düzelsin yeter :) şimdilik elimdeki birkaç fotoyu ekliyorum. sunrufu açmamışım

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 8 Şubat 2013; 23:17:59 >

• quote:

en çok merak ettiğim konu normal kullanımda şehir içi ne yakıyor

herkes atıp tutuyor

direk kullanıcı yorumunu çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degauss

quote:

quote:

dolusuda GMG garajın var Ankara'da, 70 bin civarı felan da dolusunu soran mı oldu?

madem akıl veriyorsunuz bari tam verin. dolumu değil mi diye soran mı var? ulan şu türk muhabbetinden bıktık be ''pehhhh oda birşey mi'' diye başlamayın lan birşeye de.

hey allahım yorumlara ben ayar oldum... sor bakalım ömürlerinde değil 280lik 180 beygirlik kaç defa araç kullanmışlar.

neyse kardeş sen salla onları boş ver wv, mw, bmwyi felan ama GC8 günlük binilecek araba değil!

...ha araba mükemmel mi? mükemmel ötesi (nokta) ama benzin, şu bu olayına giriyorsan ve evden işe evden işe bir araç düşünüyorsan o zaman 2.0R lara bak derim. açık hava filtresi + egzoz ile turbonunki kadar olmasa da o impreza'ya has mükemmel sesi alabilirsin ve aydan aya değil günden güne binersiniz...

GMG deki Her Ay Krom Kaplama Rengi Değişen 2.5 WRX STi Olan, Plakası da 06GMG26 Olan Mustafa Abinin Aracından Bahsediyorsanız Araç 140.000 TL.

Fotoğraf Geçen Seneye Ait. Bu Senenin Başında Krom Kırmızıydı. Geçtiğimiz Ay Krom Mavi Yapılıyorken Gördüm :)

Ostim Göbeğe 10 Dakika Yürüme Mesafesinde. Googleda veya Facebookta GMG Garage Olarak Arama Yaparsanız Ulaşabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Degauss

quote:

quote:

Ostim Göbeğe 10 Dakika Yürüme Mesafesinde. Googleda veya Facebookta GMG Garage Olarak Arama Yaparsanız Ulaşabilirsiniz.

Eywallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

herkes atıp tutuyor

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum kontağı çevirince 5 lira yaktığı söyleniyor aslı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

herkes atıp tutuyor

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum kontağı çevirince 5 lira yaktığı söyleniyor aslı var mı

İşte Subaru'ya hertürlü efsane, hertürlü gizem işte ben bunu seviyorum 5 lirayla kalsa gene iyi adamın çırasını bile yakar bu meret

Arkadaşım arabayı alalı kaç ay oldu? sürecin başından sonuna kadar takip ettik ve bir rica ettik kaç ay oldu hala sesini duyamadık senin şu asi delikanlının

• kusura bakmayın arkadaşlar. konuyu unuttum :) iyice öğrendim araç kullanmayı. çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı. fazla hız da yapmıyorum. yalnız şehir içi baya baya iyi yakıyor :) tabi bunda devirli kullanmama ve arasıra cuff için gaz vermem etkili olmuştur. km başı 1 lirayı buldu. uzun yolda (200-250km) 50-60 TL lik benzin yakıyor. buda nereden baksan 50 kuruşa denk geliyor. bana göre değeri çok iyi.

arabanın fotoğraflarını facede paylaşıyorum genellikle. ama egsoz videosu çekip buraya koyacağım. işlerim yoğun olduğu için pek uğraşamadım. bir aksilik olmazsa bu hafta sonu çekerim videoyu

son resimler
     Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 16 Mayıs 2013; 0:14:25 >

• quote:

kusura bakmayın arkadaşlar. konuyu unuttum :) iyice öğrendim araç kullanmayı. çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı. fazla hız da yapmıyorum. yalnız şehir içi baya baya iyi yakıyor :) tabi bunda devirli kullanmama ve arasıra cuff için gaz vermem etkili olmuştur. km başı 1 lirayı buldu. uzun yolda (200-250km) 50-60 TL lik benzin yakıyor. buda nereden baksan 50 kuruşa denk geliyor. bana göre değeri çok iyi.

arabanın fotoğraflarını facede paylaşıyorum genellikle. ama egsoz videosu çekip buraya koyacağım. işlerim yoğun olduğu için pek uğraşamadım. bir aksilik olmazsa bu hafta sonu çekerim videoyu

son resimler
     Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı

Maşallah aracınız çok güzel ALLAH kazasız , belasız kullanmayı nasip etsin.

Cufff Cuffff Cuffff

• video bekliyoruz şöyle bol devirli görelim şu canavarın numaralarını artık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.