Şimdi Ara

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
29.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehir içi kaç litre yakıyor? 10 litreden az ise bende alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Şehir içi kaç litre yakıyor? 10 litreden az ise bende alacam.

i30 dan sonramı alacaksın hemde dizelden sonra şerefsizim kayış dağında bağırırsın yandım anam eridim bittim diye :)) ben lpgli corsadan civiğe geçtimde bağrınıyorum :)

deneme bile üstadım
  • 50 liraya 250 km gidiyorsa 50 kr değil 20 kr yakmış olmuyor mu?Ben mi yanlış anladım acaba bu değer dizel değeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Şehir içi kaç litre yakıyor? 10 litreden az ise bende alacam.

i30 dan sonramı alacaksın hemde dizelden sonra şerefsizim kayış dağında bağırırsın yandım anam eridim bittim diye :)) ben lpgli corsadan civiğe geçtimde bağrınıyorum :)

deneme bile üstadım

Aynen dediğin gibi 20 litre yakan araba insanın canını bayağı yakar Sizin hondanın az yakması lazım. Yeni dizel honda da gözüm var alman arabasından bile çekici geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginbur -- 16 Mayıs 2013; 16:01:08 >
  • hayırlı olsun iyi kumar oynamışsınız
  • güzel araba
  • teşekkürler arkadaşlar.

şimdilik aşağıdaki videoyu çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 18 Mayıs 2013; 20:55:39 >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle
  • Biraz hort olacak ama hem aracı alan Ramazan Yurt arkadaşa hayırlı olsun deyip güncel izlenimlerini öğrenmek, hem de ilandaki araç hakkında fikirlerinizi almak istedim.
    Nasipse bugün yarın bakacağım şu araca:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-tertemiz-garaj-arabasi-gc8-143656185/detay
  • müco77 M kullanıcısına yanıt
    araç çok güzel ve diri duruyor

e devletden sorgulama yapıca 2004 den beri el değiştirmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

araç çok güzel ve diri duruyor

e devletden sorgulama yapıca 2004 den beri el değiştirmemiş

İlanda da öyle yazıyor. Dürüst bir kullanıcıya benziyor.
    Aracin hatlari cok duzgun iyi bakilmis kisiye gore degisir ancak bence rengi de dogru olaymis tadindan yenmezmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    evet yazmasından drüst birine benziyor fakat bu devirde öyle biri çok çok zor
  • Accord gidiyor mu sevgili dostum?
  • Yarım ada yolunda Meis'e karşı da bir poz alalım bari gözümüz gönlümüz açılsın
  • Hayırlı uğurlu olsun çok güzel araç. Güle güle kullanın.

Şu japon araçlarının arasında tek sevdiğim marka Subaru, ya adamlar hep imajını korudu ve diğerlerinden soyutladı kendini. Çok başarılı bir firma bence.
  • haluk 23 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Accord'a kuma gelebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. müco77 arkadaşım benim araba 2001 trafiğe çıkışlı. seninki 2004 den beri 1 kişinin elindeyse temiz bakmış olabilir. zaten bu yaşlardaki araçların temizini bulmak çok önemli. bendeki aracın performansı çok güzel. teknik olarak pek bilgim yok ancak şimdiye kadar sadece marş ve turbo yağ hortumu ile ilgili sorun yaşadım. marşın sebebi kömürün bitmesi, hortum ise tahminimce sıcaktan koptu. zaten yapıştırma yöntemiyle bağlanıyor. bunun dışında araçta bir sıkıntı yaşamadım. kaş'dan ankara, fethiye, burdur gibi yollara gittim. uzun yolda 45-50 kuruş yakıyor. tabi burda bar basıncı ve yaptığın hız önemli. belki de daha az yakabilirdi. şehir içini bir türlü ölçemedim. 75-85 kuruş olabilir. ani hızlanmalar çok etkiliyor. tüm bunlara rağmen aracı kullanmak inanılmaz zevkli. koltuğa yapıştırması bile yetiyor.

bir de arkadaşlar çok çok büyük derdim var. antalyanın kaş ilçesinde ikamet ediyorum. burayı bilenler park sorunu olduğunu da bilirler. arabayı her parkettiğimde aklım onda kalıyor. şerefsiz dikkatsiz insanlar benim arabanın yanına koyunca kapılarını çarpıyorlar. tüm kapılarımda bu çarpmadan kaynaklanan çizikler var. hayvan herifler öyle bi hızlı açıyorlar ki çok derin olmuş izler. ne yapacam bilmiyorum. artık cama yazı asacağım kapıları dikkatli açın. bunu da dikkate almazsanız Allah belanızı versin diye. inanın çok sıkıldım. ben gözüm gibi bakıyorum, elalemin adamı pat küt çarpıyor. bazı yerleri de çizmişler. renk mavi olduğundan belli de oluyor. çok canım sıkılıyor çoook

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.