Şimdi Ara

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
29.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, maşallah makine çok temiz duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

bir hevesim var, kredi çekip alayım diyorum, hatta ay sonunu bile zor getirecem ama
    27.000 hazır. kredi çektim anasını satayım.

Ay sonunu zor getireceksin,280 beygirlik 100km'de ortalama 15 20 litre yakan arabaya 30 bin lira para sayacaksın.
    Bak güzel kardeşim,canım kardeşim.
    Biz bu forumla böyle kafa yapanları sevmeyiz biliyo musun?
    Böyle oyuncak subarular sti lar akülü arabalar havalarda uçuşur sonra.
    Gel sen geyik yaptım tamam haklısınız trollük ettim de,suçunu itiraf et.
    Biz de burayı bolşoy sirkine çevirmeyelim.
    Ha canımsın?

ağzını topla, haddini bil. karşında çocuk yok! emin ol yorum yapmasaydın sirke dönmezdi burası. ya adam gibi yorum yap ya da boşuna konuyu meşgul etme. daha karşındakini tanımadan kendini bir şey sanarak bir şeyler ispat etmeye kalkışma. ben öyle yazarak tepkimi gösterdim, benim neye ne kadar para vereceğime değil sen kralı gelse karışamaz. o yüzden artık bu konuda yorum yapmayın.

bundan sonra arkadaşlar lütfen varsa gc8 veya subaru araçlar ile ilgili bilginiz varsa bunu paylaşın lütfen. otomobil dışında maddi olsun manevi olsun diğer konular hakkında konuşarak konuyu kirletmeyelim. rica ediyorum.

ramazan kardeş kızmış olduğun kişinin mesajlarına dikkat edersen aslında boş yere kendini üzdüğünü anlarsın hiç kendinizi yormayın

• quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

teşekkür ederim arkadaşlar. bol bol resim koyarım yakında. video için aynı şeyi söyleyemem şimdilik. çünkü bulunduğum yer hız yapmaya müsati değil. öyle yol yok. elbet bulunca hallederiz onu da. kamera her daim yanımda olacak zaten :)

Gerçekten hayırlı olsun çok güzel araba.Acaba şunu sormak istiyorum jantları neden değiştirdiniz.Önceki jantlar daha güzel gibiydi. Allah kaza bela vermesin.

arkadaşlar güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. bugün çok çok samimi olduğum bir arkadaş aradı resmen şok oldum ya. neredeyse beni pişman edecekti aldığıma (gerçi olmam da ) :) yok efendim 98 modele o kadar para verilir mi yok benzini yakıyor vs vs bir sürü bi şey dedi. yani olumsuz ne varsa söyledi. ama ya verdiğim para boşa gidecek, başıma iş açacak ya da hakkını verecek dedim. boşver olan oldu ben zevkini çıkarmak istiyorum dedim. ya desem ki 98 model bmw aldım diye acaba tepkisi nasıl olur du bilmiyorum. gerçekten canımı sıktı ve moralimi bozdu.

jantlar hem fiyatta oynama yaptı hem de bulunduğum yerin yolları pek uygun değil. aynı model subaruyu kullanan bir arkadaşın da tavsiyesiyle yere yakın olması, yanak sayısı ayrıca performansa da etki etmesi nedeniyle orijinalleri ile değiştirilmesini istedim. ama Allah var 18" jantlar gerçekten arabaya ayrı bir hava katıyor. gerçi onlar da replika advan idi. inşallah ilerleyen günlerde orijinal 17" advan veya başka bir jant almayı düşünüyorum :)

bu arada ses sistemi için ne tavsiye edersiniz. dokunmatik lcd ekranlı mp3/cd player var ancak hoparlörler standart. hoş o motor sesi için müzik dinlenmez de güzel bir şeyler takmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 4 Aralık 2012; 1:46:34 >

• Aramıza hoşgeldin kardeş subaruya binmek ayrıcalıktır.kim ne derse desin takma kafana hayırlı gazlamalar viraj çıkışlarında dikkatli aban gaza
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

teşekkür ederim arkadaşlar. bol bol resim koyarım yakında. video için aynı şeyi söyleyemem şimdilik. çünkü bulunduğum yer hız yapmaya müsati değil. öyle yol yok. elbet bulunca hallederiz onu da. kamera her daim yanımda olacak zaten :)

Gerçekten hayırlı olsun çok güzel araba.Acaba şunu sormak istiyorum jantları neden değiştirdiniz.Önceki jantlar daha güzel gibiydi. Allah kaza bela vermesin.

arkadaşlar güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. bugün çok çok samimi olduğum bir arkadaş aradı resmen şok oldum ya. neredeyse beni pişman edecekti aldığıma (gerçi olmam da ) :) yok efendim 98 modele o kadar para verilir mi yok benzini yakıyor vs vs bir sürü bi şey dedi. yani olumsuz ne varsa söyledi. ama ya verdiğim para boşa gidecek, başıma iş açacak ya da hakkını verecek dedim. boşver olan oldu ben zevkini çıkarmak istiyorum dedim. ya desem ki 98 model bmw aldım diye acaba tepkisi nasıl olur du bilmiyorum. gerçekten canımı sıktı ve moralimi bozdu.

jantlar hem fiyatta oynama yaptı hem de bulunduğum yerin yolları pek uygun değil. aynı model subaruyu kullanan bir arkadaşın da tavsiyesiyle yere yakın olması, yanak sayısı ayrıca performansa da etki etmesi nedeniyle orijinalleri ile değiştirilmesini istedim. ama Allah var 18" jantlar gerçekten arabaya ayrı bir hava katıyor. gerçi onlar da replika advan idi. inşallah ilerleyen günlerde orijinal 17" advan veya başka bir jant almayı düşünüyorum :)

bu arada ses sistemi için ne tavsiye edersiniz. dokunmatik lcd ekranlı mp3/cd player var ancak hoparlörler standart. hoş o motor sesi için müzik dinlenmez de güzel bir şeyler takmak gerekir.

Anladım teşekkürler.O motor sesine müzik gerekir mi ki?

• sakın beni yanlış anlama

ilk resimdeki aracımı aldın sunroof var bunda yok ( gibi )

ve kilometre ve fiyat vermende sakınca yoksa verirsen sevinirim

birde zamanla olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum

bende düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

sakın beni yanlış anlama

ilk resimdeki aracımı aldın sunroof var bunda yok ( gibi )

ve kilometre ve fiyat vermende sakınca yoksa verirsen sevinirim

birde zamanla olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum

bende düşünüyorum

estaüfurullah hocam ne yanlış anlaması. burada düşüncelerimizi, sevinçlerimizi, hüzünlerimizi paylaşıyoruz.

araçta sunroof var. kapattık yoldayken. o da araca çok güzel bir hava katıyor. ama ben bu sunroofun aracın satılmasına nasıl bir etki yaptığını anlayamadım :)

km olarak 148000 de. fiyat ilk mesajımda belirttiğim gibi. ilk izlenimim araca hayran kaldım. aracın sahibi ile birkaç tur attık. o ilk kalkarken aracın önü hafif bir şekilde havaya yükselip seni koltuğa yapıştırması yok mu araba değil canavar bu diyesim geldi. şimdilik güzel. tabi zamanla ortaya çıkar her şey. şimdilik hayırlısı diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 4 Aralık 2012; 2:11:22 >

• Hayırlı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
  • GC8 ile ayrı bir dünyaya adım attınız!

Hayran kalmaktan başka bir şansınız da zaten yok :) Hiç Subaru İmpreza kullanıpta yok abi bu beni sarmadı bmw yada bilmem ne diyen duydunuz mu? aksini ben çok duydum.

Burada kusura bakma ben telefon nosu bulup size iletene kadar aldınız bile

hayırlı uğurlu olsun maşallah diyelim!

ama tekrar altını çizmek istiyorum, altınızda asfalt / yol şartı ne olursa olsun alayına gider bir canavar var ve bu durum sizi tahrik edebilir, yüksek performans ve son derece süratli ivmelenme, yolda birçok spor arabanın tahrikleri felan (gerçi bulunduğunuz yer küçük o bakımdan şanslısınız) derken kontrol edilmesi güç bir bileşim ortaya çıkıyor.

gücünden emin olan ispatlamaya ihtiyaç duymazmış zaten, yolunuz açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganra -- 5 Aralık 2012; 0:27:07 >

• alış fiyatı ?
  • Hayırlı olsun.

İnsan, rüyalarını gerçekleştirdiği ölçüde hayattadır.
  • Hocam hayırlı, uğurlu olsun. Gerçekten muhteşem bir araç. İlk resimdeki jantlar baya yakışıklıymış, inşallah ileride kafanıza göre bir jant alırsanız başka bir ihtiyacınız kalmaz.
  • Hayırlı olsun. Arada sırada duygusal hareket etmek gerçekten iyi oluyor. Yerinizde olsam ben de aynısını yapardım
  • bence çok iyi yaptınız, imkanınız varken hayalinizi gerçekleştirmek çok güzel bişey

kazasız masrafsız bindikten sonra bu arabadan her zaman zevk alacaksınız

bende bir egsoz sesi istiyorum müsait bi zamanda çekerseniz makbule geçer
  • quote:

destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim, diğer arkadaşların ise önyargılı olmamalarını diliyorum.

bazıları inanmayabilir, saygı duyarım ancak aracı satın aldım. umarım sorunsuz, kazasız, belasız kullanırım. umarım hakkını verir :) gerçi aracı getirirken beni koltuğa yapıştırdı resmen. inanılmaz bir şeymiş bu araç

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı

Birkaç şöyle kokpit etraf fotoğrafı bekliyoruz ramazan beycim.İlk fotoğraf başka bu başka çünkü.
    Bir daha da yersiz yurtsuz kriterler belirtip araç alım konuları açmazsanız seviniriz:)

• Hocam çok iyi yapmışsınınz. Takip ediyordum konuyu bir kaç arkadaş densiz yorumlar yapmıştı. Beğendiği aracı kullanmak herkese nasip olmaz... Canavar parmaklarınızın ucunda. hayırlı olsun.
  • quote:

destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim, diğer arkadaşların ise önyargılı olmamalarını diliyorum.

bazıları inanmayabilir, saygı duyarım ancak aracı satın aldım. umarım sorunsuz, kazasız, belasız kullanırım. umarım hakkını verir :) gerçi aracı getirirken beni koltuğa yapıştırdı resmen. inanılmaz bir şeymiş bu araç

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı

Aracınız hayırlı olsun

Bu arda benzinci amca da ufo gören masum köylü olmuş

• Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun hocam,cidden felaket bir araç...
  • Forumda Subaru göreceğimiz günlerde gelmiş Kazasız belasız .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.