Şimdi Ara

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
29.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

quote:

quote:

@ozel_uretim, sen nickini üretim_hatası olarak değiştir bence.

Sen şakir olarak değişirsen bende değişebilmeyi düşünebilirim

Senin adını nickim yaparsam ikimizi karıştırabilirler, bu bana sıkıntı yaratır yavrum.

Ayrıca mesaj sayınla doğum yılın aynı, bence burda bırak daha mesaj yazma güzel bi kombinasyon olmuş.

seni bilmem ama 29 yaşındayım

belki benden büyük olabilirsin yaşça..

Ama ne demişler akıl yaşta değiş başta

Bu laf yeterli sana benden sana daha yazı çıkmaz klavyenle bol muhabetler

22 yaşındayım bende, mesajlarına bakınca şuanki mesaj sayınla doğum yılın aynı gibi görünüyor.Eminim "Klavyenle bol muhabbetler" derken ne demek istediğini sen bile anlamadın.
    Benim bildiğim 30 yaşında bir adam küçüklerine örnek olur bildiği şeyleri paylaşır vs. bide senin ilk mesajına bak.

Bencede daha fazla mesaj yazıp kendini rezil etme.Konuyuda kirletmeyelim söyleyeceğin bişey olursa pm at.

bence senin yaşın mesajınla aynı

Kanıta gelelim..

2+6+8+5=21

iyi geceler

yaş tespitim yerindeymiş..

• yazık cidden yazık. her konuya aynı adamlar aynı sacma, garip, ve lakayıt mesajları yazıyor. bu forumun cılkı cıktı artık. 2004 den beri uyeyım bu kadar seviyesız uyeler gormedım.
  • quote:

Kanıta gelelim..

2+6+8+5=21

iyi geceler

Milliyetçi hareket partisinin 40. yılı kutlu olsun.

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı

[Dayıcım konuyu kirletme bişey diyeceksen pm at.]

• Bi hevesle girdim yorumlara bak yaa

Ramazan abi yakışır sana ama iyi anlayan birisiyle bak daha fazla masraf açmasın
  • quote:

quote:

Kanıta gelelim..

2+6+8+5=21

iyi geceler

Milliyetçi hareket partisinin 40. yılı kutlu olsun.

[Dayıcım konuyu kirletme bişey diyeceksen pm at.]

• Güzelce oynanmış bir gc8. Bu ses için herşey değer..

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: paganra

dolusuda GMG garajın var Ankara'da, 70 bin civarı felan da dolusunu soran mı oldu?

madem akıl veriyorsunuz bari tam verin. dolumu değil mi diye soran mı var? ulan şu türk muhabbetinden bıktık be ''pehhhh oda birşey mi'' diye başlamayın lan birşeye de.

hey allahım yorumlara ben ayar oldum... sor bakalım ömürlerinde değil 280lik 180 beygirlik kaç defa araç kullanmışlar.

neyse kardeş sen salla onları boş ver wv, mw, bmwyi felan ama GC8 günlük binilecek araba değil!

...ha araba mükemmel mi? mükemmel ötesi (nokta) ama benzin, şu bu olayına giriyorsan ve evden işe evden işe bir araç düşünüyorsan o zaman 2.0R lara bak derim. açık hava filtresi + egzoz ile turbonunki kadar olmasa da o impreza'ya has mükemmel sesi alabilirsin ve aydan aya değil günden güne binersiniz...

anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim. işyerine git gel de kullanacağım için kullanacağım gc8'i :) küçük bir ilçedeyim. büyük ihtimalle aylık bana maksimum 100 tl benzin fiyatına patlar. zaten gc8 i tercih etmemin sebebi motor ve egsoz sesi. tabi agresif görünümü de cabası. bulunduğum yerde turbosunu kullanacak yol yok :) şu an modeline göre fiyatı ve özellikleri konusunda şüphelerim var. bu konuda da bilgini paylaşırsan sevinirim

Bak işte orası çok karışık kardeş!

Piyasası 17 binden (evet İzmirli bir arkadaş satıyordu görüştük ettik ama fırsat bulup İzmir'e gidemedim) başlayıp 80 bine kadar çıkan bir piyasa ve çok farklı modifiye yelpazesi. Sabinden sitesinde 2 yıldır piyasasını takip eden birisi olarak, Türkiye geneli ortalama 40 ile 50 adet satışta ilanı bulunur ve en ucuzu ile en pahallısı arasındaki fark 2 sıfır otomobil fiyatı vardır. Yani aracı görmeden, kullanmadan, test etmeden, ustasına göstermeden net bir fiyat çekmek çok çok çok zor.

+ mod mod diyoruz da bunu Tork Garaj - GMG yazılımı, Dr. Ecusu felan gibi işçilikte usta isimler girince fiyatın rengi baya değişiyor. piyasada başka usta ve kaliteli işçilikleri de elbette var ve bu işlikler fiyatı çok yansıya biliyor haliyle.

O yüzden bu araba şu kadardan fazla etmez ya da çok pahallı desem oturduğum yerden ahkam kesmiş olurum.

En güzeli bulmuş olduğunuz aracı Subaru dünyasında ünlü isimlere gösterin (Ankara'da Argos var ama turbo + mod olayında bir Tork yada GMG kadar değildir) ve değeri hakkında fikir alın, değeri neyse pazarlık gücünüze göre fiyat biçin. Alması da, satması da zor olan bir araç olduğu için araştırma süreci için ciddi bir zaman tanıyın kendinize ve sakın oldu bittiye getirmeyin.

Sakın sıradan bir ustaya götürmeyin! Gerçi götürmüş olsanız da zaten kaputu açtığı gibi kapatır

Reklamlar
    Bu arada beygirini felan geçtim sesi ah o sesi var yaaaaa sesi.......
    Reklamlar

Subaruya bakmadan önce boxer motorun çalışma prensibini anlamanız gerekir, yoksa rölantide çalışması size bir yanlışlık varmış gibi gelebilir ama aslında vahşi bir köpeğin hırıltı sesidir o, gayet sağlıklı, güçlü ve agresif!

Dogbox şanzımanlı bir aracı test ederken yavaş kalkışta sallaması ve garip sesler çıkartması normaldir gibi normal araç kullanıcılarına ilk bakışta kusur gibi gelebilecek şeyler aslında olması gereken bir rally standartıdır. Bunları bilmeden sakın araç hakkında yorum yapmayın yoksa Subaru sahibi sinirlene bilir ya da daha kötüsü sizin hiç bir fikriniz dahi olmadığına karar vererek atıp tutabilir de

• destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim, diğer arkadaşların ise önyargılı olmamalarını diliyorum.

bazıları inanmayabilir, saygı duyarım ancak aracı satın aldım. umarım sorunsuz, kazasız, belasız kullanırım. umarım hakkını verir :) gerçi aracı getirirken beni koltuğa yapıştırdı resmen. inanılmaz bir şeymiş bu araç

• hayırlı olsun, araç hakkında yapılacak yorum yok zaten...
  • quote:

destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim, diğer arkadaşların ise önyargılı olmamalarını diliyorum.

bazıları inanmayabilir, saygı duyarım ancak aracı satın aldım. umarım sorunsuz, kazasız, belasız kullanırım. umarım hakkını verir :) gerçi aracı getirirken beni koltuğa yapıştırdı resmen. inanılmaz bir şeymiş bu araç

Makine hakikaten bu kadar temiz düzgünse maaşallah,hayırlı olsun.
    Umarım masrafsız belasız binersiniz,eskiden beri çok sevdiğim bir araçtır.

• hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın inşallah.
    normal araç incelemesinden sıkıldık. Bol fotoğraflı videolu yorumlar bekliyoruz..
  • devirli bir video çekebilirmisin acaba ?
  • Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız inşallah araba süper
  • canavara bak yaa... güle güle kullanırsın inşallah kardeşim. umarım bende birgün sahip olurum bu canavarlardan birine
  • hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
  • quote:

destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim, diğer arkadaşların ise önyargılı olmamalarını diliyorum.

Seciminizden dolayi sizi kutluyorum. Keyifli surusler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun arkadaşım.

Otomobillere Fransız eşim bile Imprezaları sesinden tanıyabiliyor.

Hatta dikiz aynasından birazdan bizi sollayacak olan güzel bir araç gördüğümde kendisine "şimdi bizi geçecek olan aracı tahmin et bakalım" deyince ilk cevabı "Subaru Impreza mı?" oluyor. :)

İzlenimlerini paylaşırsın artık.

Güle güle kullan.

Tekerin düz bassın.
  • teşekkür ederim arkadaşlar. bol bol resim koyarım yakında. video için aynı şeyi söyleyemem şimdilik. çünkü bulunduğum yer hız yapmaya müsati değil. öyle yol yok. elbet bulunca hallederiz onu da. kamera her daim yanımda olacak zaten :)
  • Hocam kazasız ,belasız sürüşler diliyorum ama bence çetrefilli bir işe girdiniz.
  • quote:

teşekkür ederim arkadaşlar. bol bol resim koyarım yakında. video için aynı şeyi söyleyemem şimdilik. çünkü bulunduğum yer hız yapmaya müsati değil. öyle yol yok. elbet bulunca hallederiz onu da. kamera her daim yanımda olacak zaten :)

Gerçekten hayırlı olsun çok güzel araba.Acaba şunu sormak istiyorum jantları neden değiştirdiniz.Önceki jantlar daha güzel gibiydi. Allah kaza bela vermesin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.