Şimdi Ara

Subaru Kullanan yok mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
20.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: remusmark

18 ocak 2008 de 1.5 impreza otm. satın aldım bi yıldan fazla oldu aracım su an 20 bin km de.geçen süre içinde maşallah hiçbir sorun çıkarmadı.tüketim konusunda ilk başlarda karma kullanımda 10-10.5/lt olarak geziyordum şu an 9-9.5/lt gözüküyor.uzun yolda 7.5/lt kadar gördüm.süspansiyonları ve yol tutuşu çok çok iyi.4 çeker olması bunun ön büyük artısı tabi.malzeme kalitesi klasik japon.motor konusunda beklentilerine bağlı eğer altındakinin 1.5 otm 4 çeker bi araç olduğunu bilip beklentilerini ona göre tutarsan sorun yok zaten fazlasını istiyenler için 2.0 motor seçenegi mevcut.sollamalarda sıkıntı yaşanmıyor motorun sesi ve çevirdiği devir gerçekten çok iyi.son hız düz yolda 185 ı gördüm.bu aracı tercih edersen sana performanstan çok mükemmele yakın bi yol tutuşu ve güven hissi ve benim gibi hafta sonları kayak merkezlerine kaçıyorsan zevkli bi yolculuk vaad ediyor.

cok tesekkurler cevap icin. piyasada bayagi 1.5 otomatik 2008 model arac var, km.leri de fiyatlari da cok dusuk sifirina gore. 4x4 bir arac bakiyorum 1 sene icinde, ancak donanim/fiyat/km olarak pek tercih edilecek gibi degil bana gore. istanbulda mi veya hangi sehirde bu elde ettigin degerler? 1.4 corsam vardi otomatik, o gitmiyordu mesela. suanki aracim megane II otomatik ve esasta donanim olarak vs. memnunum. ancak dedigim gibi 4x4 olmasini tercih ediyorum. simdiki aracima gore performansi denk ise, cok alinasi bir arac gercektende

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

quote:

18 ocak 2008 de 1.5 impreza otm. satın aldım bi yıldan fazla oldu aracım su an 20 bin km de.geçen süre içinde maşallah hiçbir sorun çıkarmadı.tüketim konusunda ilk başlarda karma kullanımda 10-10.5/lt olarak geziyordum şu an 9-9.5/lt gözüküyor.uzun yolda 7.5/lt kadar gördüm.süspansiyonları ve yol tutuşu çok çok iyi.4 çeker olması bunun ön büyük artısı tabi.malzeme kalitesi klasik japon.motor konusunda beklentilerine bağlı eğer altındakinin 1.5 otm 4 çeker bi araç olduğunu bilip beklentilerini ona göre tutarsan sorun yok zaten fazlasını istiyenler için 2.0 motor seçenegi mevcut.sollamalarda sıkıntı yaşanmıyor motorun sesi ve çevirdiği devir gerçekten çok iyi.son hız düz yolda 185 ı gördüm.bu aracı tercih edersen sana performanstan çok mükemmele yakın bi yol tutuşu ve güven hissi ve benim gibi hafta sonları kayak merkezlerine kaçıyorsan zevkli bi yolculuk vaad ediyor.

cok tesekkurler cevap icin. piyasada bayagi 1.5 otomatik 2008 model arac var, km.leri de fiyatlari da cok dusuk sifirina gore. 4x4 bir arac bakiyorum 1 sene icinde, ancak donanim/fiyat/km olarak pek tercih edilecek gibi degil bana gore. istanbulda mi veya hangi sehirde bu elde ettigin degerler? 1.4 corsam vardi otomatik, o gitmiyordu mesela. suanki aracim megane II otomatik ve esasta donanim olarak vs. memnunum. ancak dedigim gibi 4x4 olmasini tercih ediyorum. simdiki aracima gore performansi denk ise, cok alinasi bir arac gercektende

istanbulda oturuyorum dediğim gibi normal kullanım değerleri. eğer sürekli kick down vs gibi şeyler yapılırsa bu değerlerin üzerine rahatça çıkabilirsin.test sürüşü yapmanı tavsiye ederim araç 1.5 ama 107 hp yani demek istediğim 1.6 motor kadar beygir üretiyor.kullandığın megane 115 hp olması lazım yanılmıyosam düşündüğün araç 107 hp ve 4 çeker.megane kadar performans vermez.daha önce dediğim gibi bu aracı düşünenin ilk tercihi çok iyi yol tutuş ve güven hissi olmalı performans 2.planda.ikisini bir arada istiyorsan 2.0 a bakmanı öneririm ama oda çok yakar açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remusmark -- 3 Şubat 2009; 22:54:26 >

• tekrar tesekkurler, 2.0a ne maddi guc yeter, ne de benzin olarak yetisebilirim. dedigin gibi vakit geldiginde bir test surusu yapmam en iyisi olacak.
  • remusmark, bir sorum daha olacak, tum elegance'larda önkoltuk isitmasi standart mi? sahibinden'deki bazi fotolarda direksiyonda hiz kontrolu olmasina ragmen el freninin oradaki isitma dugmelerinin bos oldugunu gormustum sanki de.
  • subaru impreza yı kullananlar tecrübelerini aktarabilirler mi? özellikle eksi yönlerini bana ses yalıtımı özellikle çok zayıf geldi. sokağın gürültüsü motoru çalışmadığı halde arabanın içinde gibiydi. görüşlerinizi bildirirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canoka

subaru impreza yı kullananlar tecrübelerini aktarabilirler mi? özellikle eksi yönlerini bana ses yalıtımı özellikle çok zayıf geldi. sokağın gürültüsü motoru çalışmadığı halde arabanın içinde gibiydi. görüşlerinizi bildirirseniz memnun olurum.

tekerin davlunbaz yalıtımı nispeten zayıf mıcırlı yollarda taş sıcramaları duyulabiliyor.yenilene kasa ile birlikte çerçevesiz kapıların çerçeveli olmasıyla yalıtımı daha iyi hale getirildi.yeni kasada bahsetiğiniz kadar bi rahatsızlığım olmadı.
  • photoshop filan ama ben alıştım bu görünüme baya baya
     Subaru Kullanan yok mu?
  • Ben 2008-2009 model Subaru Legacy Premium veya Elegance,2.0 dizel motor almayı düşünüyorum..Bu araç hakkında bi bilgisi olan varsa veya kullanan varsa bilgilerini ve yorumlarını lütfen yazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso_Cem -- 20 Şubat 2009; 18:45:15 >
  • subaru forester 2.0 125 hp otomatik ile impreza 1.5 otomatik arasinda yakit tuketim acisindan cok fark var midir, bilen biri var mi acaba?
  • çok büyük fark olacağını zannetmiyorum geçen gün subaru legacy için birisini aramıştım o bana LPG li olarak aracın şehir içi için 16-18 TL olarak yaktığını söylemişti zannediyorum Forester için refarans olabilir ama İmpreza yı bilmiyorum umarım faydalı olabilmişimdir
  • Tesekkurler cevap icin..
  • subaru sayfası neden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

subaru sayfası neden yok

yoneticilere PM atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

subaru sayfası neden yok

yoneticilere PM atabilirsin

\\\\\\\\\\\\\ Renault, Opel, Fiat, Honda, Toyota, Citroen, Vw, Peugeot, Hyundai, Ford, Bmw, Mercedes, Audi, Mazda, Kia, Volvo, Mitsubishi, Saab, Dacia, Skoda, Nissan, Seat, Chevrolet, Alfa Romeo, \\\\\\\\\\\\\\\\\

bu araçların hepsini toplasan bir SUBARU etmez....

yönetici anlaşılan otomobilden çakmıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=nIVTrYRiGyM&feature=PlayList&p=A28AF46146696645&playnext=1&playnext_from=PL&index=13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 9 Ekim 2009; 18:34:04 >

• evet subaru sayfası istiyoruz...
  • Benim kuzene 2.0 bir impreza bakıyoruz bu aralar 2006 ve üstü modeller. Bu araçlar 160 bg. mi yoksa 125 bg. mi?
  • Subaru Forester'i, Bmw X1 ve Tiguan ile karşılaştırabilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Subaru Forester'i, Bmw X1 ve Tiguan ile karşılaştırabilir misiniz.

X1'in yüksek bir hatchback'ten farkı yok, geniş ve yüksek bir araç değil. Malzeme kalitesinin yüksek olmadığı söyleniyor. Fiyat olarak 45 bin euro dan başlıyor, xenon deri vs eklenince rahat 55 bin euro'yu bulur. Yeni araç olduğu içinde ciddi indirim beklemeyin. Bana göre tek artısı motoru. Hem performans hemde yakıt tüketimi konusunda rakipsiz. Compact'ta olsa SUV düşünen birisinin alması gereken bir araç değil. Daha ziyade fazla kalabalık olmayan, 1 serisini küçük bulan, genç aileler için uygun olabilir.
    Tiguan'la ilgili forumda sayfalarca bilgi var. Ben 3 yıl tsi motorlu araç kullanmama karşın yeni tiguana alışamadım. Sevenleri de çok, ancak benzinli araçta otomatik şanzımanı yok. Mtv'sinin düşüklüğü, ilk alımda fiyatının nispeten uygun olması, vw imajı, performansı ve sınıfının en sağlam araçlarından birisi olması artıları. Dediğim bigi benzinlide otomatik şanzıman olmaması, debriyajdan yana yaşanılan sıkıntılar, bana göre tasarımı (göreceli), küçük bagajı, arka koltuklardaki yaşam alanının ferah olmaması eksileri.
    Forester'a gelince, bmw ve vw gibi oyuncakları yoktur. Sürüş odaklı, çekiş sistemi vw 'den iyi, bww'den ise geridedir.İçi hem tiguan hemde x1 den geniştir. Konfor olarak her ikisinden de konforludur. Ancak sürüş bağlamında bu konfor odaklı süspansiyon diğer iki araca göre virajlarda forester'ın daha fazla yatmasıyla sonuçlanır.Güvenlik konusunda ncap'ı olmamasına rağmen muadili amerikan kuruluşundan tam puan almıştır. Motor olarak 2.0 benzinli, 2.0 dizel ve 2.5 turbo araçları vardır. 2.0 benzinli araç konfor odaklıdır, performansı zayıftır ve ortalamanın üzerinde beklentileri olan kullanıcıyı tatmin etmekten uzaktır. Şanzımanı tiptronik ancak 4 ileridir,vites oranları uzundur, muadillerine göre geride kalmış bir şanzımandır. Yakında legacy'ye konan cvt şanzıman ile değiştirilecektir.Dizel motor başarılı bir motordur, 7 lt civarında ortalama ile muadili her araçtan daha düşük yakar, performans olarak benzinli araca göre daha başarılıdır. Ancak otomatik şanzımanı yoktur, ve düz vitesi şehir içinde çok yorucudur, sırf bu sebepten satan birçok kullanıcı mevcuttur. 2.5 turbo'ya gelirsek 2.0 benzinliye göre 2 kat performans farkı vardır. 0-100 6.6 sn civarındadır. Hem performans hem konfor biraradadır. Ancak yakıtı içer, mtv'si yüksektir, ve fiyat olarak daha pahalıdır.
    Mümkün olduğunca objektif olmaya çalıştım. 4 4'lük bir araç yok, artılar ve eksileri kişi kendi beklentilerine göre oluşturmalı.

• Kapsamlı açıklamalarınız için teşekkür ederim.
  • Arkadaslar, 2010 model dizel forester almayi dusunuyoruz.. Deri koltuklu full olanindan.. 82.500 son fiyat verdiler.. Celik gri rengi olacak, cam filmi, koltuk koruma ve ilk bandrol hediye ediyolar.. Dizel sadece duz vites oldugundan bu manuel sanzuman nasildir sizce subaruda?? Zaten herturlusunu kullaniyorum arabalarin, duz- otomatik fark etmiyo ama arastirdigima gore dizel duz oldugundan cok az geliyormus.. Acaba sorun yaratirmi?? 2. eli zayif diyorlar ama bilemiyorum herhalde 5 yil kullanirim alirsam.. Yorumlarinizi bekliyorum.. ( bu arada ic tasarimi ve teyp kismi pek hosuma gitmedi klima dugmeleri falan))

yorumlariniiiiz?????
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.