s.a öncelikle bende bir subaru kullanıcısı olarak almak istiyen yada aklında takıntı ollan arkadaşlara bi nebzede olsa yardımcı olmak isterim yaklaşık 2 senedir subaru impreza 1,6 awd lpg li arac kullanıyorum yakıt konuşuna gelinirse 130 tl lpg ile 450 km yol yapıyor lpg de iken performansda birazda olsa düşme oluyor ama zaten ful enjeksiyon oldundan lpg yetmediği zaman otomatik olarak benzine geciyor lpg yetmediğinden dolayı ben 2 sene den beri kullandığımdan inanın sade ve sade motor yağları ve arabanın ze rotunu değiştirdim kolay kolay arza acan bi araba değil motoru orjinal almak isteyen yada almayı düşünen arkadaşlar bence iyi düşünsünler alan arkadaş inanın satmak istese dahi satamaz cünkü subaru bir hastalık bunun tarifi anlatılamaz benim maddi sıkıntılarımdan dolayı ben satılığa cıkardım aracımı ama durumum düzeldi zaman ilk işim sıfır bir subaru almak ekonomik görüntü istiyorsanız 1,6 ortalama 280 kuruş derim ama halim vaktim iyi diyen arkadaşlarım varsa hiç düşünmeden 2000wrx alsın oda orjinal motorda 500 kuruş 400 450 beygir olanları ise 1,000 kuruş yakmakda allah herkeze subaru alıp binmeyi nasip etsin benim arabam link bırakıyorum görmek isteyen baka bilir kazasız günler dilerim...35923046 güncel olunca ilan nosundan baka bilirsiniz sahibinde.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme