Şimdi Ara

- Subaru LEVORG Ana Konu - (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
983
Cevap
40
Favori
124.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum.bir kac ay sonra arabamı değiştirmeyi planliyorum.xv levorg yada forester (benzinli)modellerini beğeniyorum.ancak şimdiki arabamla yılda 25 30 bin km yol yaptım ve bu Zamana kadar hep dizel aracım oldu şimdiki aracım da 2015 Citroen c4 ve araci esim daha cok kullanıyor ve kıs şartları sert gecen bir yerde yasıyorum.subaru kullanıcıları olarak tavsiyeniz ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsatci

Merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum.bir kac ay sonra arabamı değiştirmeyi planliyorum.xv levorg yada forester (benzinli)modellerini beğeniyorum.ancak şimdiki arabamla yılda 25 30 bin km yol yaptım ve bu Zamana kadar hep dizel aracım oldu şimdiki aracım da 2015 Citroen c4 ve araci esim daha cok kullanıyor ve kıs şartları sert gecen bir yerde yasıyorum.subaru kullanıcıları olarak tavsiyeniz ne olur?

Minimum iki kat yakıt maliyetini karşılıyabilecekseniz, güvenlik anlamında çok daha iyi olan bir aracınız olmuş olur. Kar kış dert etmezsiniz.

• Sadece yakıt olarak düşünürsek yorumlarda yazmışsınız ama gözümü karartcam sanirim

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Subaru'nun motorlarında bazı sorunlar olduğu söyleniyor bu doğru mu birde ön ve arka park sensörleri yok mu gerçekten böyle bir araçta ?
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Önceki aracım XV de problem vardı ve motor komple değişmişti ama Levorg da ben duymadım arızalı motor. 10bin km yi devirdim henüz bir sıkıntı yok. Park sensörü maalesef yok. Subaru TR takmak bile istemiyor. Arka araç tespit sistemi/ kör nokta uyarı sistemi gibi
    elektronik sistemlerin sensörleride arka tamponda olduğundan zarar veririz diye çekiniyorlar. Japonyada Subaru satıyor 2 öne+ 4 arkaya park sensörü ama bana fiyat makul gelmediğinden, birde rengi tutmadığından almadım. Sadece beyaz, koyu mavi, kırmızı, ve gri renkleri vardı.
    Şu ana kadar kullandığım en keyifli araçtır Levorg.
  • calledman kullanıcısına yanıt
    İyi de benim anlamadiğim bu araç zaten Japonya'dan ithal bayileri neden park sensörlü olanlarindan talep etmiyor saçma bir durum. Benim okuduğum bir yazıda Subaru motorunun dikey yerine yatay yerleştirmesinden kaynaklanıyor olabilir yazmislardi birde Honda konusunda paylasilan en sorunsuz araçlar listesinde ortalarda yer aliyordu ve orada da motorda ve şanzımandan kaynaklı sıkıntılar olabilir seklinde yazmislardi hatta linkide buldum kimse yanlis anlamasin bende de Japon araci var Subaru'da imrenerek takip ettiğimiz bir marka ayrıca.

Bu arada bagajda 12V prizi var mi Levorg araçlarda ?

• Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Motor konusunda kronik bir sorun subaruda yok, içiniz rahat olsun. Park sensörü niyeyse subarunun tercih ettiği bir şey değil. Arka taraf için zaten kamera var bence sorun yok.

• Subarunun en büyük pazarı amerika satış adetletine bakıp motor arızaları araştırılırsa en sorunsuz motorlardan oldugu anlasılabilir. Tr pazarı fikir vermez forester impreza levorg vss motor sıkıntısı çok nadir tr'dr. XV ' nin bi modelinde birkaç motor sıkıntısı çıktı az adet o kadar. Subaru motorundan sikayet edilen bir araç degil aksine motoruyla gurur duyulan bir markadır. Tr'dr distribütör nedeniyle zayıf dogus oto wv yerine subaru satsa ortalık sıbaru kaynar. 150.000 tl verip passat alıyorsun sonra dsg şanzımanın patlıyor yolda bu kroniktir ama 105.000'e daha dolu 2015 sıfır km levorg var sorunsuz canavar gibi araba kimse tercih etmiyor. Tr pazarı enteresan

• İnsatci İ kullanıcısına yanıt
    Yüksek bir araç olsun, daha özgür olayım diyorsanız forester, virajlarda peşimden kimse gelemesin derseniz de levorg. Ama her ikisinde de sürüş keyfi, güvenliği ve yakıt tüketi mi C4 e göre katlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARMANi -- 1 Ekim 2016; 13:10:37 >
  • Distribütör hakkında ne deseniz haklısınız... o konuda maalesef hepimiz muzdaribiz ama bu istatistiksel veriler gerçeği yansıtmıyor. İstatistik yalan söyleme sanatıdır... verileri çarpıtmak çok kolay. 2010 yılına kadar Subaru dizel motorlarda bir problem olduğunu bende duydum ama Levorg da böyle bir problemi ben ne yerli nede yabancı kaynaklarda gördüm. 1.6 DIT motorlar sorunsuz, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Sizin paylaşımda zaten hiçbir rakama yer verilmemiş. Neye dayanarak bu sonuca varmışlar? Subaru yılda 1 milyona varan üretim yapan nispeten küçük ölçekli bir firma listedeki diğer üreticilere bakınca. Geri görüş kamerası olduğu için arka park sensörlerine zaten gerek yok ama alıştıysanız ilk başlarda eksiklik hissediyorsunuz. 12volt prizi yok.
  • Yakıt tüketimi ve bakim masraflarını hesap ettiğimde bakim masraflarının da benzinli araca göre pahali olduğunu duydum Subaru nun bu doğru mu?

• Bugün levorg test ettim, asık oldum. Tren kullanıyormuş gibi hissiyat veriyor, yoldan çıkarmaya uğraştım, imkan yok. U dönüşünde sport konumda gaz kokledim, oyuncak araba gibi dondu. Ne bir savrulma, ne bir güvensizlik. Son testim forester xt olacak çünkü hep yüksek arac kullandım. Bakalım hangisi ağır basacak. Bu arada 2017 de forester icin eyesight gelme ihtimali varmış, haberiniz olsun...

• quote:

Yakıt tüketimi ve bakim masraflarını hesap ettiğimde bakim masraflarının da benzinli araca göre pahali olduğunu duydum Subaru nun bu doğru mu?

Bakım masrafı diğer markalardan çok farklı değil. Bakım periyotları 1 yıl veya 15bin km. Ben ağustosta xv nin yıllık bakımına 630tl verdim. Hemen hemen tüm markaların yıllık bakımları bu civarda zaten.

• Vergi avantajından dolayı xv ağır basıyor hayırlısı bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

Subarunun en büyük pazarı amerika satış adetletine bakıp motor arızaları araştırılırsa en sorunsuz motorlardan oldugu anlasılabilir. Tr pazarı fikir vermez forester impreza levorg vss motor sıkıntısı çok nadir tr'dr. XV ' nin bi modelinde birkaç motor sıkıntısı çıktı az adet o kadar. Subaru motorundan sikayet edilen bir araç degil aksine motoruyla gurur duyulan bir markadır. Tr'dr distribütör nedeniyle zayıf dogus oto wv yerine subaru satsa ortalık sıbaru kaynar. 150.000 tl verip passat alıyorsun sonra dsg şanzımanın patlıyor yolda bu kroniktir ama 105.000'e daha dolu 2015 sıfır km levorg var sorunsuz canavar gibi araba kimse tercih etmiyor. Tr pazarı enteresan

Hocam dediğiniz de son derece haklısınız.
    Yani levorg'un amblemini çıkarıp vw amblemi koyun anında peynir ekmek olur.
    Halbuki levorg her türlü passata giydirir.
    Belki yakıt tüketiminde passat daha iyidir onu bilemem.
    Sanmıyorum ki, levorg'un sakin kullanımda da fazla yaksın.
    Araç son derece şahane ve donanımlı.
    Mesela kayınpederimde 2009 model, mondeo titanium x var. Full+Full,
    Araç gerçekten mükemmel, tık yok.
    Passatan daha konforlu ve güzel. Ana ülkemizde millet alışmış vw Sevda'sına bu yüzden fiyatlar da tavan.
    2009 mondeo x 45-47 bin tl bandında, aynı model passat neredeyse iki katı daha pahalı.
    Levorg da gerçekten kusursuz bir araç

• quote:

Vergi avantajından dolayı xv ağır basıyor hayırlısı bakalım

Xv ve levorg 1.6 motor aynı vergi diliminde. Levorg turbo olduğu için çok daha güçlü. Forester için vergi farkediyor 2.0 lt olduğu için.

• Saçma bir istatistik olmuş. Doğruluk kaynağı nedir? Araştırma kim tarafından yapılmış? yüzdesel olarak kaç araç içerisinde bu oranlar tespit edilmiş !!!!! 14.000km dir kullandığım Levorg 4 farklı markada kullandığım ( 3.20, DS4, civic, astra) araçların hepsinden daha keyifli ve sürüşü en zevkli otomobil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61gün kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben Levorg aracım için yeni kış lastiği aldım. Yaptığım fiyat/kalite araştırmaları sonucu Good Year Ultra Grip Performance Gen 1 model lastikleri almaya karar verdim. Tanesini 475 TL'ye aldım. İngiltere'den yorumları şöyle:

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurelius

Merhaba,

Ben Levorg aracım için yeni kış lastiği aldım. Yaptığım fiyat/kalite araştırmaları sonucu Good Year Ultra Grip Performance Gen 1 model lastikleri almaya karar verdim. Tanesini 475 TL'ye aldım. İngiltere'den yorumları şöyle: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/UltraGrip-Performance-Gen-1.htm

İyi günler.

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 61gün kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben de yaptığım araştırma sonucu Levorg'um için tercihimi, kış lastiğinin mucidi NOKIAN'ın "Nokian 225/45 R18 95V XL WR A4" lastiği için kullandım . Tanesine 490,5 TL verdim.

İyi sürüşler diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.