Şimdi Ara

- Subaru LEVORG Ana Konu - (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
40
Favori
124.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzmot

Merhaba,

Ben de yaptığım araştırma sonucu Levorg'um için tercihimi, kış lastiğinin mucidi NOKIAN'ın "Nokian 225/45 R18 95V XL WR A4" lastiği için kullandım . Tanesine 490,5 TL verdim.

İyi sürüşler diliyorum.

Nokian lari hali hazırda evde mevcut Honda cr-v de kullanıyorum. Kışın buz üzerinde, temmuz asfaltı ile fark yok. Ne vsa çalışıyor, ne araba 4 çekere geçiyor, abs de neredeyse çalışmıyor. İyi seçim bence.

Bu arada ben de yarın levorg U mu teslim alıyorum. Eyesight..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defender110

quote:

Merhaba,

Ben de yaptığım araştırma sonucu Levorg'um için tercihimi, kış lastiğinin mucidi NOKIAN'ın "Nokian 225/45 R18 95V XL WR A4" lastiği için kullandım . Tanesine 490,5 TL verdim.

İyi sürüşler diliyorum.

Nokian lari hali hazırda evde mevcut Honda cr-v de kullanıyorum. Kışın buz üzerinde, temmuz asfaltı ile fark yok. Ne vsa çalışıyor, ne araba 4 çekere geçiyor, abs de neredeyse çalışmıyor. İyi seçim bence.

Bu arada ben de yarın levorg U mu teslim alıyorum. Eyesight..

Hayırlı olsun. Benim xv biraz eskiyince ben de levorga geçebilirim.

• quote:

Merhaba,

İyi sürüşler diliyorum.

Merhaba

Yanlis anlasilmak istemem ama merakimdan soruyorum. Nokian in kis lastigi konusunda mucit veyahut cok iyi oldugu yonundeki bilgiyi nerden edindiniz? Gectigimiz kis petlas W651 aldim. Bu kis petlaslari arkaya alip onlere nokian almak istiyorum. Bir kullanici olarak yorumlariniz nedir? Nokian i tavsiye eder misiniz? Diger markalarla arasinda bariz bir fark var midir? 450 liraya degermi? Petlaslarin tanesini gecen sene 150 liraya almistim.

Tesekkurler.

• Ben marka konusunda pek bilgili değilim ancak ön ve arkadaki lastikler ayni marka ve modelde olmalı diye biliyorum.

• Selamlar, linkini verdiğim sitede wrx - stı için bixenon sis lambaları var. Bu sisler Levorg larada uyarmı acep? Yada bu tip alacağımız bildiğiniz bir site yada satış yeri varmıdır? Bu Sitede Tükiye gönderim listesinde yer almıyor malesef.

Birde uzunlarımız malum... Uzunları cree Led diye bilinen ampulle değiştiren varmı? Yada başka bir araçta tecrübe eden ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Navigasyon icin, ünite değiştirmeden hiç bir ümit yok mu? Üzerinde kafa yoran arkadaşlar var mi?

Teşekkürler,

• Bir sorum daha olacak, gece arabayı kapattıktan sonra farların geç sönmesini servisten mi halletmemiz gerekiyor. Kitaba gire böyle özellik var, ancak arac içindeki menülerde yok. Yoksa ben şartları mi sağlayamadık? Far konumu otomatikse idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Defender110

Navigasyon icin, ünite değiştirmeden hiç bir ümit yok mu? Üzerinde kafa yoran arkadaşlar var mi?

Teşekkürler,

6.2" lik sistemde hiç ümit yok. 7" olan yeni plus donanımdakiler (eyesight olanlar) sanırım xv ve forester ile aynı olduğundan mirrorlink bağlantısı ile sygic navigasyon kullanılabilir fakat pek sağlıklı değil, mecburen tercih edilir. Farların geç sönmesi için kontağı kapattıktan sonra far kolunu çekip bırakın, farlar 30 sn yanar, en azından xv de sistem böyle çalışıyor.

• Bu arka stopları Türkiye de bulmak mümkün mü? Japonya da corazon Japan parts da satılıyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

- Subaru LEVORG Ana Konu - - Subaru LEVORG Ana Konu - - Subaru LEVORG Ana Konu -

• Bu linkte de videosu var, arka stopların.

• quote:

Merhaba,

İyi sürüşler diliyorum.

Bence de en iyi lastik Nokian.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinmng

http://www.subispeed.com/olm-low-high-beam-projector-fog-lights-2015-wrx-2015-sti#.V_mGaeu3yrV

Selamlar, linkini verdiğim sitede wrx - stı için bixenon sis lambaları var. Bu sisler Levorg larada uyarmı acep? Yada bu tip alacağımız bildiğiniz bir site yada satış yeri varmıdır? Bu Sitede Tükiye gönderim listesinde yer almıyor malesef.

Birde uzunlarımız malum... Uzunları cree Led diye bilinen ampulle değiştiren varmı? Yada başka bir araçta tecrübe eden ?

Corazon Subaru parts da satılıyor olabilir.

• Defender110 D kullanıcısına yanıt
    Maalesef o ünite mirrorlink yapsanız bile çok yavaş ve iş görmekten çok uzak.

• Selamlar; Levorg un bu gün ilk bakımını İstinyede yaptırdım. Yeni bir yazılım yok. Fakat Üst bilgi ekranı türkçe olmayan tüm levorgların mevcut bilgi ekranları değiştiriliyormuş. Yeni bilgi artık türkçe oldu. Bir kaç trim sesi sıkıntım vardı onlar giderildi. Lakin kısa farlarımdaki şikayetim hala devam ediyor ayar yapıldı fakat bir değişiklik yok. Fotoğrafını ekliyorum sizden ricam karanlıkta sizde bir fotoğraf çekip yüklerseniz sorunun bendemi yoksa tüm farların durumu böylemi bilmek isterim. Bekleme esnasında bir DS5 test ettim ...! Levorga binince arabayı öpesim geldi :) DS5 o nasıl bir hantallıktır, resmen Levorg a kıyaslayınca sürünüyordu.

- Subaru LEVORG Ana Konu -

• metinmng M kullanıcısına yanıt
    merhaba,

Farlar bende de aynı... ve WhatsApp grubunda bir arkadaşımız kendi farlarınında aynı olduğunu söylemişti. Yayaları koruma maksatlı bir ayarmış sanırım. Ben şikayetçi değilim ..değişik olması iyi bence.
    Sizi gruba dahil etmişmiydik?
  • Merhaba,
    Subaru markası ülkemizde çok talep görmese de her zaman farklı duruşu ile ilgimi çekmiştir.
    2 yıl önce BMW 1.16i aldım. Aracımdan çok memnunum açıkçası. Gelgelelim birkaç ay önce ikiz bebek sahibi oldum :) C segmenti bir hatchback ile 2 bebeği büyütmek biraz zor olacak gibi görünüyor. Daha büyük bir araç arayışına girdim mecburen.

Levorg tasarım olarak güzel, donanım olarak gayet doyurucu bir model. Kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
    - 136bg motor bana gayet yeterli geliyor. BMWde motor ve şanzıman uyumu çok başarılı. CVT şanzımanlı bir araç kullanmadım hiç. Motor kağıt üzerinde güçlü gözüküyor. Gaz tepkileri nasıl? Hızlanma isteklerine çabuk reaksiyon veriyor mu?
    - Çok sıkışık olmayan akıcı trafikte ortalama yakıt tüketiminiz nedir?
    - BMWde ses izolasyonu beklediğim kadar iyi değil. Yol, lastik ve rüzgar sesi 90km/s hızdan sonra rahatsız etmeye başlıyor. Kabin izolasyonu Levorg'da iyi midir?
    - BMWde iDrive sistemi çok iyi çalışıyor ve kullanımı basit. Bluetooth bağlantısı çok iyi. Telefonla görüşme ve müzik dinlemek konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak ses kalitesi vasat. Levorg'da Dokunmatik ekranın hassasiyeti nasıl? Kullanımı kolay mı? Ses kalitesi tatmin edici mi?
    - Levorgda direksiyon hissiyatı nasıl?
    - 18" jantlar kullanılıyor. Konfor konusundaki görüşleriniz nedir?
    - şuan web sitesinde 126900tl fiyat var. Bayilerdeki indirim miktarı nedir?
    - Levorgda kronik denilebilecek sorun var mıdır?
    - Subaru üllemizde çok az satan bir marka. Aracımı uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Ancak satarken çok zarar etmeyi kimse istemez. İkinci el piyasasında çok büyük kayıp yaşatır mı?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdknt -- 12 Ekim 2016; 13:42:23 >

• erdknt E kullanıcısına yanıt
    Arada Subaru Xv kullanıyorum, Levorg ile de uzunca bir test sürüşü yapmıştım, hatırladığım kadarıyla cevaplayım

- Gaz tepkileri dişli şanzımanlı otomobil gibi değil, ilk basışta hafif gecikme var Cvt olduğu için yalnız bu otomatikte böyleydi. Manuel konuma alınca daha çabuk cevap veriyor, 116i'ye göre güç avantajı neticesinde bunun sorun olacağını hiç sanmam. Levorg turbo bir otomobil olduğu için Cvt çok iyi çalışıyor, fakat Xv'de durum böyle değil örneğin. Levorg'da tamgazda araba hep vites değişim efekti veriyordu ki bu Cvt monotonluğunu kırıyor.
    - Bunu uzun süreli kullanıcılar daha iyi söyler, benim test aracı ortalaması 13.5 idi, ben sıfırlamamıştım, bu tüketimin sebebi de alanın gazlayıp parketmesi sonuçta test araçları normal kullanılmıyor. Cvt şanzımanı kullanmanın bir ustalığı var, bunu zamanla kavrarsanız akıcı trafikte ciddi tüketim düşürebilmek mümkün. Levorg ortalamada 116i'den 1.5-2lt kadar fazla yakacaktır
    - Ben izolasyonu çok beğendim Levorg'da. 116i'den iyi olacağı kesin.
    - Starlink multimedya ve geri kalan ünite sistemi olarak Subaru zayıf kalır Idrive'a göre. BMW'nin Idrive'ı zaten en iyisi. Kıyaslamazsanız bir sorun olacağını sanmıyorum. Ses kalitesi de iyi değil müzik sisteminin.
    - Direksiyon hissi pek yok (bence BMW'de de yok) ama çabuk direkt bir direksiyon, ayrıca ön takım normal binek araçlardan farklı olarak çok rijit ve bütün, çok keskin yön değiştiriyor arabanın sürüşü kemik gibi. Müthiş bir stabilite hissi var, limitler acayip yüksek. 116i gevşek kalır Levorg'a göre. Tabi onun da ayrı bir arkadan itiş keyfi var, tercihe kalmış artık ama altyapı olarak Levorg daha sportif.
    - Konforu güzel, sadece arabanın hep sıkı yürüdüğünü anlıyorsunuz. Sert ama kontrollü süspansiyon. Kısa yol bağlantı darbelerinde falan arka akstan biraz ses geliyor.

Geri kalan konulara bişey diyemem, gerçek kullanıcıları daha iyi bilgi verecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinmng

Selamlar; Levorg un bu gün ilk bakımını İstinyede yaptırdım. Yeni bir yazılım yok. Fakat Üst bilgi ekranı türkçe olmayan tüm levorgların mevcut bilgi ekranları değiştiriliyormuş. Yeni bilgi artık türkçe oldu. Bir kaç trim sesi sıkıntım vardı onlar giderildi. Lakin kısa farlarımdaki şikayetim hala devam ediyor ayar yapıldı fakat bir değişiklik yok. Fotoğrafını ekliyorum sizden ricam karanlıkta sizde bir fotoğraf çekip yüklerseniz sorunun bendemi yoksa tüm farların durumu böylemi bilmek isterim. Bekleme esnasında bir DS5 test ettim ...! Levorga binince arabayı öpesim geldi :) DS5 o nasıl bir hantallıktır, resmen Levorg a kıyaslayınca sürünüyordu.

- Subaru LEVORG Ana Konu -

Benim üst ekran aldığımda Türkçe idi, ben İngilizceye geri değiştirdim. Farlar bende de ayni, bence sıkıntılı durum degil. Bu arada tarım seslerini nasıl düzelttiler? Merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defender110 -- 12 Ekim 2016; 20:41:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdknt

Merhaba,
    Subaru markası ülkemizde çok talep görmese de her zaman farklı duruşu ile ilgimi çekmiştir.
    2 yıl önce BMW 1.16i aldım. Aracımdan çok memnunum açıkçası. Gelgelelim birkaç ay önce ikiz bebek sahibi oldum :) C segmenti bir hatchback ile 2 bebeği büyütmek biraz zor olacak gibi görünüyor. Daha büyük bir araç arayışına girdim mecburen.

Levorg tasarım olarak güzel, donanım olarak gayet doyurucu bir model. Kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
    - 136bg motor bana gayet yeterli geliyor. BMWde motor ve şanzıman uyumu çok başarılı. CVT şanzımanlı bir araç kullanmadım hiç. Motor kağıt üzerinde güçlü gözüküyor. Gaz tepkileri nasıl? Hızlanma isteklerine çabuk reaksiyon veriyor mu?
    - BMWde ses izolasyonu beklediğim kadar iyi değil. Yol, lastik ve rüzgar sesi 90km/s hızdan sonra rahatsız etmeye başlıyor. Kabin izolasyonu Levorg'da iyi midir?
    - BMWde iDrive sistemi çok iyi çalışıyor ve kullanımı basit. Bluetooth bağlantısı çok iyi. Telefonla görüşme ve müzik dinlemek konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak ses kalitesi vasat. Levorg'da Dokunmatik ekranın hassasiyeti nasıl? Kullanımı kolay mı? Ses kalitesi tatmin edici mi?
    - Subaru üllemizde çok az satan bir marka. Aracımı uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Ancak satarken çok zarar etmeyi kimse istemez. İkinci el piyasasında çok büyük kayıp yaşatır mı?

Teşekkürler...

- 170bg ve 250nm tork gücüyle harmanlanan turbo motor. Diger modellerine nazaran geliştirilmiş CVT şanzıman var, tork konvertörlü gibi davranıyor, dip gaz yaptıgında deviri fırlatıp orada sabit tutmuyor kademeli arttırıyor ve spor araba hissini verebiliyor. Birçok kişi ön yargılı oldukları cvt şanzımanı levorg'da beğendi. Gaz tepkileri yerinde, hızlanmaya gayet yeterli tepki veriyor, hele sport sürüş moduna alıp test ederseniz aracı gayet memnun kalacaksanız.

- 8-9 lt bahsettiğiniz koşullarda görülebilir ama CVT şanzıman doğası gereği ekonomi yapılmak istenirse daha aşağıya çekilir. internette uzun yolda 5-6 lt indirenlerde var, şehir içinde de şanzıman uyumlu sürüş yapılırsa 7-8 lt bile mümkün. Öyle korkulacak bir tüketim söz konusu degil ama altındaki arabanın hakkı verilip kullanılırsa benzin tüketir.

- BMW izolasyon hakkında fikrim yok, fakat araç içi desibel sesleri Levorg'da kabul edilebilir. internette rakamlar bulunabilir ben ölçmedim ama bu olay biraz göreceli, kimisi tüm kulağını sese veriyor kullanırken kimisi de çok dikkat etmiyor. Ama ben aldığım yeni arabaya izolasyon yaptırırım her türlü.

- Levorg'da ses kalitesi vasat, multimedya ekranı da arabaya yakışan kalitede değil. İlgili birisi iseniz elden geçirmeniz gerekebilir.

- sport touring car olarak öne çıkıyor Levorg ama güvenlik en ön planda. Direksiyon hissiyatı benim için yeterli ama daha profesyonel yorumlayanlar vardır.

- 18" jantlarda konfor çok aranmamalı diye düşünüyorum ama paldır küldür bir durumda söz konusu degil.

- Bayilerin ellerinde 2015 sıfır km araçlar var halen, 2015 sıfır 105000 tl'ye alınabilir. eye sight isteniyorsa 2016 sıfır bakılabilir.

- Şu ana kadar ortaya çıkmış kronik bir sorunu bulunmamaktadır.

- Vag grubu yada fiat gibi ikinci el beklenmemeli ama dogru fiyat ile elde kalan subaru yoktur. Subaru kullanıcısı farklı karakterlere sahip oluyor genelde, marka fanatikliği ön planda ve subaru'yu genelde daha önce subaru kullanmıs birisi satın alıyor.

Skoda Octavia Combi RS 2.0 motor 4x4 modeline 151000 TL istiyorken, subaru levorg kusursuz bir seçim olarak öne çıkıyor şahsi kanaatime göre.

• Merhabalar,
    Eyesight modeline Ankara dan fiyat alan hiç oldu mu acaba?
    Araç sahibi arkadaşlara ise aracın 170 bg lik hissini yokuşlarda da verip vermediğini sormak isterim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.