Şimdi Ara

- Subaru LEVORG Ana Konu - (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
40
Favori
124.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yokuş, bayır, dağ, tepe farketmiyor.. basınca gidiyor Levorg.
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    15 milyar dolar banka dekontunu görmeden inanmam.
  • Buna rağmen güzel ülkemde hala çok satıyor bu üçkağıtçı nazilerin yaptığı araçlar... benzer bir durumda mitsubishi cephesinde yaşandı. Yakıt tüketimi konusunda yalan beyanda bulunmuş ve duyulunca hisseleri değer kaybetti ve Nissan tarafından satın alındı diye okumuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemuse kullanıcısına yanıt
    Benim tecrübelerimde yokuş sorunu yaşamadım.
    İlk kalkışta dik yokuşta sorunsuz kalkıp çok iyi hızlanabiliyorum.
    Otoban gibi yollarda ise yüksek hızlarda yokuş yukarı bayılma olmadığı gibi, 150 civarı hızlarda bile 15 derecelik yokuşlarda hızlanabildim. Düz yoldaki agresiflik olmasa da yokuş yukarı hızlanma sorunu çekmedim.
  • erdknt E kullanıcısına yanıt
    Her sorunuza bence yeterli cevap verilmiş ama son değer kaybı sorunuza ben de görüş belirtmek isterim.
    Subaru ikinci el satışlarında VW gibi almanlara oranla daha çok değer kaybediyor. Atıyorum bir yıllık kullanım sonunda VW'lar ilk alışa göre %10 değer kaybı ile satılırken, Subaru'lar %15-20 değer kaybı ile satılabilir.
    Levorg'u alırken muadillerinden ucuza aldığınız düşünülürse aslında zarar da olmuyorsunuz. Baştan ucuza alıyorsunuz, uzun yıllar kullanacaksanız, aradaki ikinci el fiyat farkı toplu olarak bakınca onbin gibi olsa dahi yıllık olarak birkaç bine denk gelir ki bence düşünmenize gereken bir durum değil.
    Ama kısa sürede satmanız durumunda canınızı sıkabilir.
  • Subaru severlere bir sorum olacak şu klipteki BRZ manuel vitesli ama sanki Paddle Shift kulakciklari da var yada ben mi yanlis goruyorum bu ikisi nasıl oluyor ilk kez görüyorum tuhaf geldi de bana genelde otomatik şanzımanlarda olurdu bu kulakciklar o nedenle.

• Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler.

• Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    otomatik vites o arac. tam 1:53 de otomatik vitesin PRND konumlarini gorebilirsin.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Haklısın dikkatli izleyince fark ettim yanlis alarm vermisim kusura kalmayın.
  • Merhaba,

Biraderin ve benim merak ettigi bir konu var.

1 , 2 ve 3. Bakim masraflari ne tutuyor bilgi verebilir misiniz?

Tesekkurler.

• 600 tl civarında ilk bakım ama sonrakileri bilmiyorum.

• Ses kalitesi vasat demişsiniz, muhtemelen eyesight olmayan modeldeki 6.2 inch Starlink sisteminden bahsediyorsunuz. 2016 Eyesight model aracım var ve 7 inch starlink multimedya sistemiyle geliyor. Ses kalitesi gayet iyi bluetooth ve spotify premium müzik ile. Yüksek seviyelere kadar çıkabiliyorum sesi bozmadan, ben çok müzik dinleyen biriyim ve gayet memnunum sistemden. Whatsapp grubumuzda da konuştuk bunu. Büyük ihtimal 6.2 ve 7 lik sistem arasında besleme farkı var.
  • Bu 7 inch sistemi bende dinlemek istiyorum açıkçası. Buluşma olmazsa bakıma gittiğimde showroom daki araçta deneyeceğim. Ses işi birazda kişisel. Kısık seste bass istiyorsanız tatmin etmez standart sistem.

• sanirim yeni otvler sonrasi levorg eyesight 162bin liraya, normal versiyon ise 152bin liraya guncellenecek.
  • Levorg bu fiyatlarla satamaz artık. Çünkü yeni ötvlerle forester a zam gelmiyor. Levorgla forester fiyatı aynı olunca tercih eden az olur.

• Yeni ötv oranlarında 1.6-2.0 lt motor hacmimde fiyat 160 bin altı ise otv oranı 90% 160 binden fazla ise 120% olacak diyor. Bu durumda subaru forester ın fiyatı düşmüyor mu?
     - Subaru LEVORG Ana Konu -

• onder235 O kullanıcısına yanıt
    forester'in fiyati ayni kalir.( tabi soylenen fiyatlarin vergisiz oldugu dusunulurse)
  • Arkadaşlar günaydın. Subaru satış ve satış sonrasında kasım kampanyası düzenliyor. Detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

• Biradere ve bana 2 adet Levorg alma eşiğindeyiz. Biri Buz Gri olacak diğeri Lapis Mavi.

Geçeceğimiz araç 2010 1.6 Auris.

Hem bagajı büyük olsun, hem de spor ruhu olsun derken Levorg'a denk geldik ve araç için budur dedim. Bir ton forum, video, test yazıları sonrası araç içimize sindi. Tabi bu aşamaya gelene kadar bir sürü araca baktık. Volvo v40 gönlümdeki arabaydı ama bagaj hacminin kötülüğü eledi. BMW 1 ve Mercedes A180 diğer 2 seçenekti ama bunlarda da dar iç mekan ve bagaj, Levorg'a göre daha kötü performans değerleri içimize sinmedi. Logo için de araç almak istemedik açıkçası... Zaten her yer Bmw 118 ve MB A180...

Levorg'un 4x4 olması, boxer moter, enfes ön tasarımı, sports tourer tasarımı ve bagaj hacmi bizi ikna etmeye yetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Biradere ve bana 2 adet Levorg alma eşiğindeyiz. Biri Buz Gri olacak diğeri Lapis Mavi.

Geçeceğimiz araç 2010 1.6 Auris.

Hem bagajı büyük olsun, hem de spor ruhu olsun derken Levorg'a denk geldik ve araç için budur dedim. Bir ton forum, video, test yazıları sonrası araç içimize sindi. Tabi bu aşamaya gelene kadar bir sürü araca baktık. Volvo v40 gönlümdeki arabaydı ama bagaj hacminin kötülüğü eledi. BMW 1 ve Mercedes A180 diğer 2 seçenekti ama bunlarda da dar iç mekan ve bagaj, Levorg'a göre daha kötü performans değerleri içimize sinmedi. Logo için de araç almak istemedik açıkçası... Zaten her yer Bmw 118 ve MB A180...

Levorg'un 4x4 olması, boxer moter, enfes ön tasarımı, sports tourer tasarımı ve bagaj hacmi bizi ikna etmeye yetti.

Bence mükemmel tercih. Levorg u zaten görüp de beğenmeyen yok ama iş alıma gelince tercih edilmiyor. Aylık satış adedi 10-15 tane. Bu da sizin gibi heryerde olmasın, farkım olsun diyenlerin sayısı. Geçen yıl sıfır Xv almamış olsaydım kesin levorg alırdım. Şimdiden hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.