Merhaba, hayırlı olsun, Port bagaj diye bu başlıkta aratırsanız bayağı bir sonuç çıkıyor, zamanında çok konuştuk birçok detay ve tavsiye yazdık. İşinize yarayacaktır. |
SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (590. sayfa)
-
-
Merhaba,
Thuleyi kullanıyorum ve tavsiye ederim. Sıfır fiyatları çok uçuk, malum sarı sitede heveslenerek alıp kullanamayanlar ucuza satabiliyorlar. Kullandığımı 7 - 8 sene önce dörtte bir fiyatına almıştım.
Ayak sistemi Thule 757 ve barlar kare, sanırım 130 cm idi ve gayet yeterli, yan tarafına bir de bisiklet taşıyıcı koydum ama çok yüksek olduğu için anca çocuk bisikleti taşıyabiliyorum.
Konu açılmışken diğer arkadaşlara bir soru sormak istiyorum;
Amerikan tipi kare bağlantı kullanan var mı? (mesela; https://www.curtmfg.com/part/13382) çeki demiri yerine bunu taktırmak isterim ama ülkemizde hiç göremedim. Çeki demirleri ile ilgili bir AB standardı varmış (sanırım CE55) ve bu tip ürünler Amerikan olduğundan bu sertifikaları yok, haliyle sıkıntı çıkıyor dedi bir yerli üretici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.dikmen -- 6 Haziran 2022; 17:55:59 >
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bu Stop/Start özelliğini sonsuza kadar iptal ettirebiliyor muyuz servislerde? Her seferinde düğmeye bas, aç/kapa yapmaktan sıkıldım.
-
Merhaba,
Sıfır xv xclusive ile biz de aranıza katıldık,
özellikle arayıp-tercih ettiğimiz bir arabaydı.
herkese selamlar
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
-
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın, 2022 mi acaba, fiyat ve bayii ismi (sakıncası yoksa) verebilir misiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayirli olsun 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. 2014 xv ile aranıza katıldık. Şu an mobil oluşum ve zaman sıkıntısı yüzünden tüm mesajları okuyamadım. İstanbul da tavsiye edeceğiniz subaru ustası var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'da yetkili servisler arasında Subaru Cadde servisi, özel servislerde JASPA Subaru servisi genellikle herkesin memnun olduğu servislerdir.
-
Hayırlı olsun, servis ve/veya başka merak ettiklerinizi buraya da sorabilirsiniz. Bilgi ve deneyimlerimiz dahilinde cevaplarız.
-
teşekkür ederim, çok sağolun
asal,
fiyat şu anki liste fiyatı + aksesuarlar ( yaklaşık 1 aylık anlaşma geçmişi var)
-
Teşekkür ederim
-
çok sağolun
-
Merhabalar, 2014 XV aracım var, 82 binde. Güncel bakım fiyatları hakkında bilginiz var mı ? Saygılar
-
Aynı model araca sahibim. Yetkili servise gitmek istiyorsanız zaten üç aşağı beş yukarı yakın rakamlar vereceklerdir.
Ama yetkili olmasada uzman ve bilgili özel servise gidecekseniz. Yaş ve filtrelerinizi kendiniz temin edip işçilik için gidin.
Böylece gayet makul rakamlara bakımı tamamlamış olursunuz.
-
Başka bir şey çıkmazsa standard bakım 2500TL olabilir
-
Yetkili servis, bugün 2700 fiyat verdi ilk bakım için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Muhtemelen deneyen-araştıran olmuştur.
Çakmaklık üzerinden converter kullanarak laptop şarj etmek konusunda bir deneyiminiz oldu mu ?
İyi akşamlar
-
Evet ben kullandım. Sorun yok ama zaten sorun olup olmaması kullandığınız inverter in kalitesi ve çektiği güç ile ilgili.
-
Merhaba,
Kullandığınız inverterin marka-modelini paylaşmanız da sıkıntı yoksa öğrenebilir miyim ?
çekmesi gereken güç ( laptop şarj edecek kadar 1.5 amper/220 volt ) fazlası tehlikeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X