Teşekkürler dostum |
SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (589. sayfa)
-
-
Selamlar herkese. 1,5 gündür yazdıklarınızı okuyorum. Çok güzel bir forum olmuş. Sayfa sayısı çok olsa da biraz zaman ayırınca bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Ben 2014 premium ve 2016 elegance arasında kaldım. Benzer KM lerde lpg takılmamış iki araçtan birisini tercih edicem gibi görünüyor. 2014 lerde bazı sorunlar olduğu ancak servis tarafından çözüldüğü sorunların da kalmadığını okudum. 2016 lar için gözüme bir şey takılmadı. Bu iki seçenek arasında siz eski kullanıcıların tercihi hangi yıldan ve donanımdan yana olurdu.
-
benzer temizlikte ise 2016 tercih edin, mekanik iyileştirmeler yanında içi ve dişı makyajlı 2016 modellerin. Donanım tercih meselesi ona birşey diyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemaster1 -- 25 Mart 2022; 16:58:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2014 Elegance kullanıyorum, 2014 aralık trafiğe çıkışlı. Benim aracımda servis tarafından çözülen bir sorun olmadı hiç. Aktif olarak kullanıyorum(hem uzun yol hem de karlı buzlu bölgelere seyahat).
Yine de, km, genel yıpranma vs. aynı ise 2016 tercih edilmeli.
Tabii 2014 premium olandaki deri koltuklar ve sunroof sizin için ne kadar önemli ona siz karar verirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 25 Mart 2022; 18:33:0 > -
Teşekkürler cevaplar için. 2014 Premium model düşük km de Subaru XV ile aranıza katıldım. İç bakım durumu, servis bakım durumu vs kıyaslardan sora buna karar kıldım. 2 gündür kullanıyorum. Herkese Selamlar.
-
Hayılı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cümleten merhaba, 1.5 ay önce ani bir kararla kamplara dağa bayıra rahatça gidebilmek amacıyla aracımı satıp 2014 xv satın aldım. Ortalama 3bin km kadar yol yaptım bu süreçte. İş ev arası 20km yolda(tuzla-kurtköy) genellikle 5.4-6 lt yakıt ortalaması ve 70-80kmh hızda gidip geliyorum. Haftada 2 gün de istanbul içi tuzla-kadıköy arasında gezme amaclı dısarıya cıkıyorum ve 1 depo ile yaklasık 950km yol yapıyorum(Fotograf yaklasık 1040 km kadar toplam yolculuk yapabileceğimi gösteriyor). Araç üzerinde şuan michelin latitude cross lastikler mevcut.
Genel olarak xv den çok keyif alıyorum, gerek konforu gerek görüş açısı gerek güvenliği. Ancak özellikle arka koltuktan ve az da olsa ön koltuktan gelen gacır gucur seslerinin kaynagını hala bulamadım. Eski model oto teyp biraz demode geliyor, bunu değiştirmeyi planlıyorum, öneriniz varsa çok güzel olur. Ve arac kapısını açtıgımda nedense tavan lambası yanmıyor, bir ayarı varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okg_e2 -- 7 Nisan 2022; 13:19:12 >
-
İyi günlerde kullanın dostum. Aracınızdan genel manada memnun olduğunuza sevindim. Oto teyp olarak android işletim sistemine sahip güzel ürünler var. Ayrıca kendi sistemini kullanan pioneer, sony, vb büyük markalarda da ürünler var. Tek sorun yerine tam oturup çıkıntı yapmayanların teknoloji olarak çok iyi ürünler olmaması. Çinden gelen gayet iyi ürünlerde var ama çoğu yada versa ben bilmiyorum, 1-2 cm kadar panelde çıkıntılı kalıyor öne doğru.
Tavan lambasının yanındaki düğme ile ayarlamanıza rağmen yanmıyorsa ampulu bozulmuş olabilir.
Ön koltuktan değilde benim sürücü koltuğunun emniyet kemerinin takıldığı sağdaki tokadan gıcırtı geliyor. Mekanizmanın gıcırdayan yeri yağlanarak Giderilebiliyor ama ben alıştım.
-
Koltuktan gelen gıcırtılar için koltuk kılıfını açıp bir işlem yapmıştı servis. Uzun zaman oldu ne yaptı hatırlamıyorum.
-
Merhaba arkadaşlar,
Araç kamerası almayı düşünüyorum.
Ön -Arka.. muhtemelen Viofo A129
İstanbulda tavsiye edeceğiniz adres var midir? Satış - montaj konusunda yardımcı olacak, becerikli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar
2018 subaru xv xtreme plus ile
2020 subaru xv xtreme
Bu iki araç arasında ne gibi bir donanım farkı var
Yıllardır aklımda olan araç kendisi ve iki modelden birisini alacağım
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Şimdiden teşekkürler
kör nokta uyarı
arka araç tespit sistemi
otomatik karakaran dikiz aynası
uzun far asistanı
Çok teşekkür ederim
Selamlar herkese,
1 haftadır ilginç bir durum var aracımda ( 2018 XV) normal sürüş esnasında araba kendi kendine klimayı açıyor :) ben kapatıyorum 1-2 dk sonra tekrar açılıyor, bu böyle devam ediyor yolculuk bitene kadar. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Servisi aradığımda iç hava kalitesi düştüğünde kendi kendine açılır dediler ama bana pek mantıklı gelmedi, bizim araçlarda içerde hava kalitesi sensörü yokki. Bu arada kendi kendine açılmasından kastım, klima tamamen kapalıyken , bi bakıyorum klima açılmış. Yani auto modda çalışırken , A/C kompresörünün devreye girip çıkmasından bahsetmiyorum. Dün biraz google'da araştırdım konuyu, hemen hemen her marka araçta nadirde olsa bu tip bir sorundan bahseden olmuş, klima kumandalarındaki bir temassızlıktan olabileceğinden bahsedilmiş, ama kesin sonuca ulaşan henüz bulamadım. Ben de klima kumandasından şüpheleniyorum, ama kesin tespit edip servise öyle götüreyim dedim. Belki aramızdan birinin başına daha önce gelmiştir.
Çok teşekkürler.
-
almak isteyen varsa aracımi satıyorum
Ilan linkini paylasir misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
malum site ilan no 1026290814
Subaru XV 2016 model almayı düşünüyoruz. Araçın hissiyatı, güvenliği vs her seyi güzel ancak herkes gitmediğinden yaķınmış. Aracın artı eksi yönleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
Birde eski kasa ile yeni kasa arasında motor farkı yok görünüyor. Acaba ikinci eldeki 100-120 binlik farka değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 21 Mayıs 2022; 18:19:54 >
Yaptirabildiniz mi? stopdaki ledleri. Bendekilerde komple söndü ledler.quote:
Orijinalden alıntı: 51502017 model Subaru XV aracın stop lambasındaki orijinal LED'in nasıl değişebileceğini bilen var mı acaba? (Frenlere basıldığı zaman yanan LED bozuldu.) Varsa LED için marka model tavsiyesi veya bu stop lambası LED'i kaç volt kaç watt olmalı bilgi sahibi olan varsa harika olur?
Ya da bu bozulan stop lambası LED'ini İstanbul'da nerede tamir ettirebilirim?
Aracımdaki stop lambaları şu videodakilerden:
https://www.youtube.com/watch?v=ZNDKzMg84jk
İlgilenenlere teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
2012 elegance XV den sonra 2022 XV xtreme ile devam kararı aldık.Port bagaj ile ilgili çok fazla alternatif göremedim forumda ve web de.Öneri ve görüşlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.Arçla ilgili sorularınız olur ise deneyimledikçe paylaşmaya çalışacağım.
Teşekkürler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X