Şimdi Ara

SUBARU XV mi Nissan Qashqai 1.2 mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
5.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben size SUV tavsiye etmem eğer bebek de varsa kesinlikle VW Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline Manuel öneririm. Veya Otomatik gerekiyorsa Trendline DSG öneririm. 586 Litre Bagaj Hacmi sizin bayağı işinize yarar.Fakat bu iki arabadan birini alacaksanız benim tercihim Subaru XV'den yana olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 1 Kasım 2015; 12:37:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih hernekadar geçmiş olsada yorum yapmadan geçemedim,malum ben bugün okuduysam yarın ve sonraki günlerdede okunacaktır mutlaka.
    Geçen gün sıfır araç alma ve bakma niyetiyle bayileri gezdim,ilk defa sıfır araç alacağım için tüm markaları inceledim. Seat,skoda,vw,citroen vs. baya bi marka gezdim, son olarak Nissan bayii önünde buldum kendimi ve girdim inceledim araçları. Yeni çıkardıkları pulsar modelini ve juke ı inceledim, satış personeli ısrarla pulsarı satma derdindeydi her nedense,hikaye kısmını burda bitirerek diyorumki iç kısım malzeme kalitesi olarak en ama en berbat markaydı diyebilirim Nissan, kesinlikle yakıştıramadım bir japon markasına (her ne kadar uzun yıllardır fransız ağırlıklı olsada). resmen sıfır değilde 4-5 yaşında arabanın içinde gibi hissettim kendimi. Tam fransız citroen bile çok daha iyiydi malzeme kalitesinde. VW grubunuda tebrik etmek isterim cdden arabalar taş gibi duruyor. Ben Japon ve Honda sevdalısı bir sürücü olarak Nissanı kesnlikle tavsiye etmem,arabayı sattıran iç malzeme kalitesinden kısan herşeyden kısar bence. Subaru konusunda ise tartışılacak bir durum olduğunu sanmıyorum zaten kalitesi ve standardı belli bir araç. Bu arada paçalar bencede çok önemli Saygılar

• maşallah.
    çoktan araç almışsınızdır ve bebekleriniz umarım sağlıklı bir şekile büyümüştür ama aynı soruyu düşünen güncel kullanıcılar için yazıyorum.

iki bebek, bebek arabası sizin kendi eşyalarınız bir araca sığmayı düşünüyorsanız qashqai, sportage sınıfı araçlara odaklanın derim. bebeklerle dağa çıkacak, arazi turları yapacaksanız 4x4'leri değerlendirip ilave bagaj alanı gerekirse de üstlerine kabin satın almak çözüm olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.