|
Şubat ayında çıkacak en dikkat çekici 10 oyun
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eskiden yeni oyunlar bir çıksa diye beklerdik. Artik granturismo veya gta bile umrumda değil. Biz mi yaşlandık oyunlar mı tırtlaştı. Galiba cevap ikisi de...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 31 Ocak 2025; 2:40:51 >
-
Şubat'ta baya yeni oyun geliyormuş. Civilization ve Monster Hunter'ın geliyor olması çok iyi.
Avowed'un gameplayine bir baktım ama bence baya kötü görünüyor. Yine her yer rengarenk, savaş olayı da çok tırt görünüyor. Bunu Skyrim'le karşılaştırmak da, ne bileyim... Artık rengarenk oyunlardan midem bulanıyor.
Tomb Raider I-III Remastered'ı da beğenmiştim, güzel bir nostalji deneyimi olmuştu. Yenisini almayı da düşünebilirim. Bir de artık Tomb Raider'ın yenisini görsek... Yıllardır haberi var kendisi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 31 Ocak 2025; 09:13:32 >
-
Hem yaşlandık hem de artık geçim derdinden kafamızı kaldıramıyoruz. Daha önemli işlerimiz veya dertlerimiz var , oyunlara pek vakit ayıramıyoruz!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yalnız değilsin kardeşim :)
-
Oyun oynamak benim için vazgeçilmez bir hobi. Hala direnmeye çalışıyorum. Tabi çocukluk dönemindeki gibi değil hiçbir şey. Ne o kadar zaman oluyor ne de kolay kolay bir oyundan/filmden etkileniyorum.
2 ay kadar önce Gran Turismo aldım, toplam 1 saat oynamışımdır. GTA 6 için PS5'imi satıp Pro aldım. Benimki biraz tutunmaya çalışmak, çırpınış :) Eskiden para yoktu, zaman vardı; şimdi para var, zaman yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 31 Ocak 2025; 10:21:11 >
-
Durum tam olarak bende de böyle 😮💨
kingdom come deliverance 2 benim için yeter. tek rakibi gta 6 v. cyberpunk orion çıkarsa da hepsini devirir.
Oyunlar tırt kardeşim.Gerçekden tırt.Teknoloji ilerledikce Oyunlara devasa boyutta açık dünya eklenince tırt olmaya başladı.Bunun en büyük örneğini Elden Ring ve Baldurs Gate 3 de yaşadım ben.Oyunların oyun olduğu zamanı birerbir yaşattı bana.Şimdiki oyunlar grafik balonu başka birşey değil.Belki garip gelicek sana ama ben RDR 2 oynarken bile keyif almadım mesela tamam oyun çok detaylı çok kaliteli ama Oynarken bunaldım çünkü Oyunlar bu değil Oyunlara nekadar çok detay nekadar çok gerçekcilik eklersen okadar insanı sıkıyor ve tırtlaştırıyor.Oyun dediğin saçma olucak biraz gerçekcilikden uzak olucak insanlar oyunu gerçek olsun die oynamıyor keyif almak için oynuyor.Oyunlar nekadar çok detaylı olursa okadar sıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 2 Şubat 2025; 8:32:25 >
Bahsettiğin konu kişisel zevklere giriyor. Kimileri de söylediğinin tam tersini seviyor müdür. Gerçekçilik, detay, geniş alan vs..
Kendimi sıkı oyuncu sayamam ama gerçekten güncel oyunların atmosferine girilmiyor. Insan kısa süreliğine de olsa kendini dış dünyadan soyutlamak, bulmacalar için kafa patlatmak, eğlenmek, kaliteli vakit geçirmek istiyor. Eskiden bir sonraki levelda ne olacak diye merak duyardım, bir an önce ekran karşısına geçmek isterdim. Bugün yeni oyunlar için gram isteğim veya merakım yok
Benim kanaatim şöyle Artık oyunları carmak gibi gerçek oyuncular üretmiyorlar. Ms ea gibi kapitalizmden kârdan başka amacı olmayan oyunlar hakkında bir şey bilmeyen aptal finansçı tayfa yüzünden iyi oyun üretilemiyor. Biz de artık yetişkiniz, maddi ve sosyal imkanlarımız artik daha fazla. Vaktimizi değerlendirmek için seçeneklerimiz çoğaldı. Oyunlar kötü olunca bizi cezbedemiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Eskiden yeni oyunlar bir çıksa diye beklerdik. Artik granturismo veya gta bile umrumda değil. Biz mi yaşlandık oyunlar mı tırtlaştı. Galiba cevap ikisi de...
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X