Bildirim
şubattaki fuar hakkında?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cuzi bir miktar olacaktir modeline gore ama ole 700>1000 civari birsey beklemeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hmm. ona da önce bindirim sonra indirim yaparlar muhtemelen.
sağol. -
Yamaha 2016 fiyatlarini ucurdu zaten bosuna beklemeyin. -
malum dolar aldı başını gitti daha kolay kolay indirim veya kampanya beklemeyin. -
hem dolar fırladı hem de yeni yıl kutlaması niyetine zam koyuyor millet. nmax neredeyse pcx fiyatına gelmiş. dün pcx aldım gitti.
hayırlı olsun diyelim o zaman. -
Bu motor fuarının tam tarihleri nedir acaba? Ayrıca herhangi bir ücreti oluyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lorry
Bu motor fuarının tam tarihleri nedir acaba? Ayrıca herhangi bir ücreti oluyor mu?
Motosiklet, bisiklet kulüplerinin ve derneklerinin de katkıda bulunduğu fuar,
25-28 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açacak.
Giriş ücretli, ama şubat başında motosiklet dergilerini takip edin giriş bileti veriyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: muratynn
hem dolar fırladı hem de yeni yıl kutlaması niyetine zam koyuyor millet. nmax neredeyse pcx fiyatına gelmiş. dün pcx aldım gitti.
nmax alaydınya hocam... hayırlısı olsun artık -
daha elime ulaşmadı. bekliyorum. ortalığı kar götürüyor. motor almak için bundan daha iyi bir zaman mı olur :) -
bir de ekleme: pcx'te su soğutmalıdır. -
Hocam peki giriştemi bilet alıyoruz ödeme kısmı nasıl oluyor ? Birde haftasonu çok kalabalık oluyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: muratynn
bir de ekleme: pcx'te su soğutmalıdır.
bir de ekleme : nmax te su soğutmalıdır +abs lidir + on ve arka frende disktir. -
quote:
Orijinalden alıntı: peacee34
Hocam peki giriştemi bilet alıyoruz ödeme kısmı nasıl oluyor ? Birde haftasonu çok kalabalık oluyor mu ?
girişte de alabilirsin bileti. h.sonu biletleri 30tl, h.içi biletleri 20tl. H.sonu aşırı kalabalık oluyor beklendiği gibi.
bu yıl dergiler bilet vermedi, sadece a2teker dergisi yıllık abonelik yaparsan 2 haftaiçi, 2 haftasonu bileti veriyor. 100tl'ydi sanırım yıllık abonelik fiyatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everr -- 10 Şubat 2016; 22:55:41 > -
Vallahi hocam en son kuzeni oyun fuarına götürdüm ordan kalabalık olmadığı sürece hiç bir sıkıntı yok eyvallah bu arada. -
O kadar yogunlugun olacağı bir yerde indirim diye bişey olmaz.
Uygun fiyata ekipman düşürmeye gideceğim ben de. Motoru kim kaybetmiş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X