Şimdi Ara

suBay tıRaşı naSıl oLuyoR?? ReSım (SS) YoLLar MısınıZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
59.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saclarım baya uzadı...Sekıl bı model yapmak ıstıyorum..Herkez bana subay tırası yakısır dıyor..Bene daha once yaptırmadıgım ıcın merak edıyorum.Bana bı resım (ss) yollarsanız cok sevınırıım..Saolun..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Subay Traşı Nasıl Olur?

Subay traşı, askeri personelin saçını belirli standartlar doğrultusunda kesen özel bir saç kesimidir. Subay traşı, temiz ve düzenli bir görünüm sağlamayı, askeri hiyerarşi ve disiplin duygusunu pekiştirmeyi amaçlar.

Subay Traşı Nasıl Yapılır?

Subay traşı şu adımları içeren sistematik bir süreçtir:

1. Saçların Yıkanması: Saçlar, kesime başlamadan önce şampuan ve saç kremi ile yıkanarak temizlenir.
    2. Saçların Taraşlanması: Saçlar, ense bölgesinden başlayarak yukarı doğru bir jilet veya traş bıçağı ile tıraş edilir.
    3. Yanların Düzeltilmesi: Saçların yan kısımları, kulakların üzerinden başlayarak üst kısma doğru makine ile düzeltilir.
    4. Üst Kısmın Kesilmesi: Saçların üst kısmı, istenilen uzunlukta makas ile kesilir. Genellikle kısa ve düzgündür.
    5. Rötuşların Yapılması: Saç kesimi tamamlandıktan sonra, ense bölgesi ve diğer bölgelerdeki düzensizlikler makas veya jilet ile rötuşlanarak düzeltilir.

Subay Traşının Standartları

Subay traşı, askeri düzenlemelerde belirtilen standartlara uymalıdır. Bu standartlar şunları içerir:

• Saç Uzunluğu: Saçların uzunluğu, genellikle 1-3 cm arasında olmalıdır.
    • Yanların Uzunluğu: Yanlarda saçlar, genellikle 0,5-1 cm uzunluğunda olmalıdır.
    • Üst Kısmın Şekli: Üst kısım, genellikle kısa ve düzdür.
    • Bakımlı Görünüm: Subay traşı, temiz ve bakımlı bir görünüm sağlamalıdır.

Subay Traşının Önemi

Subay traşı, askeri personelin disiplinli ve profesyonel bir görünüm sergilemesinde önemli bir rol oynar. Askeri hiyerarşi ve birlik duygusunu pekiştirir. Aynı zamanda, temiz ve hijyenik bir ortamın korunmasına yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Lincoln traşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 15 Ekim 2008; 21:15:07 >
  • 3 numaraya vuruyor işte. istersen önleri biraz bırakır. bence ona subay değil amele tıraşı demek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

Subay(asker) traşı

Bu hapishane traşı
  • arkadasım ben o kadar kısa kestırmek ıstemıyorum... :D:D:D ...ben bıraz uzun bırakmak ıstıyorum..Yanı sacım derımı kaplasın ve derımın beyazlıgı gozukmesı ıstıyorum...
  • Alaburz derler.Ensede çok kısadır alnına doğru saçların dahada uzar fakat ensende hiç yoktur.Saçların düzene girer eğer 1-2 ay boyunca bakımını eksik etmezsen başında kırık bırakmaz.
    Ben bi ara öyle yaptırmıştım açıkçası ben beğenmedim.Ama anlattıklarımdan sen kendi kararını ver.
  • verilen resimle subay tıraşının uzaktan yakından bi alakası yok sert yüz hatların varsa fazla araştırmaya gerek yok berber amcana git bana bi subay tıraşı çek amca de onlar ayarlar
  • Bence Subay Traşı Gercekten Güzel.Eger Kestirirsen Seni Gormedigim Halde Yakısacagını Umuyorum.
  • bılmıyorum..karar vermedım
  • evet bencede güzel benim saç modelide öyle hatta deki berbere gel beriya gel beri gne kmun berberi:D şaka bi yana kesitrmeyi düşünyorsan yakışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBaroN!

quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

Subay(asker) traşı

Bu hapishane traşı

kes traşı

• Subay Trası

Zoran Mırkovıc bıldım bılelı sac modelı budur.
  • quote:

Zoran Mırkovıc bıldım bılelı sac modelı budur.

arkadaslar dogru mudur ?? subay tırası sac kesımı bu mudur ?? daha cok resım (ss) gonderırsenız acıklıga kavusacak konu :D pazar gunu tras olucam ona gore kankalarım :D
  • "SeN NeDeN BöYLe yAzmA geReğİ duYuYorSun?"
  • anlamadım ?
  • okulun daha uzunu
  • Küçükken ne heves ederdim subay traşı olmaya.Karizmatik, havalı bir tıraş sanardım.
  • Subay traşı hakkında ne düsünuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.