Şimdi Ara

Subay vs doktor vs avukat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Arkadaşı HKK'ya alalım
    Maalesef hocam oraya puanin yetmez zaten yetse bile havacılık yapamam uygun değilim kişilik ve ilgi olarak

Onlarin karizma zaten tartismasiz :D ben kara subayini soruyorum kara veya jandarma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Başla hocam gel kocaeli hukuka
    hocam istanbulda okusam olmaz mı seni istanbula alalım yatay geçişle :D

• jubeii kullanıcısına yanıt
    hocam hukukçu musunuz? tabii biz iyi olanı görüyoruz da ben hiç asgari ücrete çalışan, aç kalan avukat görmedim nerede bunlar? tamam çok kişi okuyor da kalitesiz olanlar elenir zaten yani öyle değil mi

o zaman madem bu kadar ele ayağa düştü neden basit davalar için bile avukata 10-15 bin ödeniyor fiyatların düşmesi lazım değil mi o zaman benim 500 lira için avukatın havada takla atması lazım? ama işin gerçeği boşanma davasına dahi 10 bin alıyorlar

ayda 4-5 tane dava alsa paraya bak

• Avukat ayda bi tane boşanma davası alırsa şapkayı göğe atar. Başta dedimi iyi okumamıssınız. Birincisi adalet bakanlının parasal cetvelinin altında ücret istenemez suçtur. İkincisi bu kurala rağmen üç kuruşa dava alan tonla avukat var. Siz baştada yazdım gibi sadece 10 binleri 20 binleri görürsünüz sadece.

Çoğu avukat işe başladıktan 3-4 sene sonra bağkurunu ödemeye başlar. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 13 Haziran 2020; 13:58:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.