Şimdi Ara

SubClass Önerileri (D.E. Ghost Hunter)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dark Elf - Ghost Hunter karakterime subclass önerilerinizi bekliyorum.
    Kafam çok karışık Ne olsa cuk oturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 15 Kasım 2010; 17:24:23 >

• Dark Elf - Ghost Hunter yakişir .. Cuk otrr
  • svda hangi classlar çok ona göre al. berier kesin alman gerekir bnce. master abilityden M.def, P.def alabilirsin? (3 subclass için bunlar iyi)
  • Daha çok yüksek damage ve Hız öncelikli olmalı Tyrant düşünüyorum öncelikli olarak 2 ve 3 de defans olabilir yanlışmıyım acaba
  • ne için sub istiyon anlamadım? multiskill mi oynuyon? :/ ben certificate için demiştim ama kafana göre.
  • bana kalırsa ilk olarak tyrant ile başlaman yararına olacaktır 75 levelde main classına haste(chance skill) eklemen seni pvp de ve de kasarken atack speed ini ciddi bir oranda arttıracaktır. Neyse şimdilik tyrant, dwarf ve ya dualist bu 3 ünden birini kas çünkü bu 3 class ta warrior class olduğu için bu 3 ünden birini seçerek te 75 te haste alabilirsin ama tavsiyem tyrant olur daha rahat kasarsın ama ilerde spoilci açmak yerine spoiler kasarakte bu ihtiyacını giderebilirsinde, çünkü s80 ve s84 setler için illa ki bir spoilera ihtiyacın olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.