Şimdi Ara

Subwofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Üye olmadan sitedeki birçok konuyu takip etmekteyim. Sizlerin bi konu da görüşünüze ihtiyacım var. Geçenlerde cadence fxs600 tek bobin 38 cm sub aldım. Bagaj yüzüne kabini kendim yapıp ufalttım. Şöyleki genişlik 50 boy 45 en 30 cm kadar. Anfi olarak xetec 1500.1 kullanıyorum. 4 ohm da 600rms veriyor. Sub da 4 ohm da 600 rms veriyor. Biri bana bu bas hayatta 600 rms vermez max 350 verir dedi. Doğru mudur. Bi de videolarda izliyorum youtube de yeşil bi kartal da deniyorlar. Kabini gayet büyük bagaj kapağı yerinden fırlıcak nerdeyse. Bende niye olmuyor. Tek sebep kanin mi yani. Bu mudur? Bırakın onu plakalık bile zar zor titriyor. 600 rms sub az buz bişi değil. Ayarlarını tavsiye üzerine gittiğim bi yerde yaptırdım. Yanlış değildir büyük ihtimalle. Bi de yaklaşık 60 cm led bağlı sub. Ne kadar gücünü eksiltebilir ki. Eğer bi yerde bi problem varsa söyler msniz. Bende pioneer 307D4 ile takasa gircem yakın zaman da. 4+4 de 400 rms veriyor. Bunu 2 ye düşürdüğümde cidden 700 rms alırmıyım. Onun da videosunu izledim arabayı titretiyor. Cadence gibi mi olur?
    Subwofer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç sistemlerinde çok deneyimli değilim ama şunu yazayım , kafanıza göre kabin ölçülerini değiştiremezsiniz , her hoparlörün özellikle bas ,kabin hacmi vardır .değiştirdiğinizde uğultu veya yetrsiz bas alabilirsiniz .
    60 adet ledi kim bağladı ,60 led yaklaşık sürücüsüz ise 1,5 Amper gücü kısar bu da ciddi bir kayıptır .
    ledi iptal edin deneyin .
  • Otomobilinizin alternatörü kullandığınız ampliyi kaldırabilecek durumda mı?
    Bunu anlamak için motor çalışırken sub'ınızı çalıştırın ve amplinin +/- terminallerine gelen voltajı ölçtürün. Normal oto elektriğinde voltaj 14.4V'dur. Ampliniz bu voltajı bekler.

Konuya bir açıklık getirmeden takas işine girmeyin. Aksi takdirde bir hayal kırıklığının ardından bir diğeri gelir.
    Ayrıca Pioneer sub'lar genellikle büyükçe kabin ister.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midrangemi, Pioneer Ovalmi ?
    10 ay önce açıldı
    6985 Kabin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.