Şimdi Ara

subwoofer bass sesini azaltmak için ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sesi rahatsız ediyor kumanda ile bass ayarı mevcut fakat en düşükte bile sese göre rahatsız edici düzeyde titreşim yaratıyor ayrıca sesi açamadığım için uydulardan gelen seslerde düşük seviyede kalıyor

subwoofer ile devreye giden kabloyu çıkarttım bu şekilde sesi istediğim gibi ayarlıyorum bass gümbürtüsünü azaltmak için ne yapabilirim potansiyometre işimi görürmü ne önerirsiniz

• Hocam bass sesleri kısarsanız o sisteme o kadar parayı neden verdiniz diye sormazlarmı insana ??

Bass frekansları 100 hz in altına indirmezseniz sizi rahatsız eder en kafa ağrıtıcı frekans 30 hz ile 60 hz arsında hocam

PC den realtek audio ayarlarından bass frekansları aşşağı çekin o zaman bayağı fark edecektir sadece pc de bağlıyken bu dediklerim geçerlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Hocam bass sesleri kısarsanız o sisteme o kadar parayı neden verdiniz diye sormazlarmı insana ??

Bass frekansları 100 hz in altına indirmezseniz sizi rahatsız eder en kafa ağrıtıcı frekans 30 hz ile 60 hz arsında hocam

PC den realtek audio ayarlarından bass frekansları aşşağı çekin o zaman bayağı fark edecektir sadece pc de bağlıyken bu dediklerim geçerlidir.

teşekkürler dediğiniz şekilde hallettim sorun yok şuan

satın almadan önce pek çok hoparlörü inceledim neredeyse çoğunda memnuniyetsizlik durumu olduğunu gördüm fiyatta gittikçe arttı normal bir sistem alayım derken ortalamanın üstünde olana denk düştüm :) 120 watt peak yazıyor çok elektrik harcar mı boşta iken

• quote:

Orijinalden alıntı: illüminati

quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Hocam bass sesleri kısarsanız o sisteme o kadar parayı neden verdiniz diye sormazlarmı insana ??

teşekkürler dediğiniz şekilde hallettim sorun yok şuan

satın almadan önce pek çok hoparlörü inceledim neredeyse çoğunda memnuniyetsizlik durumu olduğunu gördüm fiyatta gittikçe arttı normal bir sistem alayım derken ortalamanın üstünde olana denk düştüm :) 120 watt peak yazıyor çok elektrik harcar mı boşta iken

Hocam ben size şunu söyliyim tv ve ses sisteminin yaktığı elektrik ütü ile fırının yaktığı elektrik karşısında devede bırakın kulağı bit kadardır.

Yani bu işler zevk işi sesi açar dinlersin onun kaç watt yaktığı hiç mühim değil bence ki elektrik in kwh ı 25 krş filan bayağı ucuz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120 watt çok büyük watt değil son seste 120 wat güç elde edersiniz. full range mi çalıyor o kolonlar foto koyabılırsenız gormus olurduk.
  • o 120 watt sizin bildiğiniz 120watt değil.
  • sorun wooferun güçlü olması değil bilgisayarda işi çözdüm fakat tv de baslık bir durum yokken bile örneğin birisi konuşurken konuşmadan daha çok bas sesleri çıkıyor galiba yayından kaynaklı bir durum çünkü bazı kanallarda düşük bazılarında orta seviyede bazılarında aşırı bir bas mevcut haliyle sesi kısmak zorunda kalıyorum

bass ayarında 8 kademe var birazdaha fazla düşürebilseydim istediğim seviyeye gelirdi
    tv girişinide optik girişten sağlıyorum bundan dolayı girişe müdahale edemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.