Şimdi Ara

subwoofer çıkışı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
13.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Subwoofer çıkışı olan teyplerde bu çıkışı nasıl kullanıyoruz direk subwoofer bağlayabiliyormuyuz yada illa anfimi olması gerek.

SD ve USB girişi
    I-Pod ve MP3 çalar girişi
    4x50W Mosfet çıkış gücü
    CD/CD-R/CD-RW/MP3 uyumlu
    Dijital PLL AM/FM Radyo
    30 istasyon hafızası
    Gelişmiş elektronik anti-şok (40 saniye)
    4 kanal Amfi çıkışı
    MP3 fonksiyonunda şarkı ve grup seçimi
    Iso soket ve montaj sasisi
    Çoklu ekolayzer seçimi
    Full-fonksiyon uzaktan kumanda
    Çıkarılabilir ön panel ve USB girişi
    Subwoofer çıkışı
    RDS

Yukarda belirttiğim özelliklerde bir teyp var ve bu teybi almak istiyorum bu teybin bu çıkışı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Subwoofer Çıkışı: Nasıl Çalışır ve Faydaları

Subwoofer Çıkışı Nedir?

Subwoofer çıkışı, amfinizden subwoofer'unuza ses sinyali göndermek için kullanılan özel bir bağlantıdır. Subwoofer'lar, daha düşük frekansları yeniden üreten ve ses sisteminize derinlik ve güç katan özel hoparlörlerdir.

Teyp Subwoofer Çıkışı Nedir?

Teyp subwoofer çıkışı, ses sisteminizin ana ünitesinden subwoofer'unuza ses sinyali göndermek için kullanılan özel bir çıkıştır. Bu çıkış, tipik olarak RCA jakları aracılığıyla subwoofer'a bağlanır.

Subwoofer Çıkışının Faydaları

Subwoofer çıkışının kullanılmasının birkaç faydası vardır:

• Geliştirilmiş Bas Tepkisi: Subwoofer çıkışı, subwoofer'ınızın daha düşük frekansları daha verimli bir şekilde yeniden üretmesini sağlayarak müzik ve filmler için zengin ve güçlü bir bas tepkisi oluşturur.
    • Esneklik: Subwoofer çıkışı, subwoofer'ınızı esnek bir şekilde yerleştirmenize olanak tanır. Subwoofer'ı odanızın akustik özelliklerine göre optimum yerleştirme için hareket ettirebilirsiniz.
    • İyileştirilmiş Ses Kalitesi: Subwoofer'unuz ana hoparlörlerden gelen sesleri tamamladığından subwoofer çıkışı, genel ses kalitesini iyileştirerek daha sürükleyici bir dinleme deneyimi sağlar.

Subwoofer Çıkışını Kullanma

Subwoofer çıkışını kullanmak nispeten basittir:

1. Subwoofer'ınızı amfinizin subwoofer çıkışına RCA jakları ile bağlayın.
    2. Subwoofer'ınızı açın ve ses seviyesini ayarlayın.
    3. Müzik veya film oynatın ve subwoofer'ınızın gelişmiş bas tepkisinin keyfini çıkarın.

Subwoofer çıkışını kullanarak, ses sisteminizden daha derin ve daha güçlü bir ses deneyimi elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 4 kanal sağ ve sol olmak üzere 2 amfi çıkışı var artı sub çıkışı toplamda 3 amfi çıkışı var. bu çıkışlarla ancak küçük kulaklık hoparlörleri sürülebilir, amfi şart
  • DİĞER ÇIKIŞLARA NORMAL HOPARLÖR BAĞLARSIN AMA SUB ÇIKIŞINA WOOFER İÇİN ANFİ TAKMAN ŞART
  • Arkadaşın konusunu katletmek değil amacım gerçi cevaplar da verilmiş zaten.

ben tekrardan araca 4+1 bilgisayar sistemi takmayı hortlatacağım. Arkadaşlar ben taktım gayet de güzel oldu. Ama bir şeyde tereddütüm var. Bana yok olmaz tad alamazsın demeyin çünkü tad alıyorum Cevaplarınızı benim sistemimi düşünerek yazarsanız beni çok mutlu edersiniz. 4+1 ses sistemim de 4 adet giriş var.

Front R-L
    Rear R-L

Aynen çıkışlarda 4 tane. Ama subwooferi ön girişlere bağlı. Yani Front girişlerden girersem bass alabiliyorum. Şu an 4+1 sistemimde 2 haporlör ve subwooferini teybin normal 4 kanallı çıkışının 2 si ile besliyorum. Şu anki sistem bu ve beni tatmin edecek kadar da bass alıyorum. 4+1 sistemde sadece bas arttırıp azaltma tuşuda olduğu için bası müziğin cinsine göre istediğim zaman arttırıp istediğim zaman kısabiliyorum.

Teybimde anfi için bağımsız sub çıkışları da var. Acaba diyorum 4+1 sistemime direk teybimdeki sub çıkışlarını göndersem şu an aldığımdan daha iyi bir bas alabilirmiyim. Sorum bu. Fikirlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: 07 Osman

Arkadaşın konusunu katletmek değil amacım gerçi cevaplar da verilmiş zaten.

ben tekrardan araca 4+1 bilgisayar sistemi takmayı hortlatacağım. Arkadaşlar ben taktım gayet de güzel oldu. Ama bir şeyde tereddütüm var. Bana yok olmaz tad alamazsın demeyin çünkü tad alıyorum Cevaplarınızı benim sistemimi düşünerek yazarsanız beni çok mutlu edersiniz. 4+1 ses sistemim de 4 adet giriş var.

Front R-L
    Rear R-L

Aynen çıkışlarda 4 tane. Ama subwooferi ön girişlere bağlı. Yani Front girişlerden girersem bass alabiliyorum. Şu an 4+1 sistemimde 2 haporlör ve subwooferini teybin normal 4 kanallı çıkışının 2 si ile besliyorum. Şu anki sistem bu ve beni tatmin edecek kadar da bass alıyorum. 4+1 sistemde sadece bas arttırıp azaltma tuşuda olduğu için bası müziğin cinsine göre istediğim zaman arttırıp istediğim zaman kısabiliyorum.

Teybimde anfi için bağımsız sub çıkışları da var. Acaba diyorum 4+1 sistemime direk teybimdeki sub çıkışlarını göndersem şu an aldığımdan daha iyi bir bas alabilirmiyim. Sorum bu. Fikirlerinizi bekliyorum.

fark olacaktır. Farkın yanında sub çıkışına bağlamazsan mesela diyelim teypten bas bosttu kapadın, ancak halen bas ses alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.