Bildirim
Subwoofer Kablolarına Kolon Bağlasam Aynı Şekil Bass Falan Fİlan Alırmıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
subwoofer kaç watt, hoparlör kaç watt bunlar önemli woofer ı yakarsın
ayrıca sistem 2+1 olarak kalır! bağladığın kolondan creative in kendi hoparlörüyle aynı sesi alırsın... 3+1 4+1 yapmaya çalışıyorsan olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuthin But A G Thang -- 29 Haziran 2010; 20:08:49 > -
aynı durumu denemiştim görüyo fakat. takacagın kolonun subwoofer kolon olmalı (şart degil iyi ses açısından) ikisinide aynı anda takarsan bass vurdugunda güçten baya düşer -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuthin But A G Thang
ayrıca sistem 2+1 olarak kalır! bağladığın kolondan creative in kendi hoparlörüyle aynı sesi alırsın... 3+1 4+1 yapmaya çalışıyorsan olmaz
düzgün bi anfi bulursan bütün hepsini bağlarsın daha garanti bi yol olur.. -
quote:
ses gayet yüksek ve net. hocam 2+1 olarak kalmadı yani.
daha önce 20 liralık frisby ilede aynı şeyi denedim yine yüksek ses aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ultio
quote:
daha önce 20 liralık frisby ilede aynı şeyi denedim yine yüksek ses aldım.
yok benim anlatmak istediğim, mesela left kablosuna bağladınmı left teki hoplarör ile aynı sesi alırsın. surround olayından bahsediyorum yani. yani mesela bağlayacağın hoparlörü center yada front yapayım falan dersen olmaz. biraz karışık ama umarım anlatabildim
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ultio
quote:
daha önce 20 liralık frisby ilede aynı şeyi denedim yine yüksek ses aldım.
yok benim anlatmak istediğim, mesela left kablosuna bağladınmı left teki hoplarör ile aynı sesi alırsın. surround olayından bahsediyorum yani. yani mesela bağlayacağın hoparlörü center yada front yapayım falan dersen olmaz. biraz karışık ama umarım anlatabildim
sanırım anlamadım yine.
sağdaki hoparlöre bağlarsam sağdaki sesi alıyorum peki subwoofere bağlarsam subwooferin özelliğini kazanıyormu bu alet?
-
normal kolondan subwoofer gibi bass sesi almak istiyorsun ? hocam naptın subwooferin kocaman kabini var hava boşlugu var nasıl o bassı alasın -
quote:
Orijinalden alıntı: PATEVRA
normal kolondan subwoofer gibi bass sesi almak istiyorsun ? hocam naptın subwooferin kocaman kabini var hava boşlugu var nasıl o bassı alasın
aslında şöyle birşey var
bendeki kolonlar şöyle..
Subwoofer şöyle
yani tam tersi olacak dediğinin:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X