Şimdi Ara

Subwoofer Kablolarına Kolon Bağlasam Aynı Şekil Bass Falan Fİlan Alırmıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Subwoofer Kablolarına Kolon Bağlasam Aynı Şekil Bass Falan Fİlan Alırmıyım?

evet arkadaşlar sorum bu.

bende creative a200 2+1 var. bunun yanında 2 tane kolon ve onlar ayarında hoparlör var. bu a200ün içini açsam . subwoofer kablolarından birine büyük kolonu bağlasam aynı görevi görürmü?

• subwoofer kaç watt, hoparlör kaç watt bunlar önemli woofer ı yakarsın

ayrıca sistem 2+1 olarak kalır! bağladığın kolondan creative in kendi hoparlörüyle aynı sesi alırsın... 3+1 4+1 yapmaya çalışıyorsan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuthin But A G Thang -- 29 Haziran 2010; 20:08:49 >
  • aynı durumu denemiştim görüyo fakat. takacagın kolonun subwoofer kolon olmalı (şart degil iyi ses açısından) ikisinide aynı anda takarsan bass vurdugunda güçten baya düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuthin But A G Thang

subwoofer kaç watt, hoparlör kaç watt bunlar önemli woofer ı yakarsın

ayrıca sistem 2+1 olarak kalır! bağladığın kolondan creative in kendi hoparlörüyle aynı sesi alırsın... 3+1 4+1 yapmaya çalışıyorsan olmaz

düzgün bi anfi bulursan bütün hepsini bağlarsın daha garanti bi yol olur..
  • quote:

ses gayet yüksek ve net. hocam 2+1 olarak kalmadı yani.

daha önce 20 liralık frisby ilede aynı şeyi denedim yine yüksek ses aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

quote:

yok benim anlatmak istediğim, mesela left kablosuna bağladınmı left teki hoplarör ile aynı sesi alırsın. surround olayından bahsediyorum yani. yani mesela bağlayacağın hoparlörü center yada front yapayım falan dersen olmaz. biraz karışık ama umarım anlatabildim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

quote:

yok benim anlatmak istediğim, mesela left kablosuna bağladınmı left teki hoplarör ile aynı sesi alırsın. surround olayından bahsediyorum yani. yani mesela bağlayacağın hoparlörü center yada front yapayım falan dersen olmaz. biraz karışık ama umarım anlatabildim

sanırım anlamadım yine.

sağdaki hoparlöre bağlarsam sağdaki sesi alıyorum peki subwoofere bağlarsam subwooferin özelliğini kazanıyormu bu alet?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal kolondan subwoofer gibi bass sesi almak istiyorsun ? hocam naptın subwooferin kocaman kabini var hava boşlugu var nasıl o bassı alasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

normal kolondan subwoofer gibi bass sesi almak istiyorsun ? hocam naptın subwooferin kocaman kabini var hava boşlugu var nasıl o bassı alasın

aslında şöyle birşey var

bendeki kolonlar şöyle..

Subwoofer şöyle

yani tam tersi olacak dediğinin:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.