Şimdi Ara

SUBWOOFER KABLOSU ÇİFT GİRİŞLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
18.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar benim subın arkasında AV 1 IN ve AV 2 IN-LINK OUT diye iki giriş var,ben av 1 den amfiye bağlantı yapıyorum,acaba y tipi ile bağlantı yapabilir miyim?
  • slm bu sw un markası ve modeli nedir çünki AV 2 ye hem in hem out link diye yazmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidr -- 19 Ocak 2008; 10:13:15 >
  • av2 girişinin yanında taksim LINK OUT yazıyor.

http://img101.imageshack.us/my.php?image=dsc00179rq3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 19 Şubat 2008; 0:47:55 >
  • slm özür dilerim anlayamadım av 2 hem giriş hemde çıkış mı ilginç veya yanında bir in out selektör anahtarımı var varsa in konumuna getirip yapabilirsin
  • hocam şekilde görüldüğü gibi,ayrıca bir selektör yok.
  • slm özür dilerim anlayamadım yanlış cevap vererek hata yapmakta istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

http://img101.imageshack.us/my.php?image=dsc00179rq3.jpg

hocam linke tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 19 Şubat 2008; 0:47:12 >
  • Benim amfide Stereo SubWoofer çıkışı olmadığı için Subda ki stereo girişi DVD playera bağlayarak denedim işe yaradı ama sadece frontlardan gelen sesi basa çevirdiği için centerdan gelen basları alamadım tek uçlu Sub bağlantısı yapmak daha hoş oluyor bence ama şunu söylemeliyimki frontların bası eskiye göre daha güçlü oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 29 Ocak 2008; 19:29:36 >
  • arkadaşlar bugün srcelektronikten sipariş verdiğim ixos subwoofer kablosu geldi,kargo bedavaydı ama anlaşmalı oldukları kargo ilçeye gelmediği için il merkezinden başka bir kargoya verip bana ulaştırdılar tabi biraz para da aldılar :)

benim subın arkasında av1 in ve av 2 in var biri beyaz biri kırmızı l ve r diye yazmıyor,kutudan çıkan y kablonun male olan iki ucunu tabi bunların da kırmızı ve beyaz halkaları var uygun bir şekilde bağlantıyı yaptım,5 metrelik kablo ile de y kablo ile amfi arasında bağlantıyı kurdum.sonra amfiyi açtım ardından sub ı.ama sesi açmama rağmen sub stand by dan çıkmadı heralde bu y kablo benim subta işe yaramıyor diye düşündüm.sonra amfiyi ve sub ı kapattım.bu kez önce sub ı sonra amfiyi açıp sesi yükselttim bu kez sub faaliyete geçti.
    çift girişin sub a katkısı oldu mu?fazla bir fark yok gibi ama sanki biraz daha tok ve müziğin ritmiyle uyumlu bir bas oldu gibi.

• bir Y kabloya taktınız gitti ne önemi varsa...
  • Arkadaşlar konu biraz hortlamış olacak ama kendi kullandığım Pure acoustics SL-W10 subwoofer ı Harman Kardon AVR145 ampliye bağlamak için Y Adaptör arıyordum, Metrocity teknosada buldum ve 2 adet fazla aldım. Bulunduğu şehirde bu adaptörden bulamayan ve ihtiyacı olanlara 10 YTL karşılığında kargo sizden olmak üzere yollayabilirim. Y Adaptör (AP040) Acoustics Research performans series 30 cm 2 ucu erkek 1 ucu dişi RCA (Uçlar altın kaplı). Açılmamış orjinal presli plastik kutusunda gönderilecektir.

http://www.araccessories.com/performance_audio_y.html

SUBWOOFER KABLOSU ÇİFT GİRİŞLİ

Düzeltme: Resim ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıncır -- 30 Nisan 2008; 23:18:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pıncır

Arkadaşlar konu biraz hortlamış olacak ama kendi kullandığım Pure acoustics SL-W10 subwoofer ı Harman Kardon AVR145 ampliye bağlamak için Y Adaptör arıyordum, Metrocity teknosada buldum ve 2 adet fazla aldım. Bulunduğu şehirde bu adaptörden bulamayan ve ihtiyacı olanlara 10 YTL karşılığında kargo sizden olmak üzere yollayabilirim. Y Adaptör (AP040) Acoustics Research performans series 30 cm 2 ucu erkek 1 ucu dişi RCA (Uçlar altın kaplı). Açılmamış orjinal presli plastik kutusunda gönderilecektir.

http://www.araccessories.com/performance_audio_y.html

Pıncır Hocam, diğer başlığa da yazmıştım, fazla subwoofer kablosu da kaldıysa elinde, Y adaptöre ve beraberinde sub kablosuna talibim, takdir edersin ki, normal sub kablosu almadan Y adaptörü sokacak yer bulmak biraz zor olur

• Arkadaşlar gece gece konuyu hortlattım kusura bakmayın ancak bir problemim var eminim fikriniz vardır...

Focal SW 700 sub woofer kullanıyorum ses kablosu olarak ise anfimden (Marantz SR 7500) Acoustic Research çift girişli kablo geliyor..L ve R girişlerine ayrı ayrı giriş yapıyorum ( bu arada hangi ucu nereye gireceğimle ilgili bir ibare yok kablolarda, renk sarı ve kırmızı ona göre girmeye çalışıyorum ancak yanlışlık yapıyor muyum emin değilim).

Sorun şu, kablonun ikili giriş uçları ile oynadığımda hafifçe, sub sesi ve bass miktarı inanılmaz artıyor, sanki temazsızlık var gibi, elimi bırakınca veya 4-5 sn sonra ses orta konumundayken bile sanki eski bass birden gidiyor fakat sesi açınca yine de subdan ses geldiğini fakat oynadığım zaman gelen artan güçlü bass (hafif homurdanma ile beraber) gibi değil..

İkilemdeyim şimdi, acaba normal olması gereken ses elimle oynayınca gelen aşırı güçlü bas sesi midir, yoksa kesilen sanki temassızlık hissi veren daha düşük ses midir normal olan?

Bu olayın senbebi nedir sizce?

Sizlerde böyle bir durum var mı? İkilemde kaldım bayaa, yeni bir kablo alıp deneyim istiyorum, umarım subwoofer ın kendi girişinde yoktur bir sorun..

selamlarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: TBB

Arkadaşlar gece gece konuyu hortlattım kusura bakmayın ancak bir problemim var eminim fikriniz vardır...

Focal SW 700 sub woofer kullanıyorum ses kablosu olarak ise anfimden (Marantz SR 7500) Acoustic Research çift girişli kablo geliyor..L ve R girişlerine ayrı ayrı giriş yapıyorum ( bu arada hangi ucu nereye gireceğimle ilgili bir ibare yok kablolarda, renk sarı ve kırmızı ona göre girmeye çalışıyorum ancak yanlışlık yapıyor muyum emin değilim).

Sorun şu, kablonun ikili giriş uçları ile oynadığımda hafifçe, sub sesi ve bass miktarı inanılmaz artıyor, sanki temazsızlık var gibi, elimi bırakınca veya 4-5 sn sonra ses orta konumundayken bile sanki eski bass birden gidiyor fakat sesi açınca yine de subdan ses geldiğini fakat oynadığım zaman gelen artan güçlü bass (hafif homurdanma ile beraber) gibi değil..

İkilemdeyim şimdi, acaba normal olması gereken ses elimle oynayınca gelen aşırı güçlü bas sesi midir, yoksa kesilen sanki temassızlık hissi veren daha düşük ses midir normal olan?

Bu olayın senbebi nedir sizce?

Sizlerde böyle bir durum var mı? İkilemde kaldım bayaa, yeni bir kablo alıp deneyim istiyorum, umarım subwoofer ın kendi girişinde yoktur bir sorun..

selamlarımla
    bende konuyu hortlatıcam ama kafayı yemk üzereyim,

bilen varsa elimde sony strdn 1080 avr var Heco ALEVA GT SUB 322A subwoofer bağladım ilk fotoğraftaki gibi R girişinden avr ninde output girişine bağladım başta çalıştı sonra çalışmadı, diğer girişe bağladım ordada çalıştı sonra yine çalışmadı tüm ayarları denedim şu an hiç çalışmıyor sub sony ayarlardan test tonu gönderdiğimde çalışıyor filmlerde v.s aktif konuma geçmiyor bir türlü nedense ne yapmam lazım acaba denemediğim şey kalmadı..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.