Bildirim
Subwoofer Led Mod
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
waybe çok hoş olmuş, bi dervrede hopalor için yaparım artık -
cidden süper hepsi birbirinden güzel.bu ledleri kullanarak arabanın bagajında cok güzel eserler yapılabilir -
İyi iş cıkarmışlar. -
Harbiden çok hoş olmuş.. Helal -
Güzel tebrikler -
güzel olmuş ama vu metre şeklinde yapsalar daha iyi olurdu Allah bizede bi ses sistemi nasip ederse denerim -
eski teypler vardı onlar gibi olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: semidos
güzel olmuş ama vu metre şeklinde yapsalar daha iyi olurdu Allah bizede bi ses sistemi nasip ederse denerim
Çok şükür bana nasip oldu ama ben kıyamam :)) orjinal kalsın.. ama bunlar çok iyiler.. -
arkdaşlar bu sistemde led sistemleri dip ses yapıyor etrafte hiç ses olamadıgı zaman bufferdan ugultu çok güçlü geliyor... resimleri ve videoları atacagım :) -
arabalarda bu sistemi görmüştüm gece hoş gözüküyor -
Guzel calısmalar ben en cok 3. vıdeodakını begendım -
bende yaptım :) zor bişi değil led lerin uçlarını hoperlorlere taılan 2 uçlu kabloya taktım her ses vuruşunda watt arttıkça yanıp sönüodu :D sonra abartıp kasadaki ışıklı fanları taktım ve puff... :D koca 5.1 uçtu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X