arkadaşlar tonlaması gusel olan ve bassaları çok fazla değil biraz derinden veren bi bass istiyorum.bütçem 200 tl sadece bass önerisi istiyorum...bilgili arkların yardımcı olmasını rica ederim...
ikisi de basları derinden veren kaliteli sublardır
@audiocu arkadaşım çok sağol linkler için ama max:200 tl bütçem var
quote:
Orjinalden alıntı: unicorns
sıfır mı 2. el mi arıyorsun?
200TL ye kabinde dahil olsun diyorsan zaten fazla bir seçeneğin olmucakdır pek istediklerini bulamayabilirsin 2.el bak derim
arkadadışm ben bi ses sistemi yapmayı düşünüyorum 400 tl ye subwoofer i kicker düşünüyorum ama anfi ve oval ne gider bunun yanında
quote:
Orjinalden alıntı: audiocu
quote:
Orjinalden alıntı: unicorns
sıfır mı 2. el mi arıyorsun?
aslına bakarsan sıfır istiyodum ama 200 lira bütçeyle pek bi seçenek yok sanırsam sıfır 2.el bakıcaz artık 2.eldede JL Audioyu o fiyatlara bulabilirim galiba
arkadaşlar subwooferımı aldım
Audiobahn aw121t aldım kabinle beraber tam 200 tl ye aldım sıfır ewde kullanıcam bi süre ew amfisine bağladım şimdilik çok fazla yüklenmiyorum 550 rms fazla gelebilir amfimin çıkışlarına tatlı tatlı çalıyo uslu uslu
yardımlarınız için çok teşekkür ederim
ARKADAŞLAR MÜJDE ANKARADA OLANLAR CAN CAN OTODA JAMESON USA 960 4X300W AMFİ SADECE 188TL VE JBL 1100W ORJNAL KUTULU BASS 166TL VEYA JBL 1000W ORJNAL KUTULU BASS 166TL BU FIRSATI KAÇIRMAYIN BENDE FOR-X LER OLMASA DAKKADA ALIRDIMDA İŞTE ÇOK BASS VAR BNDE RESİMLERİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme