Şimdi Ara

subwoofer sız kapı kolonu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

peugeot 308 marka hb aracımın kapı kolonlarını değiştirmek istiyorum biraz araştırma yaptığımda bass ses verebilen koaksiyel kolon gurubunu seçmem gerektiğini gördüm elimde REFERENCE İNFİNİTY 475A 4 kanal anfi var bunu kullanarak kullanabileceğim koaksiyel kolon önerebilirmisiniz şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.not sub kesinlikle düşünmüyorum

• Yardımcı Olacak Arkadaş Yokmu ?
  • Bütçeniz ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 / 700 TL ÇIKABİLİRİM
    AYRICA TÜM KAPILARIMA SES YALITIMI YAPTIRACAĞIM ONUN MALİYETİNİ BU 700 TL YE KATMIYORUM HERTZ HCX İYİ DEDİLER AMA BİLEMİYORUM
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    600 / 700 TL ÇIKABİLİRİM
    AYRICA TÜM KAPILARIMA SES YALITIMI YAPTIRACAĞIM ONUN MALİYETİNİ BU 700 TL YE KATMIYORUM HERTZ HCX İYİ DEDİLER AMA BİLEMİYORUM
  • alpergezgen A kullanıcısına yanıt
    Hertz markayı yalıtım için mi önerdikler?

• Yok yalıtım için değil Koaksiyel kolon için hertz hcx 165 önerdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem ön hem arka kapıları hertz hcx 165 seeisi nasıl somuç verir ve bu kolonlar dediğim gibi infinity anfiye bağlanacak

• Hocam şu an mobilim eve geçince öneri vereyim

İlgin için çok teşekkür ederim arkadaşım kusura bakma ilk sistemi yaparken bayağı para harcadım eşim yüzünden seti dahatmak zorunda kaldım şimdi mecbur sistem değişikliğine geçmek zorunda kaldım midler sadece çıplak ses verdiği için koaksiyel e dönmek istiyorum full range ses veriyorlar diye en azından bass versin biraz diye ve bu sefer verdiğim paraya değsin istiyorum boşa para harcamamak için

bu arada aracımda navitech nf 217 duble din teyp ve REFERENCE İNFİNİTY 475A 4 kanal anfi var şimdiden değerli yorumların için teşekkür ederim.
    Ne demek hocam akşam yazarım ben :)

Tekrardan sağol üstad merakla bekliyorum değerli yorumlarını ...
    hocam önerdikleri coax gayet iyi ancak o coaxları çaldırmak için hem sağlam izolasyon hem de daha güçlü bir amfi lazım. 4 ohm da en az 120 watt rms verecek amfi lazım size
  • Alpine Spr 60 mı yokksa hertz hcx 165 mi seçim yapayım ki daha yumuşak ve alt frekansları insin

• quote:

Orijinalden alıntı: alpergezgen

Alpine Spr 60 mı yokksa hertz hcx 165 mi seçim yapayım ki daha yumuşak ve alt frekansları insin

hertz 50 hz alpine 65 hz ye kadar iniyor. hertz 92 db ses şiddetine sahip alpine ise 88. kağıt üstünde hertz daha iyi gibi duruyor. ama dediğim gibi amfinizi değiştirmeniz gerekiyor
  • Değerli yorumların için çok teşekkür ederim Üstad haftaya işlemler yapılmaya başlanacak inşallah güzel olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: alpergezgen

Değerli yorumların için çok teşekkür ederim Üstad haftaya işlemler yapılmaya başlanacak inşallah güzel olacak

inşallah hocam gelişmeleri buraya da yazarsanız diğer arkadaşların aklında fikir olur almak isteyen olursa :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.