Şimdi Ara

Subwoofer taksak olurmu ? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Megane 2 aracım var bunun standart teyibine sadece amfi ve subwoofer taksam verim alırmıyım ? aracın ses sistemi aynen kalıcak sadece bassların iyi olması için 1 tane subwoofer takmak istiyorum bunu yapabilirmiyim

merak ettiğim nokra ise şu acaba ses ayarlamada sorum çıkarmı mesela sesi az açtığımda subwooferde amfi olduğu için birden yüksek ses çıkarmaya başlarmı ? birde amfiler çeşit çeşitmidir ? mesela ben sadece Bass sesi çıkarsın istiyorum tizz yada konuşma sesleri gelmesin istiyorum bu mümkünmü normal şartlarda

2. olarak araçtaki ses sistemi ile verim alabilirmiyim normalde bass 9 üzerinden 5 de ilen sesi 3 de 2 den fazla açamıyorum bass iyi ama iç titretmiyor , bi subwoofer efekti yok zaten 3 de 2 den sonra basslar bozulmaya başlıyor son ses 30 ken 20 den sonra bozmaya başlıyor yani ..

Yardımcı olursanız sevinirim .. amfinin üstünde pot varmı bilmiyorum ama aradaki uyumsuzlukları çözücek bi potans iyi olurdu
    genelde bilgisayar ses sistemlerinde bass ı kısıp açma potu oluyor amfilerde varmı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 4 Mart 2012; 22:50:34 >

• kendin söylüyorsun zaten standart teyp diye,standart bir üründen iyi bir performans alamazsın(büyük ihtimal teybinin ampfi çıkışı yoktur zaten),yani iyi bir ses için paraya kıyman gerekiyor,tabii bu iyi sistemlerinde standart olanı var ! oda pioneer teyp-2 çift jbl kompenant-1 tane 30 cm 1000w jbl bass-ve bir tanede 75.4 jbl ampfi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boba_fett -- 5 Mart 2012; 13:15:30 >
  • Megan aracına böyle bir uygulama yapan arkadas yokmu yada anlayan ?
  • Benim aracım megane 2 hb.. Orijinal teyp üzerine kurdum ses sistemimi. İmpact marka sub çıkışlı amfi var. On ve arkalara 13 cm mid takım, arkada 30 cm sub ile harika ses alıyorum. Orijinali bozmaya (direksiyon kumandasından) feragat etmeye gerek yok bence. Bilginize..
  • arkadaşlar bende partner tepee aracıma anfı ve sbwfer düşünüyorum aracın orjinal ses sistemi iyi ama basların daha fazlasını için yazıyorum..aracın orasını burasını söktürüp kablo çektirmek istemiyorum ama anfi için sökülmesi şart sanırım..yani sadece woofer la hallolmaz mı bu iş ?..arabanın bagaj kısmında iki tane hoparlör var yaklaşık 15 cm çapında bunları değiştirerekten veya bunların kablolarını kullanaraktan woofer bağlanmaz mı? kısacası aracı fazla söktürmeden önden arkaya kablo uzatmadan nasıl bass seviyesini nasıl arttırırım...yardımınız için teşkkrler
  • arkadaşlar bende partner tepee aracıma anfı ve sbwfer düşünüyorum aracın orjinal ses sistemi iyi ama basların daha fazlasını için yazıyorum..aracın orasını burasını söktürüp kablo çektirmek istemiyorum ama anfi için sökülmesi şart sanırım..yani sadece woofer la hallolmaz mı bu iş ?..arabanın bagaj kısmında iki tane hoparlör var yaklaşık 15 cm çapında bunları değiştirerekten veya bunların kablolarını kullanaraktan woofer bağlanmaz mı? kısacası aracı fazla söktürmeden önden arkaya kablo uzatmadan nasıl bass seviyesini nasıl arttırırım...yardımınız için teşkkrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat06900

arkadaşlar bende partner tepee aracıma anfı ve sbwfer düşünüyorum aracın orjinal ses sistemi iyi ama basların daha fazlasını için yazıyorum..aracın orasını burasını söktürüp kablo çektirmek istemiyorum ama anfi için sökülmesi şart sanırım..yani sadece woofer la hallolmaz mı bu iş ?..arabanın bagaj kısmında iki tane hoparlör var yaklaşık 15 cm çapında bunları değiştirerekten veya bunların kablolarını kullanaraktan woofer bağlanmaz mı? kısacası aracı fazla söktürmeden önden arkaya kablo uzatmadan nasıl bass seviyesini nasıl arttırırım...yardımınız için teşkkrler

woofer dediğin öle oto hoparlörü gibi küçük değil bir fil ve bir koyunun beslenmesını dusun yanı wofer ıcın akuden güç alınmalı buda oyle zil teli gibi basıt telle olmaz woofera yuklendıgın zaman o agırlıgı tasıyacak kablo gerek kı buda kaba kablonun aracının gorunmeyen yerlerınden gecırılmesı demek oto dedıgın nekı 4 5 cıvata somundan meydana gelmıyomu merak etme sokulur aynı sekıl takılır yerıne.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Merhaba arkadaşlar Megane 2 aracım var bunun standart teyibine sadece amfi ve subwoofer taksam verim alırmıyım ? aracın ses sistemi aynen kalıcak sadece bassların iyi olması için 1 tane subwoofer takmak istiyorum bunu yapabilirmiyim

merak ettiğim nokra ise şu acaba ses ayarlamada sorum çıkarmı mesela sesi az açtığımda subwooferde amfi olduğu için birden yüksek ses çıkarmaya başlarmı ? birde amfiler çeşit çeşitmidir ? mesela ben sadece Bass sesi çıkarsın istiyorum tizz yada konuşma sesleri gelmesin istiyorum bu mümkünmü normal şartlarda

2. olarak araçtaki ses sistemi ile verim alabilirmiyim normalde bass 9 üzerinden 5 de ilen sesi 3 de 2 den fazla açamıyorum bass iyi ama iç titretmiyor , bi subwoofer efekti yok zaten 3 de 2 den sonra basslar bozulmaya başlıyor son ses 30 ken 20 den sonra bozmaya başlıyor yani ..

Yardımcı olursanız sevinirim .. amfinin üstünde pot varmı bilmiyorum ama aradaki uyumsuzlukları çözücek bi potans iyi olurdu
    genelde bilgisayar ses sistemlerinde bass ı kısıp açma potu oluyor amfilerde varmı bilmiyorum

hocam ne demek ıstedıgnı anladım senı aydınlatacak herseyı yazmaya calıscam ıstedıgın sey mumkun adamlar AIDS'e çare bulmus senınkı problemmı anladıgım kadarı ıle az hoparlor sesı cok bass sesı ıstıyosun yanı sesı sen duycan bassı duyacaklar dısardan orjınal teybıne baglama ımkanın var 20 30 tl ye bır anfı cıkıs soketi alcaksın kullanacaksın ha orjınal teyp oldugundan 4x40 watt tır cıkıs gucu teyp alsan onunkıde 4x50 olacak muhtemelen orjınal teybını kullanabılırsın dıyorum kullanmadım ama kullanan 2 3 arkadasımın aracında dınledım senı tatmın edecektır merak ettıgın dıger konuya gelelım ((ses ayarlamada sorum çıkarmı mesela sesi az açtığımda subwooferde amfi olduğu için birden yüksek ses çıkarmaya başlarmı ?)) balance ayarı die bısey var orneğin sağ ve sol elini düşün sağ eline yük verirsesn sağ elin taşır sola verirsen sol taşır yanı saga bass sola hoparlor dusun agırlıgı 100 kg üzerinden düşün 75 kg woofera 25 kg da hoparlorune zangır zangır dınlıcen zaten anlamadıgın nokta sacma geldı bıraz ole ayarsızlık olmaz montajını yapan ince ayarını vercektir sen rahat ol al bi bass örnğn jbl 1100 watt 2.el 100-150 tl arası al bide mono bass anfi 2.el 150-200 tl arası bide kablo kiti 40-60 tl al montajıydı 30-40 da mantaj yapana verdinmi 350-400 e maal edersin umarım bıraz olsun aydınlanmıstır kafandakı soru ısaretlerı

• Bass için mono anfi . Ses yükseltmek için streo anfi
  • Arkadaşlar 200 lira bütçem var (üni öğrencisiyim)çok kaliteli bişey olmasına gerek yok 150-200w lık bi amfi ile hoperlöre ihtiyacım var bu bütçe ile alınabilirmi sizce ?

subwoofer kutusunu kendim yapıcam tahtadan onu hazır almama gerek yok , sadece hoperlör alsam yeterli

çok aşırı heryeri inleten bi bass istemiyorum açıkçası benim amacım sadece müzik dinlerken doyurucu bass gelmesi ,

bu bütçeyle ne yapabilirim yada öneriniz ? 150 200 w lık sisteme yetmesse 100w ta işimi görür bass versin gerisi problem değil

hoperlörü 20cm yada 25 cm almayı düşünüyorum arka koltuğun kol koyma herini açınca orada boşluk oluyor oraya yerleştiricem tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 24 Mart 2012; 23:34:57 >
  • madem 200 butcen var 100 daha kayabılrsen ilerıye dunukk 2inci el bır sısıtem kura bılırsın ayrıca her bas her kabınde calmaz ltre hesabı dıyegı bışey var alacagın basın kac ltrede caldıgını bılmesen verım alamsın 2 elkabınıyle jbl 1000 250rms bır bas 100 tl bulursun 100 bıramfi 100 kablo baglantı falan cook rahat baglarsın orjınal teyıpde de verım alırsın sonucta alt seri bır sıstem kurucan merek etme montajcın iyi se cık ta guzel baas alırsın

boyle bır sıstem sana gore sahıbınden sitesıne bak cook var bulursun yeterki montaj yapıcak bırını bul
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-sierra-bass-anfisi-ve-kabinli-jvc-bass-80726891/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.