Şimdi Ara

Subwoofer ve Mono Amfi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar arabama mid takimi amfi sub isine girmeyi düsünüyordum fakat suan o kadar para harcamamaya karar verdim.
    Bass isinden pek anlamam ama nasil anlatsam böyle iyi titreten, arabaya binenin ne oluyor diyecegi sub önerileri istiyorum. Ve onu besleyecek bir amfi. Herkese tesekkure derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu ses verecek arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybbb

Arkadaslar arabama mid takimi amfi sub isine girmeyi düsünüyordum fakat suan o kadar para harcamamaya karar verdim.
    Bass isinden pek anlamam ama nasil anlatsam böyle iyi titreten, arabaya binenin ne oluyor diyecegi sub önerileri istiyorum. Ve onu besleyecek bir amfi. Herkese tesekkure derim.

kicker solo baric L7 ve jbl gto 1201.1 mono bass amfisi + 100 amper akü olmalı
  • bygamer B kullanıcısına yanıt
    Anfisiz araç hoparlörü için acil yardım eder misiniz 2.el bir araç aldık arka hoparlörler 2side patlamıs 1rine hiç elektrik gitmiyor pioneer teype var üzerinde 4x50w yazıyor akü sigorta da 10AMPER yazıyor müzik için ön hoparlörlerde 15w 4 ohm 4 kablo var 2li baglanıp hoparlöre giriyor arkada 15w 4ohm luk bir hoparlör var typebi yakmadan iyi deep basslı 17cmlik(iki vida delikleri arası uzunluğu) bir hoparlör tavsiye ederseniz çok sevinirim (100lira limitim var) şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gevişek0606

Anfisiz araç hoparlörü için acil yardım eder misiniz 2.el bir araç aldık arka hoparlörler 2side patlamıs 1rine hiç elektrik gitmiyor pioneer teype var üzerinde 4x50w yazıyor akü sigorta da 10AMPER yazıyor müzik için ön hoparlörlerde 15w 4 ohm 4 kablo var 2li baglanıp hoparlöre giriyor arkada 15w 4ohm luk bir hoparlör var typebi yakmadan iyi deep basslı 17cmlik(iki vida delikleri arası uzunluğu) bir hoparlör tavsiye ederseniz çok sevinirim (100lira limitim var) şimdiden teşekkürler

her konu altına bunu yazarak bir yere varamazsın. konuları kirletme !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 20 Eylül 2013; 15:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gevişek0606

media marktta roadstar ın oval hoparlörleri var 60 tl alabilirsin teybe bağlandığında fazla fazla götürecektir
  • quote:

Arkadaslar arabama mid takimi amfi sub isine girmeyi düsünüyordum fakat suan o kadar para harcamamaya karar verdim.

öncelikle araç nedir kasa tipi ne ? arkadasımın combo C tek kapı 1.7 sine bu gün bir adet 300 w rms 1000w bi subwoofer ve pioneer compenant takımı bağladım kasaya göre subın sesi inletiyo içerdekileri hele arkada oturduğum zaman daha kötü hei diye bir amfiyle besledik basit amatör bi sistem oldu ama işini görüyo ancak simdi bu sistemi sedan bir arabaya koy verim alamazsın ancak çok güçlü sert bir bas istiyosan kicker L7 den şaşma derim saund magus dk1200 ile besleyebilirsin 2 takım mid alıp eğer bulabilirsen jbl 75.4 4 kanal amfi ile de midleri beslersin hem üst hemde alt frekansları çok sağlıklı alabileceğin bir sistem olur ancak unutmadan bu sisteme düzgün bir pioneer sony gibi bir ana ünite ve kaliteli bir kablo kiti gerekli ve işini temiz yapan en azından sistem çekilirken rca ve aküden gelen + ve tetikleyici (rem) kablosunun ayrı yerlerden çekileceğini bilen bir ses sistemcisine yaptırmak gerekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mono Amfi Hakkında..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sub isini kicker cvr 12 ve m acustic 2000.1 alarak cozdum. Tek ihtiyacim olan 50 litre civai simsiyah bir kabin :)

• quote:

Sub isini kicker cvr 12 ve m acustic 2000.1 alarak cozdum. Tek ihtiyacim olan 50 litre civai simsiyah bir kabin :)

hayırlı olsun onuda kicker orjinal sitesine gir cvr 12 nin manuelini indir git bir marangza ver ölççüleri falan en fazla 70 lira tutar. hatta 1 plaka mdf al 55 lira 20 lira da ustaya ver 3 kutu çıkar ama sen 2 kutu iste geriye kalan mdf de ustaya kalsın alma

• quote:

Sub isini kicker cvr 12 ve m acustic 2000.1 alarak cozdum. Tek ihtiyacim olan 50 litre civai simsiyah bir kabin :)

Buyrun 54 litre kabin :
    ismail abiden :
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-aksesuar-30-cm-54-litre-mdf-subwoofer-kabin-124253204/detay/

• Merhaba, sony gtx121ls almayi dusnuyorum. Buna uyacak mono amfi tavsiyeniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeler1

Merhaba, sony gtx121ls almayi dusnuyorum. Buna uyacak mono amfi tavsiyeniz var mi?

xetec xi 601.1 alabilirsin
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-XM-GTR3301D-1100-W-1-Kanall%C4%B1-Amplifikat%C3%B6r,103452,465582,854406.html?langId=-14

Bu is gorur mu ki? Sony'yi pek tavsiye etmiyorlar gerci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin buralarda yeniyim bilenlerden bir öneri ricam var
    bu iki bass için amfi arıyorum kaç vatt ve rms almam lazım ?
    Teşekkür Ederim.
     Subwoofer ve Mono Amfi Tavsiye Subwoofer ve Mono Amfi Tavsiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.