Şimdi Ara

Suçluyu teşhis için karakola çağırdılar, nasıl oluyor bu olay ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6-7 ay önce telefonum çalınmıştı. Şikayetçi olmadık ama telefon bulundu ve kullanıyorum şuanda. Şimdi olayın üstünden baya bir zaman geçmesine rağmen telefonumu bi polis aradı ve çalan kişinin bulunduğunu söyledi ve gelin teşhis edin dedi bizde şikayetçi olmadık dedik oda cart curt bişeyler dedi bende anlayamadım ve şuanda memlekette olduğumu 2 ay sonra İstanbul'a geleceğimi söyledim. Şimdi bu teşhis olayı nasıl oluyor yüz yüze mi yoksa bir camın arkasından bakarak mı ? Başıma bela olmasından korkuyorum.

Özet : Bu teşhis olayı nasıl oluyor yüz yüze mi yoksa bir camın arkasından bakarak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollos -- 2 Ağustos 2013; 14:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En azından filmlerde camın arkasından
  • teşhir değil teşhis
  • Teşhis olmasın
  • Düzelttim arkadaşlar bizim cahilliğimiz

• Çok uzun zaman geçti hatırlamıyorum deyin lafı kapatın.
    2 ay sonra gerçi takipsizlik kararı çıkar.
  • bendede böyle bi durum vardı teli çalmışlardı yakaladılar beni çağırdılar camın arkasında teşhis yapıcaz dediler gittik yüz yüze yaptılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöyle oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Çok uzun zaman geçti hatırlamıyorum deyin lafı kapatın.
    2 ay sonra gerçi takipsizlik kararı çıkar.

2 ay sonra gerçi tipsizlik kararı çıkar. diye okudum

• Sakın gitme. Bizim bi akrabamız bi tane hırsızı tehşis etmişti adam zontak içtiği için camın arkasını görmüş 1 hafta sonra bizim akrabanın tüm ailesini öldürdü ve hepsinin ağzının kürekli vurup boynuna pilot kalem saplamış sonra cesetlere balgam atmış eve zontak döküp yakmış ardından yakalanmamak için moonwalk yaparak uzaklamış
  • sonra polis devlet çalışmıyor telefonunuda al git burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

sonra polis devlet çalışmıyor telefonunuda al git burdan

Sen nediyosun kardeşim ya ben gitmiyicem diye bir şey mi söyledim sadece yüz yüze mi oluyor diye sorduk

• bilgisi olan var mı daha ?

• vallahi eskiden yüz yüze getiriyorlardı şuanda nasıl bilmiyorum ama sanmıyorum ki camın arkasında teşhis etme şeyinin olacağımı
  • bura türkiye yüzyüze...o filmlerde oluyor yada çok büyük suçlarda...başına bela olabilirmi olabilir yakın akrabamın kuzenimin başına geldi iş çıkışı çingenler sopa ve tekmeyle dövdü(kız taciz olayıydı ) hakkını buldumu elbette bulamadı....salla gitme....ciddiyim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ağustos 2013; 17:28:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.