Dün başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim sizinle. Şimdi durum resimde görüldüğü gibi ben dönüşün yasak olduğu yerden dönmek istedim hafif burnumu verdiğimde motosiklet sürücüsü panik yapıp motoru kırdı ve motorla beraber yan yattı motorsikletliye herhangi bir çarpma falan olmadı sadece panikten motoru kırdı ve düştü şükür adama birşey olmadı. Olaydan sonra adam benden 100 lira istedi motorundaki hasar için bende verdim o şekilde birbirimize hakkımızı helal edip ayrıldık. Şimdi aklıma takılan mevzu adam dediki şimdi ekip çağırırsak beni hastaneye götürürler seni gözaltına alırlar vs. en iyisi aramızda uzlaşalım dedi. Şimdi iş oraya gitseydi neolurdu bunu merak ediyorum ?
ruh haline göre değişir hastaneye gitmeyipte işi paraya döktüğünü anlayan adamda zıt gider ona 100tl vermek yerine çağır polisi der oydu buydu derken uğraşır bir sürü. bence doğru olanı yapmışsınız adam polis çağırmasa bile düşmesine yol açmışsınız motorunun çizilmesi onun hayatının riske girmesi falan 100tl bile az bence. önemli olan 100tl ile sıvışmanın rahatlığına alışmak değil birdaha aynı şekilde bu tarz bir kritik hatayı tekrarlamamak üzere tecrübe kazanmış olmanız.
quote:
Orijinalden alıntı: wermidon
Merhaba Arkadaşlar ,
Dün başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim sizinle. Şimdi durum resimde görüldüğü gibi ben dönüşün yasak olduğu yerden dönmek istedim hafif burnumu verdiğimde motosiklet sürücüsü panik yapıp motoru kırdı ve motorla beraber yan yattı motorsikletliye herhangi bir çarpma falan olmadı sadece panikten motoru kırdı ve düştü şükür adama birşey olmadı. Olaydan sonra adam benden 100 lira istedi motorundaki hasar için bende verdim o şekilde birbirimize hakkımızı helal edip ayrıldık. Şimdi aklıma takılan mevzu adam dediki şimdi ekip çağırırsak beni hastaneye götürürler seni gözaltına alırlar vs. en iyisi aramızda uzlaşalım dedi. Şimdi iş oraya gitseydi neolurdu bunu merak ediyorum ?
Bildiğim kadarıyla fiziki bir temas olmadığı sürece suçlu olmuyorsunuz. Ama en iyisini yapmışsınız sonuçta sizin hatanız yüzünden panik yapıp düşmüş. Doğru olanı adamın hasarını karşılamak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme